Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Τι εγινε με τα αποτελεσματα ?

Σημερα ειχαν πει θα εβγαιναν

Μόλις βγήκαν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20250804-2125502.png.b5849e1614c7117038485915e9a45465.png

29 λεπτά πριν, adi32 είπε

αλλη κατηγορια ειναι αυτη με αποτυχοντες?

Κι εγώ παρόλο που έκανα την αίτηση τελευταίες ωρες και ήμουν ο #330000κάτι τα κατάφερα. Όντως αυτό το κόκκινο μήνυμα που του βγήκε και το βρήκε; Στο voucher.gov.gr ?

Επεξ/σία από e-k
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, e-k είπε

Κι εγώ παρόλο που έκανα την αίτηση τελευταίες ωρες και ήμουν ο #330000κάτι τα κατάφερα. Όντως αυτό το κόκκινο μήνυμα που του βγήκε και το βρήκε; Στο voucher.gov.gr ?

στο αρχειο που κανετε αναζητηση με τον ΚΑΥΑΣ αμα πατε κατω κατω εχει αλλες 2 λιστες. μια με αυτο το κοκκινο πινανακι και μια με ενα κοκκινο πινακακι που λεει ΛΑΘΟΣ Υ/Δ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, geomrk είπε

στο αρχειο που κανετε αναζητηση με τον ΚΑΥΑΣ αμα πατε κατω κατω εχει αλλες 2 λιστες. μια με αυτο το κοκκινο πινανακι και μια με ενα κοκκινο πινακακι που λεει ΛΑΘΟΣ Υ/Δ 

Τώρα που το λες το είδα αυτό! Κάτσε, και η πρώτη λίστα έχει 206249 επιτυχόντες; Αφού για 170000 δεν έλεγαν πως θα είναι; Τι μου διαφεύγει; Άρα μάλλον επειδή είμαι στη σειρά 180000κάτι παίζει τελικά και να μην ενταχθώ;

1 ώρα πριν, Neptu είπε

ρε μάγκες ένα άλλο που έδινε 100€ σε όσους προλάβουν τι έγινε;

Υποτίθεται ήμουν μέσα. 

100€ μόνο; Ποιο πρόγραμμα ήταν αυτό; Σίγουρα βρε;

Επεξ/σία από e-k
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, e-k είπε

ένα ούτε που θυμάμαι. Άλλος μου το σφύριξε, έμπαινες παρακολουθούσες κάτι βλακείες και έπαιρνες τα λεφτά. Ήαταν όσοι προλάβουν, για 80,000 αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spiritclay είπε

πως βλεπουμε ρε παιδια? μου εμφανισε το pdf αλλα πως κανω αναζητηση τον κωδικό μου?

Θα τα δεις ένα ένα, δεν είναι και πολλά! :P

Πλάκα κάνω, control+f και θα βάλεις τον κωδικό της αίτησής σου.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, e-k είπε

Τώρα που το λες το είδα αυτό! Κάτσε, και η πρώτη λίστα έχει 206249 επιτυχόντες; Αφού για 170000 δεν έλεγαν πως θα είναι; Τι μου διαφεύγει; Άρα μάλλον επειδή είμαι στη σειρά 180000κάτι παίζει τελικά και να μην ενταχθώ;

Ηταν ενα 3ωρο σεμιναριο για την συμπεριληψη, inclusion, ειχε τρομερα προβληματα στην εγγραφη εκεινο, πηρα τα @@ μου. Δεν ξερω τι εγιναν τα λεφτα. Πιθανον τα λεφτα σου εχουν γινει φεραρι και πορσε να οργωνουν χωραφια στην Θεσσαλια απο τελευταια στελεχη του κομματικου στρατου της κανονικοτητας μας

Τωρα σε αυτο πρεπει να επιλεξουμε ΚΕΚ, απ οσο καταλαβαινω το καθε κεντρο εχει φτιαξει τα δικα του μαθηματα και κανεις δεν ξερει ποιο εχει δωσει λιγο βαση και ποιοι ειναι απλα για να παρουν τα λεφτα. Παμε στην τυχη λοιπον και οτι κατσει

Δημοσ.

Έχει καταλάβει κανείς πως λειτουργεί όλο αυτό; ΟΚ, είμαστε στη λίστα με τους ωφελούμενους. Μετά τι; Στέλνω τα προσωπικά μου στοιχεία σε κάθε έναν πάροχο για να δω τι μαθήματα προσφέρει ωστε να μπορέσω να επιλέξω...; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάπου κεντρικά αυτή η επιλογή της εγγραφής; Μέχρι στιγμής έχω βρει 1 ή 2 αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν πληροφορίες, ούτε καν για ποια θεματική θα προσφέρουν τα μαθήματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...