Mixail1234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας μιας και μπαίνω στρατό σε 3 ημέρες όσο αφορά το φαγητό (ναι έχουν απαντηθεί πολλές φορές αυτές οι ερωτήσεις αλλά καλό θα ήταν εάν θέλετε να βοηθήσετε να το διαβάσετε πρώτα) Παρουσιάζομαι Θήβα κατά καιρούς από συμμαθητές κυρίως που πήγαν νωρίτερα από εμένα ότι ήταν άθλια το φαγητό εκεί Γενικά το μόνο θέμα που έχω εγώ με το φαγητό είναι τα γαλακτοκομικά κυρίως όχι ότι τα αποφεύγω αλλά γενικά μόλις γεύομαι τυρί ή κασέρι κυρίως απλά ... Ναι το ξερναω με συγχωρείτε για την έκφραση... Γενικά η διατροφή στον στρατό πως είναι ; Γτ είχα ακούσει πως είχαν στο ΚΨΜ σάντουιτς του Στέργιου τώρα το τι πραγματικα ισχύει... Κάποιος που είχε μπει προσφατα και να γνωρίζει Επίσης μπορείς να τρως ότι ώρες θέλεις κατά την διάρκεια της ημέρας εάν δεν έχεις κάποια υπηρεσία ή τα γεύματα σου πρέπει να είναι συγκεκριμένες ώρες ;
The_Judas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν παρεχουν συνηθως πολλα τυροκομικα στον στρατο ή γαλα στο κυριως προγραμμα. Θα τρως κυριως οσπρια, κοτοπουλο αβγα λιγο κοκκινο κρεας. Απο ψαρι συνηθως κατι ευκολο τυπου μπακαλιαρο φιλετο. Θεωρω οτι ηταν καλη η διατροφη του στρατου. Οι πιο πολλοι που εκαναν παραπονα ετρωγαν επεξεργασμενα σαλαμια και πιτογυρα απ εξω... Εγω ημουν μαγειρας και ακομα και στο παστιτσιο δεν βαζαμε τυρια μεσα. Αυτα πριν απο την κριση ποσο μαλλον τωρα που τα τυρια ειναι πανακριβα! Δεν ξερω βεβαια αν εχει αλλαξει κατι τελευταια. Υγ: σαντουιτς στεργιου χωρις τυρι δυσκολο να βρεις... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από The_Judas
Mixail1234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δεν παρεχουν συνηθως πολλα τυροκομικα στον στρατο ή γαλα στο κυριως προγραμμα. Θα τρως κυριως οσπρια, κοτοπουλο αβγα λιγο κοκκινο κρεας. Απο ψαρι συνηθως κατι ευκολο τυπου μπακαλιαρο φιλετο. Θεωρω οτι ηταν καλη η διατροφη του στρατου. Οι πιο πολλοι που εκαναν παραπονα ετρωγαν επεξεργασμενα σαλαμια και πιτογυρα απ εξω... Εγω ημουν μαγειρας και ακομα και στο παστιτσιο δεν βαζαμε τυρια μεσα. Αυτα πριν απο την κριση ποσο μαλλον τωρα που τα τυρια ειναι πανακριβα! Δεν ξερω βεβαια αν εχει αλλαξει κατι τελευταια. Υγ: σαντουιτς στεργιου χωρις τυρι δυσκολο να βρεις... Στα Στεργίου θυμάμαι ένα κρουασάν με τυρί και ζαμπόν που στην τελική μπορώ να το βγάλω αλλά Κλάιν πρωινό και με ένα κρουασάν μπορώ να την βγάλω θαρρώ άμα έχει στο ΚΨΜ 7 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε θα φας μπολικα στεργιου. Ετοιμασου. Αχαχαχαχαχαχα τα Στεργίου τα περισσότερα έχουν τυρί η μαγιονέζα παλεύεται αλλά το τυρί με την καμία 😂
The_Judas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Ισως να εχει το κψμ και vegan επιλογες 😁
InsomniSage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δεν θυμάμαι πολύ τυρί στο στρατό γιατί και εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα το γαλακτοκομικο. Στο κέντρο εκπαίδευσης δεν είχε πολύ χρπνο ΚΨΜ πάντως. Δηλαδή δεν είχες πολύ ευκαιρία να πας στην ημέρα. Στις μονάδες εξαρτάται τη μονάδα και τις υπηρεσίες. Πάντως το φαγητό του στρατού ήταν μια χαρά, και ειδικά στις μονάδες που υπηρέτησα θα έλεγα έως πολύ καλό. Όσοι παραπονιούνταν ήταν κάτι μπουληδες που θέλαν το φαι της μαμάς είτε κάτι μπουχεσες που τρώγαν κάθε μέρα πίτσα η σουβλακι. 1
Mixail1234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, InsomniSage είπε Δεν θυμάμαι πολύ τυρί στο στρατό γιατί και εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα το γαλακτοκομικο. Στο κέντρο εκπαίδευσης δεν είχε πολύ χρπνο ΚΨΜ πάντως. Δηλαδή δεν είχες πολύ ευκαιρία να πας στην ημέρα. Στις μονάδες εξαρτάται τη μονάδα και τις υπηρεσίες. Πάντως το φαγητό του στρατού ήταν μια χαρά, και ειδικά στις μονάδες που υπηρέτησα θα έλεγα έως πολύ καλό. Όσοι παραπονιούνταν ήταν κάτι μπουληδες που θέλαν το φαι της μαμάς είτε κάτι μπουχεσες που τρώγαν κάθε μέρα πίτσα η σουβλακι. Από όσπρια καταβροχθίζω φακές κλπ να φανταστείς τις λατρεύω κι όλας το πρωινό είναι που με απασχολεί απλα
The_Judas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Το πρωινό δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Συνήθως ψωμι με μαρμελάδα ή μερέντα. Αν θυμάμαι καλά γάλα ή τσαι επιλέγεις αναλόγως. Δεκατιανό είναι λίγο ραντομ οι επιλογές. σπανακόπιτα, ψωμί με χαλβά, κρουσάν θυμάμαι και πολλά και διάφορα.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό με τον Στέργιου στον στρατό το έλεγε ο θείος μου που υπηρέτησε αρχές του 90, ελεγε πως όλα τα χαλασμένα τα έστελναν στα στρατόπεδα με χαμηλή τιμή. Ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα; Όσο για τα γαλακτοκομικά, και εγώ έχω πρόβλημα, το οποίο μάλιστα δεν εκδηλώνεται με την πρώτη φορά που θα καταναλωσω κάτι αλλά με την 3η και έπειτα, μόνο με το τυρί δεν έχω θέμα όταν αυτό είναι διαλυμένο η μέσα σε άλλα φαγητά, ας πούμε σαλάτα με φέτα, τυροπιτακι μαζί με άλλο γεύμα, σάντουιτς με τυρί κτλ. Τωρα αν εσύ έχεις τόσο μεγάλο θέμα και δεν το αντέχεις καθόλου. Η λύση είναι ότι δεν τρως καθόλου τα γαλακτοκομικά. Αν περιλαμβανονται μέσα στο φαγητό τότε δεν τρως καθόλου το φαγητό. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από Basilhs23___
Mixail1234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το πρωινό δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Συνήθως ψωμι με μαρμελάδα ή μερέντα. Αν θυμάμαι καλά γάλα ή τσαι επιλέγεις αναλόγως. Δεκατιανό είναι λίγο ραντομ οι επιλογές. σπανακόπιτα, ψωμί με χαλβά, κρουσάν θυμάμαι και πολλά και διάφορα. Μερέντα άνετα εντάξει ούτως ή άλλως Μερέντα γενικά ή δημητριακά τρώω συνήθως για πρωινό 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλά αυτό με τον Στέργιου στον στρατό το έλεγε ο θείος μου που υπηρέτησε αρχές του 90, ελεγε πως όλα τα χαλασμένα τα έστελναν στα στρατόπεδα με χαμηλή τιμή. Ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα; Όσο για τα γαλακτοκομικά, και εγώ έχω πρόβλημα, το οποίο μάλιστα δεν εκδηλώνεται με την πρώτη φορά που θα καταναλωσω κάτι αλλά με την 3η και έπειτα, μόνο με το τυρί δεν έχω θέμα όταν αυτό είναι διαλυμένο η μέσα σε άλλα φαγητά, ας πούμε σαλάτα με φέτα, τυροπιτακι μαζί με άλλο γεύμα, σάντουιτς με τυρί κτλ. Τωρα αν εσύ έχεις τόσο μεγάλο θέμα και δεν το αντέχεις καθόλου. Η λύση ότι δεν τρως καθόλου τα γαλακτοκομικά. Αν περιλαμβανονται μέσα στο φαγητό τότε δεν τρως καθόλου το φαγητό. Ρε συ δεν το λέω και καλά για να πω ότι είμαι καλομαθημένο...2 χρόνια ζω μόνος πλήρωνα ενοίκια κλπ μόνος χωρίς να περιμένω από τους δικούς αλλά εντάξει μαγείρευα και καμία φασολάδα κανέναν αρακά κ.ο.κ και όταν δεν είχα χρήματα σκετα μακαρόνια έμαθα γενικά να κρατιέμαι δεν εχω και καμία τρομερή διατροφή προ στρατού Απλά με το τυρί είναι άστα να πάνε και γενικά με τις περίεργες γεύσεις αλλά με το τυρί απλά δεν μπορώ από μικρό που θυμάμαι τον εαυτό μου 4 λεπτά πριν, Mixail1234 είπε Μερέντα άνετα εντάξει ούτως ή άλλως Μερέντα γενικά ή δημητριακά τρώω συνήθως για πρωινό Ρε συ δεν το λέω και καλά για να πω ότι είμαι καλομαθημένο...2 χρόνια ζω μόνος πλήρωνα ενοίκια κλπ μόνος χωρίς να περιμένω από τους δικούς αλλά εντάξει μαγείρευα και καμία φασολάδα κανέναν αρακά κ.ο.κ και όταν δεν είχα χρήματα σκετα μακαρόνια έμαθα γενικά να κρατιέμαι δεν εχω και καμία τρομερή διατροφή προ στρατού Απλά με το τυρί είναι άστα να πάνε και γενικά με τις περίεργες γεύσεις αλλά με το τυρί απλά δεν μπορώ από μικρό που θυμάμαι τον εαυτό μου Επίσης τα μεσημεριανα μπορείς να μου πεις πάνω κάτω πως είναι να έχω απλά μια εικόνα ;
dionisis1925 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Άσχετο αλλά για το στρατό υπάρχει ήδη θέμα , δεν το είδες;
Mixail1234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Άσχετο αλλά για το στρατό υπάρχει ήδη θέμα , δεν το είδες; Καινούργιος είμαι και είπα επειδή αφορά το φαγητό να ανοίξω νέο θέμα με συγχωρείς εάν σου φάνηκε ως σπαμ και ειδικά με τέτοιο άγχος που είχα...😅
spooker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 ΄Θηβα...................Περαστικά. Το φαγητό εκεί είναι ένα χάλι. Αντίθετα όταν θα πας στη μονάδα τα πράγματα καλυτερεύουν. Αλλά στρατό δεν πας για να φας. 1
dionisis1925 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καινούργιος στο φόρουμ δεν είσαι , τέλος πάντων , στο στρατό γενικά είναι random το φαγητό , αν πέσεις σε καλό μάγειρα το φαγητό θα είναι ποιοτικό και θα τρώγεται αν πέσεις σε κάποιον ερασιτέχνη που απλώς δήλωσε πως ξέρει μαγειρική άστα , πάντως ειδικά στην Θήβα μάλλον από το ΚΨΜ θα τρως συνέχεια. Από το ΚΨΜ ειδικά στο κέντρο όχι δεν μπορείς να πηγαίνεις ότι ώρα θέλεις , υπάρχουν συγκεκριμένα ωράρια λειτουργίας , μπορείς εκείνες τις ώρες να ψωνίζεις ότι θέλεις και να το τρως όποτε θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Αν έχεις λεφτά παίζουν παραγγελίες κρυφά μεν αλλά γίνονται. Εγώ αν παρουσιαζόμουν στην Θήβα τέτοια εποχή πιο πολύ θα με άγχωνε να αγοράσω ζεστά ρούχα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από dionisis1925 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις