Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SpectralQ είπε

Έχει καταλάβει κανείς πως λειτουργεί όλο αυτό; ΟΚ, είμαστε στη λίστα με τους ωφελούμενους. Μετά τι; Στέλνω τα προσωπικά μου στοιχεία σε κάθε έναν πάροχο για να δω τι μαθήματα προσφέρει ωστε να μπορέσω να επιλέξω...; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάπου κεντρικά αυτή η επιλογή της εγγραφής; Μέχρι στιγμής έχω βρει 1 ή 2 αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν πληροφορίες, ούτε καν για ποια θεματική θα προσφέρουν τα μαθήματα.

Εγώ διαβάζοντας αυτό που επισυναψα στο παραπάνω μήνυμά μου καταλαβαίνω πως "στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει η έναρξη της επιλογής προγραμμάτων κατάρτισης, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό επίπεδο και τα λοιπά ακαδημαϊκά προσόντα" που έχουμε δηλώσει. Τίποτα άλλο 😛

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα βγει στην πλατφορμα της ΔΥΠΑ  (ειχαν πει σημερα) λιστα με τα ΚΕΚ και τι πραγραμματα προσφερουν και θα επιλεξεις οποιο θες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2025 στις 8:40 ΜΜ, adi32 είπε

θα βγει στην πλατφορμα της ΔΥΠΑ  (ειχαν πει σημερα) λιστα με τα ΚΕΚ και τι πραγραμματα προσφερουν και θα επιλεξεις οποιο θες 

Τελικά από αύριο...

Screenshot_20250805-214132~2.png

Επεξ/σία από e-k
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι λίγο τενεκες μέ όλα αυτά και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο έτσι θα ήθελα ένα ρωτήσω.

Μόλις είδα ό,τι ό κωδικος μου βρίσκετε στην λίστα επιλαχών. Τώρα ποια είναι η επόμενη κίνηση.

1)Πρέπει να πάρουμε από μόνοι μας σε κεκ και να δώσουμε στοιχεία?

2)Παίζει ρολό σε ποιο κεκ θα πάμε? Η ό,τι είναι πιό πρακτικό πχ να βολεύει σαν τοποθεσία 

3)αυτα είναι σεμινάρια που πρέπει να πάνε εκεί σε κεκ και να παρακπλπυθουμε μαθήματα από κάποιον αρμόδιο η από πσ. Η γίνονται από zoom καί ανάλογες εφαρμογές που απλά κάνεις σαιν ιν να δείξεις το είσαι παρόν. 

4)εμείς δηλωνουμε κάποια προτίμηση σχετικά με την θεματική των σεμιναρίων? Κάτι που μας ενδιαφέρει η σχετίζετε με την δουλειά μας ή ό,τι μας βάλουν εκεί 

5)και πλέον σημαντικό εγώ εργάζομαι 5 στα 7 αλλά κυλιόμενο άλλες μέρες πρωινό άλλες βράδυ άλλες σκ. Αυτά γίνονται φιξ ώρες ή τα παρακολουθούμε βάση προγράμματος ωραρίου εργασίας ώστε να βολεύει και να μην πατάει το ένα στο άλλο 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, costacurta είπε

Καλησπέρα παιδιά είμαι λίγο τενεκες μέ όλα αυτά και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ανάλογο έτσι θα ήθελα ένα ρωτήσω.

Μόλις είδα ό,τι ό κωδικος μου βρίσκετε στην λίστα επιλαχών. Τώρα ποια είναι η επόμενη κίνηση.

1)Πρέπει να πάρουμε από μόνοι μας σε κεκ και να δώσουμε στοιχεία?

2)Παίζει ρολό σε ποιο κεκ θα πάμε? Η ό,τι είναι πιό πρακτικό πχ να βολεύει σαν τοποθεσία 

3)αυτα είναι σεμινάρια που πρέπει να πάνε εκεί σε κεκ και να παρακπλπυθουμε μαθήματα από κάποιον αρμόδιο η από πσ. Η γίνονται από zoom καί ανάλογες εφαρμογές που απλά κάνεις σαιν ιν να δείξεις το είσαι παρόν. 

4)εμείς δηλωνουμε κάποια προτίμηση σχετικά με την θεματική των σεμιναρίων? Κάτι που μας ενδιαφέρει η σχετίζετε με την δουλειά μας ή ό,τι μας βάλουν εκεί 

5)και πλέον σημαντικό εγώ εργάζομαι 5 στα 7 αλλά κυλιόμενο άλλες μέρες πρωινό άλλες βράδυ άλλες σκ. Αυτά γίνονται φιξ ώρες ή τα παρακολουθούμε βάση προγράμματος ωραρίου εργασίας ώστε να βολεύει και να μην πατάει το ένα στο άλλο 

1) Μπαινεις εδω https://app.cloud.voucher.gov.gr/oaed-sub2h/training-program/program-selection/front

και επιλεγεις οποιο προγραμμα θες

2) οχι 

3) απο το pc μπαινεις οποτε θες εκτος ωραριου εργασιας και συγκεντρωνεις τις ωρες με μεγιστο καθε μερα 7-8 ωρες 

4) δινεις εξετασεις παλι απο το σπιτι σου με καμερα που σε βλεπει ο επιτηρητής 

δυσκολο να αποτυχεις 

αν αποτυχεις ξαναδινεις και αν ξανααποτυχεις παιρνεις παλι το μεγαλυτερο μερος του ποσου

• Like 3
Δημοσ.

εντωμεταξυ βαζουν να επιλεξουμε περιοχη. βλέπω οτι καποιοι τομείς δεν υπάρχουν πχ στην περιοχή μου. παίζει καποιο ρόλο αυτό απο την στιγμή που θα είναι καθαρα online η φάση?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ

Δίνεις και εξετάσεις?

Ύλη παίρνεις σε κάποια μορφή στην αρχή? Κάποιες σημειώσεις ή κάποιο pdf?

Είναι μόνο online? καί εγώ δεν έχω ξανακάνει ένας συνάδελφος που έκανε μικρότερο μάλιστα θυμάμαι πήγαινε εκεί μερικές φορές 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, spiritclay είπε

εντωμεταξυ βαζουν να επιλεξουμε περιοχη. βλέπω οτι καποιοι τομείς δεν υπάρχουν πχ στην περιοχή μου. παίζει καποιο ρόλο αυτό απο την στιγμή που θα είναι καθαρα online η φάση?

εγω εκανα τα χαρτια τοπικα εδω σε ενα ΚΕΚ και τωρα παω να δηλωσω και βλεπω το "μαθημα" ειναι κατι ασχετο τελειως απο αυτο που με ενδιαφερει. 

Εβαλα ομως το θεμα που με ενδιαφερει και μου εβγαλε ΚΕΚ σε διπλανη πολη. Το επελεξα, τους πηρα τηλ κ μου ειπαν δεν υπαρχει προβλημα να δηλωσω οτι θελω. Δεν πρεπει δηλαδη να δηλωσω το ΚΕΚ που εκανα τα χαρτια....

Δημοσ.

Ναι δεν υπαρχει θεμα.

Απλα μπορεις να περιμενεις να μπουν και αλλα ΚΕΚ αν θες.

Το μονο που μπορει να γινει στο τελος ειναι να πρεπει να σου στειλουν το πτυχιο σου αν δεν εισαι κοντα να το παρεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως εχει διαφορα ενδιαφεροντα θεματα....το θεμα ειναι τι μαθημα γινεται...φανταζομαι σε γενικες γραμμες ειναι πολυ basic επιπεδο, και στο χαλαρο παμε να το κανουμε να φυγουμε απο εδω

Επεξ/σία από panagiotis54

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...