Batman® Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 13 λεπτά πριν, -dL- είπε Όταν πάνω αριστερά λέει HD10 & HDR10+ ή HLG ή DV σε ενημερώνει για το ποιό mode θα ενεργοποιηθεί. Άμα κάνεις αναζήτηση στο youtube Dolby digital θα σου βγάλει βίντεο με αυτή την ρύθμιση ή με HDR+ κλπ. Ενημερωτικά αμα κάνεις παύση, κάθε ένα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στο μενού εικόνα που μπορείς να φτιάξεις όπως σου αρέσει. Δεν έχουν όλες οι τηλεοράσεις όλες τις επιλογές, η 50p635 που έχω έχει μόνο HDR απλό & HLG. Ευχαριστώ πολύ αυτό εδώ τι είναι; που δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω;
Batman® Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Βρε παιδιά αυτό στην tcl τι είναι; και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω;
Gogotsa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 To stremio το εχετε περασει? Σας παιζει καλα?
-dL- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Batman® said: Βρε παιδιά αυτό στην tcl τι είναι; και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω; Κάποιες ρυθμίσεις δεν μπορείς να τις πειράξεις όταν είναι ενεργοποιημένο το προφίλ HDR doldy vision κλπ. Αυτό που δείχνεις είναι ενεργοποιημένο και στο υψηλό και δεν μπορείς να το κλείσεις. Είναι μάλλον dolby vision και φτιάχνει την διαφορά εαν βλέπεις χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο, κάνει δλδ η τηλεόραση upscale και αφαιρεί η ρύθμιση εαν υπάρχουν particles απο χαμηλό bitrate. Το "λεπτομέρειες ακρίβειας" πρέπει να μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2024 από -dL-
Batman® Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Το λεπτομερειες ακριβείας δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω σε σένα σε αφήνει;
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, Gogotsa είπε To stremio το εχετε περασει? Σας παιζει καλα? Ωωω ναι! Ήταν αποκάλυψη σε σχέση με το Kodi.
-dL- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 11 hours ago, Batman® said: Το λεπτομερειες ακριβείας δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω σε σένα σε αφήνει; Δεν έχω Dolby vision και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μικρή σημασία έχει πάντως, δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Άμα είναι μάπα σε ποιότητα αυτό που βλέπεις το ψιλοφτιάχνει στα χαρτιά. Σε μένα το φτιάχνει και χωρίς επιλογή μια χαρά.
Batman® Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, -dL- είπε Δεν έχω Dolby vision και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μικρή σημασία έχει πάντως, δεν κάνει και κάτι ιδιαίτερο. Άμα είναι μάπα σε ποιότητα αυτό που βλέπεις το ψιλοφτιάχνει στα χαρτιά. Σε μένα το φτιάχνει και χωρίς επιλογή μια χαρά. Το ίδιο μοντέλο δεν έχουμε;
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 13 ώρες πριν, Batman® είπε Το λεπτομερειες ακριβείας δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω σε σένα σε αφήνει; Κατά την γνώμη μου μην το πειράξεις, αλλά αν θες να το δοκιμάσεις θα να το ενεργοποιήσεις την ώρα που παίζει αρχείο Dolby Vision. Μην στηρίζεσαι πολύ στις περιγραφές του Youtube γιατί παίζουν πολλά αρχεία που άλλα λένε στον τίτλο και άλλα έχουν ανεβάσει. Το έπαθα δοκιμάζοντας το 5.1 ουκ ολίγες φορές και με διάφορα demos για HDR κλπ κλπ.
Batman® Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 1 λεπτό πριν, halvas69 είπε Κατά την γνώμη μου μην το πειράξεις, αλλά αν θες να το δοκιμάσεις θα να το ενεργοποιήσεις την ώρα που παίζει αρχείο Dolby Vision. Μην στηρίζεσαι πολύ στις περιγραφές του Youtube γιατί παίζουν πολλά αρχεία που άλλα λένε στον τίτλο και άλλα έχουν ανεβάσει. Το έπαθα δοκιμάζοντας το 5.1 ουκ ολίγες φορές και με διάφορα demos για HDR κλπ κλπ. Πολύ σωστά τα λες σε εσένα ενεργοποιείται;
johnal_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδια! Σκεφτομαι να αγορασω την 55C745 κυριως για τις gaming λειτουργιες που εχει.. Ειναι καποιος που την εχει δοκιμασει στον τομεα αυτο να μ πει την γνωμη του? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2024 από johnal_21
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, Batman® είπε Πολύ σωστά τα λες σε εσένα ενεργοποιείται; Τώρα πλέον όχι, γιατί θέλει να έχεις ενεργοποιημένα το Cinema mode και τον αισθητήτα του φωτός που τα έχω απενεργοποιήσει. Το είχα βάλει στην αρχή τις πρώτες ημέρες που πήρα την TV αλλά δεν μου άρεσε το όλο setup της εικόνας. Too dark for my eyes, πολύ μουντή εικόνα αδερφάκι μου. Σαν επίδραση το φίλτρο απλά άλλαζε απειροελάχιστα την φωτεινότητα σε διάφορες περιοχές της εικόνας. Σε έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό σου μάλλον γιατί το βλέπεις κριζαρισμένο και δεν σε αφήνει να το πατήσεις. Μην ασχολείσαι δεν αξίζει τον κόπο.
Batman® Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2024 14 ώρες πριν, halvas69 είπε Τώρα πλέον όχι, γιατί θέλει να έχεις ενεργοποιημένα το Cinema mode και τον αισθητήτα του φωτός που τα έχω απενεργοποιήσει. Το είχα βάλει στην αρχή τις πρώτες ημέρες που πήρα την TV αλλά δεν μου άρεσε το όλο setup της εικόνας. Too dark for my eyes, πολύ μουντή εικόνα αδερφάκι μου. Σαν επίδραση το φίλτρο απλά άλλαζε απειροελάχιστα την φωτεινότητα σε διάφορες περιοχές της εικόνας. Σε έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό σου μάλλον γιατί το βλέπεις κριζαρισμένο και δεν σε αφήνει να το πατήσεις. Μην ασχολείσαι δεν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ φίλε
absolom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) ποια θα προτιμουσατε αναμεσα σε tcl 43c655 και 50c805 ,βασικα προτιμω 43 λογω μεγεθους, εχουν θεματα για χρηση σε pc [ταινιες και κανενα παιχνιδι] και ps5 ? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από absolom
Gogotsa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Με το θεμα του 5.1 εχει βρει κανεις καμια λυση? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2024 από Gogotsa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα