petrost8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Οποτε ποιος ο λογος να μπαινουμε σε συμβολαιο αφου το αοριστου ειναι στην ιδια τιμη; Κατι δεν κολλαει...
jkoukos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Κανονικά όταν λήγει η περίοδος δέσμευσης, αυξάνεται το πάγιο στην κανονική τιμή (που αναφέρεται στο συμβόλαιο) καθώς σταματά η έκπτωση. Σε Cosmote ισχύει πάντα. Σε Vodafone που έχουμε 2 συνδέσεις στο χωριό, συμβαίνουν και τα 2 χωρίς να κατανοήσω το σκεπτικό της εταιρείας. Στην μία σύνδεση συνέχισε στο ίδιο πάγιο για σχεδόν 10 μήνες έως ότου πρόσφατα έγινε αποδοχή προσφοράς και από 22€ ανανεώσαμε στα 16€ μια ADSL 24/1 σύνδεση. Ωστόσο σε μία άλλη VDSL 50/5, τον επόμενο μήνα από την λήξη της δέσμευσης, αυξήθηκε κατακόρυφα το πάγιο και απλά ανανεώσαμε την σύμβαση με επιπλέον 1,5€ από την προηγούμενη τιμή.
cgioris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα παιδιά μου είπανε τις παρακάτω 2 προσφορές για σταθερή vodafone a) 23,77 100άρα γραμμή με το παλιό router + 2 πάγια δώρο στο κινητό (πληρώνω 24 ευρώ το μήνα κινητό) β) 26,30 100άρα γραμμή με το νέο router wifi-6 + 2 πάγια δώρο πάλι στο κινητό. Το β πακέτο έχει και απεριόριστα σε κινητά που δεν τα χρειάζομαι επειδή έχω στο κινητό ήδη. Είναι καλές οι τιμές; Αξίζουνε τα 3 ευρώ παραπάνω για το νέο router? Επίσης, είμαι και φοιτητής, είδα την 50άρα στα 20 ευρώ το μήνα. Εκεί δίνουνε δώρο το ρούτερ; Σας ευχαριστώ πολύ.
thanos206 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Στις 5/7/2024 στις 12:26 ΠΜ, petrost8 είπε Οποτε ποιος ο λογος να μπαινουμε σε συμβολαιο αφου το αοριστου ειναι στην ιδια τιμη; Κατι δεν κολλαει... Μπες σε συμβόλαιο.Δεν κάνεις κάτι λάθος.Μπορει στο τέλος να βγεις κερδισμένος.Κι ο άλλος που δεν μπαίνει και ρισκάρει μπορεί να του κάτσει αυξησαρα ή όχι ή ένα καλύτερο συμβόλαιο μετα.Γενικως μια "μάχη" επιβίωσης είναι στην ελεύθερη αγορά.Καποιους τους γδερνουν για να έχουν κάποιοι άλλοι προσφορά.Μια είμαστε εδώ μια εκεί.Το θέμα είναι να μην είμαστε μόνιμα γδαρμενοι 😁
ekrepali Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου On 05/07/2024 at 09:50, jkoukos said: ανανεώσαμε στα 16€ μια ADSL 24/1 σύνδεση. Ήμουν κι εγώ στο τελευταίο μήνα της σύμβασης της 24άρας και δε μου έδιναν καλύτερη τιμή ανανέωσης από αυτή που υπήρχε στο app με €22.77. Άνοιξα συνομιλία στο chat... ρώτησα ποια είναι η διαδικασία για κατάργηση της γραμμής, αν πρέπει να επιστρέψω εξοπλισμό, πόση είναι η ρήτρα αποδέσμευσης κλπ... τις γνωστές σάλτσες δηλαδή ώστε να πάει η μπάλα στο στο τμήμα αποσυνδέσεων. Με σήμερα απ'το τμήμα αποσυνδέσεων (μετά από 4 εργάσιμες που είχα τη συνομιλία στο chat) και μου έδωσαν τη προσφορά στα €16. Αλλά θα πρέπει να πληρώσω €12 ευρώ για την αλλαγή προγράμματος, γιατί αυτό που δίνουν είναι το DP24+300 ενώ εγώ είχα το DP24+360. Ουσιαστικά θα πληρώνω €17 το μήνα. 1
Kthulhou Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου πάρε στην υποστήριξη πελατών (18380, 13830 ή ό,τι είναι) κ πες λόγω ακριβών τιμών θα φύγεις, θα σου κάνουν προσφορά κάτω από τις τιμές των site κ καταστημάτων, οπότε δες κ πράξε
ekrepali Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 12 minutes ago, Kthulhou said: πάρε στην υποστήριξη πελατών (18380, 13830 ή ό,τι είναι) κ πες λόγω ακριβών τιμών θα φύγεις, θα σου κάνουν προσφορά κάτω από τις τιμές των site κ καταστημάτων, οπότε δες κ πράξε Δε κάνουν καλύτερες τιμές στο τμήμα εξυπηρέτηση. Πήρα κι εγώ, με πήρανε κι αυτοί (απ'το τμήμα ανανεώσεων), ρώτησα και κατάστημα... είχε κολλήσει η βελόνα στα €22.77, δηλαδή τη "προσφορά" που εμφανιζόταν στην εφαρμογή. Όταν μίλησα με chat κι άφησα να εννοηθεί ότι θα το κόψω, τότε ενημέρωσαν το τμήμα αποσυνδέσεων κι έτσι πήρα τη προσφορά στα 16.
pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα Εγω που τους παρακαλαω να κανω διακοπη συμβολαιου κ δεν με καλουν τι να κανω ?? Οσο πλησιαζε η ανανεωση συμβολαιου με επερναν συνεχεια τηλεφωνα. Μολις τους ειπα θελω να διακοψω η κοπελα στο τηλ μου ειπε ενταξει θα σας παρουνε απο το αρμοδιο τμημα Εκτοτε τπτ...ξαναπερνω σε αυτοματο μνμ λενε θα με παρουν...τα ιδια κ στο τσατ.. Να το αφησω απληρωτο να μου το κοψουν να τελειωνουμε ή δεν γινεται?? ( Ειχα απλη 50αρα με τηλ κ τωρα εβαλα μονο ιντερνετ inalan )
d_mich Δημοσ. Κυριακή στις 02:33 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:33 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pigos23 είπε Να το αφησω απληρωτο να μου το κοψουν να τελειωνουμε ή δεν γινεται?? νομίζω αν μετά ποτέ ξανά κάτω από τον αφμ θα θες να πας στην βόντα, θα σε αναγκάσουν πρώτα να πληρώσεις το χρέος που έχει μείνει. στείλε στο τσατ που δεν χρεώνεται και να είσαι υπερβολικά πολύ ευγενικός, πες κάτι τύπου «Καλησπέρα, προσπαθώ κάμποσες μέρες να διακόψω την σύνδεση μου, και μου λένε πως θα με καλέσουν αλλά δεν με καλεί κανένας. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε τι γίνεται; Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με καλέσει κάποιος τώρα, ή σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να μου δώσετε αριθμό του τμήματος που πρέπει να καλέσω». όποτε τους έχω πει πως μου είχαν πει πως πχ μέχρι χθες θα είχε γίνει κάτι και δεν έχει γίνει, το προωθούν και με καλούν μέσα στην ίδια ώρα. δεν ξέρω γιατί δεν σε έχουν καλέσει. η υποστήριξη συμβολαίων η αλήθεια είναι πως δεν το πολύ έχει, της καρτοκινητής είναι πολύ πιο ενημερωμένοι οι υπάλληλοι. αν πάλι δεν σε καλέσουν ή δεν καταφέρεις κάτι, πήγαινε σε κατάστημα. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:35 πμ από d_mich 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα