Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι καθόλου και προσπάθησα μέσω browser 

Edit άκυρο το βρήκα απλά μετά τα 30 έχεις στραβομαρα 

Επεξ/σία από Art1234
Δημοσ.

Για οικονομική tv 50-55inch αξίζει η c655 η να κοιτάξω για κάτι άλλο?

Είναι πολύ αργή στα μενού?

Spoiler

Έχω την p635 και είναι αρκετα αργουτσικη ακόμα και σε αλλαγή καναλιών.

Δημοσ.
Στις 8/7/2025 στις 11:01 ΜΜ, @topos είπε

Για οικονομική tv 50-55inch αξίζει η c655 η να κοιτάξω για κάτι άλλο?

Είναι πολύ αργή στα μενού?

Απόκρυψη περιεχομένων

Έχω την p635 και είναι αρκετα αργουτσικη ακόμα και σε αλλαγή καναλιών.

Όπως σου είπα και στο άλλο θέμα, η C είναι παραπάνω σκαλί απ' την P. Στις κριτικές στο skroutz, λένε ότι τα πάει καλά σε ταχύτητα. Δεν ξέρω εάν θα κοιτούσα άλλη. Έχει καλή εικόνα και ήχο, γι' αυτά τα χρήματα. 

Εναλλακτική πρόταση: Ίσως να σκεφτόσουν κάποιο boxάκι, για να μην μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς νέας τηλεόρασης. Αν το παράπονό σου είναι η ταχύτητα, δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εναλλαγη των καναλιων δεν εχει να κανει με το αν ειναι γρηγορη ή οχι, μιας και ο κατασκευαστης μπορει να προσθετει πολλα bits για οποιοδηποτε λογο του χρειαζεται. 

Αν παιζει streaming kodi χωρις να κρασαρει, θα ηταν μια πιο κοντα ερωτηση, ή αν στριμαρει 4Κ DV απροβληματιστα.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Η εναλλαγη των καναλιων δεν εχει να κανει με το αν ειναι γρηγορη ή οχι, μιας και ο κατασκευαστης μπορει να προσθετει πολλα bits για οποιοδηποτε λογο του χρειαζεται. 

Αν παιζει streaming kodi χωρις να κρασαρει, θα ηταν μια πιο κοντα ερωτηση, ή αν στριμαρει 4Κ DV απροβληματιστα.

Στάθηκα εκεί, επειδή έχω κι εγώ πρότερη εμπειρία σε TCL (όχι απ' τη σειρά C) και αργούσε λίγο και σε μένα να ανοίξει, να φορτώσει τις εφαρμογές κτλ. Όσο έπαιζε, όμως, δεν είχα παράπονο. Τελικά, την άλλαξα (για πιο μεγαλύτερη), οπότε δεν πρόλαβα να δω πώς συμπεριφέρεται και στο kodi.

Δημοσ.

Αν ειχες τη σειρα Ρ, οντως δυσκολευεται σε αυτα που σου εγραψα, μενει απο μνημη, κ.λ.π. Στη C δε τα εχεις αυτα....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω την tcl tv 55 c805 και στο eon tv,disney netflix κλπ που είναι streaming όταν βλέπω περιεχόμενο και  αλλάζω την ένταση του ήχου και βγαίνει η μπάρα του ήχου δεξιά η κίνηση της εικόνας γίνετε στατική αλλά μόλις φύγει επανέρχεται η εικόνα κινείται και πάλι ομαλά  Πώς διορθώνεται αυτό ; είναι πολύ εκνευριστικο..

Επεξ/σία από spirosR7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spirosR7 είπε

Καλησπέρα. Έχω την tcl tv 55 c805 και στο eon tv,disney netflix κλπ που είναι streaming όταν βλέπω περιεχόμενο και  αλλάζω την ένταση του ήχου και βγαίνει η μπάρα του ήχου δεξιά η κίνηση της εικόνας γίνετε στατική αλλά μόλις φύγει επανέρχεται η εικόνα κινείται και πάλι ομαλά  Πώς διορθώνεται αυτό ; είναι πολύ εκνευριστικο..

Και σε μένα το ίδιο κάνει! Και πιο έντονα νομίζω στο YouTube!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Tribal21 είπε

Και σε μένα το ίδιο κάνει! Και πιο έντονα νομίζω στο YouTube!

Είχε και ένας στο reddit παρόμοιο θέμα και δεν είδα να βρήκε κάποια λύση. Εγώ δεν έχω καταλάβει είναι πρόβλημα η έτσι γίνεται σε όλες τις tcl με android tv;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

Η δική μου (C745)δεν το κάνει, ούτε έχω δει κάτι σχετικό σε video/review.

Μήπως αφορά συγκεκριμένα μοντέλα όπως το c805 και αυτό που έχει ο φίλος πάνω. Να περιμένουμε μήπως έχει και άλλος πρόβλημα με τα συγκεκριμένα μοντέλα να μας πει.

Δημοσ.

Δοκιμάστε καλού-κακού μια (κανονική) επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το power στο τηλεχειριστήριο μέχρι να εμφανιστεί ένα παραθυρο και επιλέηξτε , Τερματισμός.

Έχω βάλει το firmware 531 και δεν έχω δει κάτι σαν αυτό που λέτε όπως και κάνω πάντα μια επανεκκίνηση 1 φορά τον μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...