MariaLog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 προσπαθω να βγαλω μια βεβαιωση ανεργιας για χρηση σε αστικα λεωφορεια μπαινω στο σιτε της ΔΥΠΑ, παω στις βεβαιωσεις , επιλεγω βεβαιωση χρονου ανεργιας και η βεβαιωση που βγαζει ειναι απο τοτε που ξεκινησε η καρτα ανεργιας μεχρι την ημερομηνια εκδοσης της βεβαιωσης. οχι μεχρι την ημερομηνια επομενης ανανεωσης ( πχ μαρτιο ωστε να φαινεται οτι ειναι σε ισχυ ) κανω κατι λαθος? υπαρχει αλλου ειδους βεβαιωση για αυτο? το θελω για μη εκδοση εισητηριου σε αστικα μεσα ακολουθησα αυτα τα βηματα https://www.fomo.gr/oaed-vevaiosi-xronou-anergias/
gilardino Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Θα πας στα δελτία ανεργίας από τη λίστα δεξιά και θα πατήσεις εκτύπωση αποδεικτικού ανανέωσης 1
MariaLog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα και καλη χρονια σε ευχαριστω παρα πολυ, δε το ειχα προσεξει καν. εψαχνα "βεβαιωση ανεργιας" και μου εβγαζε παντου τα παραπανω βηματα. οποτε δε χρειαζεται κατι αλλο απο το ατομο που θα μπει στο λεωφορειο .. το αποδεικτικο ανανεωσης και την ταυτοτητα του ... αυτα? σωστα? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από MariaLog
gilardino Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Για τα λεωφορεία δυστυχώς δε το γνωρίζω αν θέλει και κάτι ακόμα,μη σε πάρω στο λαιμό μου
MariaLog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, gilardino είπε Για τα λεωφορεία δυστυχώς δε το γνωρίζω αν θέλει και κάτι ακόμα,μη σε πάρω στο λαιμό μου στο σιτε τους λεει αυτο : Αναφορά σε κείμενο Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. με την επίδειξη πρόσφατης Βεβαίωσης Ανεργίας, του ισχύοντος αποδεικτικού ανανέωσης της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, MariaLog είπε καλημερα και καλη χρονια σε ευχαριστω παρα πολυ, δε το ειχα προσεξει καν. εψαχνα "βεβαιωση ανεργιας" και μου εβγαζε παντου τα παραπανω βηματα. οποτε δε χρειαζεται κατι αλλο απο το ατομο που θα μπει στο λεωφορειο .. το αποδεικτικο ανανεωσης και την ταυτοτητα του ... αυτα? σωστα? Το τι ακριβώς χρειάζεται το άτομο που θα μπει στο λεωφορείο, θα το δεις στο site του αντίστοιχου οργανισμού. Ο ΟΑΣΘ πχ εκτός από αποδεικτικό ανανέωσης και ταυτότητα ζητάει και βεβαίωση ανεργίας, η διαδικασία βήμα βήμα περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο: https://www.facebook.com/watch/?v=2202407426449827
MariaLog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το τι ακριβώς χρειάζεται το άτομο που θα μπει στο λεωφορείο, θα το δεις στο site του αντίστοιχου οργανισμού. Ο ΟΑΣΘ πχ εκτός από αποδεικτικό ανανέωσης και ταυτότητα ζητάει και βεβαίωση ανεργίας, η διαδικασία βήμα βήμα περιγράφεται στο παρακάτω βίντεο: https://www.facebook.com/watch/?v=2202407426449827 ναι το εχω δει αυτο το λινκ, απλα στην βεβαιωση ανεργιας αν την τυπωσω σημερα , θα εχει σαν τελικη μερα βεβαιωσης την σημερινη ημερομηνια. ( πχ 19/01/2020 - 05/01/0203 )αν μπω σε λεωφορειο σε 2 μερες ( 07/01) θα εχει παλια ημερομηνια, την ημερα που εκανα την αιτηση και εκτυπωση .. παιζει ρολο αυτο?
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, MariaLog είπε ναι το εχω δει αυτο το λινκ, απλα στην βεβαιωση ανεργιας αν την τυπωσω σημερα , θα εχει σαν τελικη μερα βεβαιωσης την σημερινη ημερομηνια. ( πχ 19/01/2020 - 05/01/0203 )αν μπω σε λεωφορειο σε 2 μερες ( 07/01) θα εχει παλια ημερομηνια, την ημερα που εκανα την αιτηση και εκτυπωση .. παιζει ρολο αυτο? Για αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις μαζί και τη βεβαίωση ανανέωσης στην οποία φαίνεται μέχρι πότε έχει ισχύ το συγκεκριμένο δελτίο ανεργίας. 1
MariaLog Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Για αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις μαζί και τη βεβαίωση ανανέωσης στην οποία φαίνεται μέχρι πότε έχει ισχύ το συγκεκριμένο δελτίο ανεργίας. αχα καταλαβα αρα πρεπει να τα εκτυπωσω και τα δυο.. ευχαριστω! αρα με αυτα τα 2 και την ταυτοτητα ειμαι οκ ? δε χρειαζεται κατι αλλο που μπορει να μου διαφευγει.. σωστα? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από MariaLog
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, MariaLog είπε αρα με αυτα τα 2 και την ταυτοτητα ειμαι οκ ? δε χρειαζεται κατι αλλο που μπορει να μου διαφευγει.. σωστα? Μην λέμε τα ίδια, το τι χρειάζεται είναι ακριβώς αυτό που γράφει ο αντίστοιχος οργανισμός στο site του, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο 1
pluss Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MariaLog είπε προσπαθω να βγαλω μια βεβαιωση ανεργιας για χρηση σε αστικα λεωφορεια μπαινω στο σιτε της ΔΥΠΑ, παω στις βεβαιωσεις , επιλεγω βεβαιωση χρονου ανεργιας και η βεβαιωση που βγαζει ειναι απο τοτε που ξεκινησε η καρτα ανεργιας μεχρι την ημερομηνια εκδοσης της βεβαιωσης. οχι μεχρι την ημερομηνια επομενης ανανεωσης ( πχ μαρτιο ωστε να φαινεται οτι ειναι σε ισχυ ) κανω κατι λαθος? υπαρχει αλλου ειδους βεβαιωση για αυτο? το θελω για μη εκδοση εισητηριου σε αστικα μεσα ακολουθησα αυτα τα βηματα https://www.fomo.gr/oaed-vevaiosi-xronou-anergias/ Αν είσαι στην Αθήνα, τότε χρειάζεσαι προσωποποιημένη κάρτα, δεν αρκεί να κυκλοφορείς με τη βεβαίωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα