Προς το περιεχόμενο

Το Netflix διευκρινίζει τι θα ισχύει πλέον για όσους διαμοιράζονται μια συνδρομή του


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators
58 λεπτά πριν, sdragon είπε

Ναι μόνο που αν διαβάσεις λέει ότι ο κωδικός επαλήθευσης θα έχει διάρκεια για μια εβδομάδα και μετά πρέπει να επαληθεύσεις τη συσκευή μέσω του internet του σπιτιού σου. Όποτε αν μια συσκευή δεν συνδεθεί με το Wi-Fi σου, απλά θα γίνει ban μετά τη βδομάδα. Εγώ πιστεύω ότι πέρα τη φασαρία που έχει, θα πετύχει τον σκοπό του.

Δε βλέπω να λέει τίποτα για μια βδομάδα στο FAQ του Netflix πάντως. Και να ισχύουν οι 7 μέρες, το χειρότερο που θα πάθεις είναι ότι θα πρέπει να κάνεις verify κάθε τόσο.

 

46 λεπτά πριν, ChatGTP είπε

Δεν είμαστε όλοι junior devs στο Netflix! Μπορεί να είσαι dev και οι τελικές απολαβές σου εξαρτώνται από τις πωλήσεις, οπότε ναι, μπορεί να είναι και δικό σου πρόβλημα ;)  

To business model όλων είναι να είναι πιο βολικοί, πιο ελαστικοί στην αρχή, να δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, να κάνουν και τα στραβά μάτια αν χρειαστεί (π.χ. YouTube, Spotify) κάτι που δεν μπορεί να κρατά για πάντα όμως.

Meanwhile, κάτσε ΄συ να κάνεις verify κάθε βδομάδα τις συσκευές σου για να γλιτώσεις 5 ευρώ.

Δε βλέπω πώς μπορεί να εξαρτώνται οι απολαβές σου από τις πωλήσεις, πέρα από το να έχεις stock options που εκεί ίσως με λίγη φαντασία να μπορείς να πεις ότι τα λεφτά που θα πάρεις στο τέλος του χρόνου έχουν να κάνουν και με τις πωλήσεις. Αν είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου, please share.

Επίσης, δεν ξέρω γιατί θεωρείς ότι έχω Netflix, ότι δεν πληρώνω ήδη εξ ολοκλήρου το λογαριασμό, ότι τον έχω μαζί με άλλους ή ότι το να ξοδεύεις 10 δευτερόλεπτα μια φορά τη βδομάδα (αν υποθέσουμε ότι βλέπεις συνέχεια και όχι 2 φορές το μήνα) είναι μεγάλος κόπος.

Προφανώς καταλαβαίνω αυτό που λες, και το Netflix δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία που πετάει το τυράκι στην αρχή και όταν αποκτήσει critical mass φέρνει τη φάκα. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι ο τρόπος που επιλέγουν να κόψουν το account sharing όχι μόνο είναι ανεφάρμοστος, αλλά πολύ πιθανό να τους γυρίσει και μπούμερανγκ. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν λογαριασμό στο Netflix ακριβώς επειδή τους κοστίζει 3 ευρώ το μήνα. Αν τους ζαλίσεις λίγο με τα verifications των συσκευών απλώς θα το παρατήσουν και δε θα ασχοληθούν καν να φτιάξουν δικό τους λογαριασμό, είτε λόγω κόστους είτε επειδή μπαίνουν μια φορά το μήνα και δεν αξίζει να κάτσουν ν' ασχοληθούν.

Εδώ θα είμαστε να δούμε αν θα πετύχει ή όχι, αν και για να είμαι ειλικρινής, εμένα δε με νοιάζει either way!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρω Οτιδηποτε σχετικο με Tesla netflix(παλιότερα μπιτκοιν) einai flame topic ;)

αρκετά proxy /vpn τα μπλοκάρει ήδη...αλλά μάλλον μόνο σε νέους συνδρομητες

1.png.f411c7afdbee135574e365ac7d266d37.p

ceo owner ktl to 2016 έλεγε όλα οκ με το sharing..

Spoiler

In terms of [password sharing], no plans on making any changes there,” co-founder and CEO Reed Hastings said during the company’s third-quarter earnings webcast. “Password sharing is something you have to learn to live with, because there’s so much legitimate password sharing, like you sharing with your spouse, with your kids .... so there’s no bright line, and we’re doing fine as is.”

 

από τότε π μπήκαν trust ταμεία μέτοχοι κ ταυτοχρονα η μετοχη δεν προκειται να ξαναανεβει οπως ηταν στα 2 χρονια καραντινας θα ακουμε διαφορα(τελος το sharing σε λατινικη Αμερική ,add household 4$, πακέτο με διαφημισεις)...ο λογος ειναι ενας..ο κάθε σύμβουλος προτείνει ότι μλκ τ κατέβει νομίζοντας ότι δεν έπιασαν το ταβάνι συνδρομητών κ εσόδων...τα real προβλήματα έρχονται με το που αρχίσουν να  βγαζουν τα χρήματα τους από το ταμείο;) γ αυτό κ σύντομα  πάει γ πουλημα μαλλον προς Microsoft μεριά ...

κάποια SITE κάνουν sharing se 50 άτομα κάθε ακκουντ 😛

Επεξ/σία από kage
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Δεν χρειάζεται VPN για torrents στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν πρόστιμα και ραβασάκια όπως ΗΠΑ ή Γερμανία

Οχι ακομα τουλαχιστον, δεν βλεπω ομως να κραταει για πολυ ακομα, υπαρχοθν ηδη και θα υπαρξουν μεγαλυτερες πιεσεις για τα πνευματικα δικαιωματα, δεν ειναι μακρια η μερα που θα αποστελουν μαζικα χιλιαδες ραβασακια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Apostol. said:

Οχι ακομα τουλαχιστον, δεν βλεπω ομως να κραταει για πολυ ακομα, υπαρχοθν ηδη και θα υπαρξουν μεγαλυτερες πιεσεις για τα πνευματικα δικαιωματα, δεν ειναι μακρια η μερα που θα αποστελουν μαζικα χιλιαδες ραβασακια.

Όταν γίνει κάτι τέτοιο, που δεν νομίζω γιατί είμαστε πολύ μικρή αγορά και αυτοί που κατεβάζουν torrent ακόμα λιγότεροι, θα το πούμε, μέχρι τότε δεν χρειάζεται και είναι πεταμένα λεφτά

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, ChatGTP είπε

Αν όμως 2 προφίλ βλέπετε καθημερινά από άλλο μέρος τότε δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σύμφωνα με τους όρους της.

Έχω πάει επαγγελματικό ταξίδι 5 ημερών και η κοπέλα μου είναι σπίτι και βλέπει Netflix. Γι αυτές τις 5 μέρες θα πρέπει να φτιάξω άλλο account;  ANTE ΓΕΙΑ :P

Φεύγω και πάω στρατό και αφήνω πίσω μου γυναίκα, ίσως και παιδιά. Θα φτιάξω άλλο account ; Θα πρέπει να εξηγήσω στο Netflix ότι η στράτευση είναι υποχρεωτική; Θα πρέπει να του εξηγήσω γιατί σήμερα φαίνομαι σε μια βραχονησίδα στου διαόλου την μάνα και αύριο σε ένα άλλο στρατόπεδο σε ένα άλλο νησί;  ANTE ΓΕΙΑ :P

Θα πρέπει να δίνονται στοιχεία από το GPS μου για να επιβεβαιώνεται ότι έκανα όντως τις διαδρομές; ANTE ΓΕΙΑ :P

Γνωρίζω πως δεν είναι η πλειοψηφία τα παραπάνω, όμως καλύτερα όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Ας μην έδιναν ένα licence για 4 άτομα και ας το περιόριζαν σε 1 ταυτόχρονη προβολή.

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Artman13 είπε

Λογικά θα γίνεται μέσο ενός παλιού τηλεφώνου android που θα είnai μόνιμα σεταρισμένο στην πρίζα ενα vpn και κάθε μήνα θα συνδέονται μία φορά όλοι μέσο αυτού στο Netflix ώστε να νομίζει ότι είναι στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι οι τηλεοράσεις πως θα συνδέονται σε αυτό. 

Πόσοι από όλους εμάς που κάνουμε sharing τη συνδρομή μας πιστεύεις θα ασχοληθούμε με αυτό; 

Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών του Netflix το έχει ακριβώς επειδή είναι υπερβολικά απλό. Προσωπικά, ούτε τον κωδικό δεν θυμάμαι. Απλά παταω ένα κουμπί και βλέπω. 

Ουτε 1% του κόσμου δεν θα κάνει αυτό που λες, όσο λύση και αν τελικά είναι.

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, kata_tixi είπε

δεν σου δινει 4 αδειες. 4 προφιλ σου δινει. θα μπορουσες απλα να δινεις τον κωδικο σου σε 4 ατομα. τα προφιλ ειναι για να βλεπεις ταυτοχρονα και για να μην αλλαζει η σειρα του καθενα. ουσιαστικα σαν παροχη του 4κ ειναι και τα προφιλ. πρακτικα το 4κ πληρωνεις οχι τα προφιλ

Όχι φίλε μου, 5 προφίλ σου δίνει για την δουλειά που αναφέρεις. Η παροχή είναι 4 ταυτόχρονες θεάσεις, δηλαδή 4 άδειες που υποτίθεται ότι έχεις δικαίωμα να δεις μέσα σε ένα σπίτι ώστε να μπορεί κάθε μέλος να βλέπει σε δική του συσκευή ότι θέλει. Τα προφίλ μπορεί να στα δίνει και στα πακέτα των 2 ή της μιας θέασης. Άλλο πράγμα τα προφίλ και άλλο οι άδειες. Δεν πληρώνεις μόνο το 4Κ, κατά κύριο λόγο τις άδειες πληρώνεις. Δεν έχει κανένα νόημα εν έτη 2023 να υπάρχει πακέτο HD! Ούτε καν για χρήση σε κινητό! Οπότε εγώ που θέλω μια θέαση γιατί είμαι μόνος μου, αλλά έχω τηλεόραση 4K, θα πρέπει να πληρώσω το μεγάλο πακέτο με 4 ταυτόχρονες θεάσεις.

Αν η πληρωμή ήταν ανά ανάλυση, ας είχαν όλες 4 ταυτόχρονες θεάσεις να ξεκαθάριζαν ότι πληρώνεις την ποιότητα της εικόνας!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, st1979 είπε

Έχει πλάκα να πρέπει να μετακομίσω Κωνσταντινούπολη...

Συμφωνώ...αλλά στο stremio πολλές μα πάρα πολλές ταινίες έχουν θέμα με τους υπότιτλους...και πρέπει να κάνεις αλχημείες για να τους κάνεις να παίξουν σωστά...και αν το καταφέρεις κ δεν κάνεις κομμάτια στο τέλος το tv-box..

Τις περισσότερες φορές οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι... Επίσης αρκετές φορές δίνει πολλούς εναλλακτικούς για να διαλέξεις.... Στη χειρότερη το πας χειροκίνητα λίγο μπρος λίγο πίσω και τέλος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, Steele είπε

Σας ήρθε και εσάς το damage control email?

image.png.b14790dc0113ec7866d91f9f0c0585e0.png

 

ΟΧΙ ... Πήρα μετά από 14 χρόνια 4Κ HDR 2000 TV  και   δεν είδα κάτι τρομερό ( πριν είχα 46' 2009 1080p 3D TV)
Στο Netflix το HDR και 4k πρέπει να είναι ανέκδοτο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, Apostol. είπε

Οχι ακομα τουλαχιστον, δεν βλεπω ομως να κραταει για πολυ ακομα, υπαρχοθν ηδη και θα υπαρξουν μεγαλυτερες πιεσεις για τα πνευματικα δικαιωματα, δεν ειναι μακρια η μερα που θα αποστελουν μαζικα χιλιαδες ραβασακια.

το κακό ή μάλλον καλο για τους χρήστες στην Ελλάδα είναι πως επικρατεί ένα μπάχαλο σχετικά με τις υπηρεσίες κεντρικής διαχείρισης πνευματικων δικαιωματων. Νομίζω έχουν μεταφερθεί στην Κύπρο πλέον.

Πρέπει δηλαδή η ίδια η εταιρία να κινηθεί νομικά και αν δεν είναι βεληνεκούς Ντισνει, δεν γίνεται τίποτα, όπως έχει αποδειχθεί. 

 

Ακόμα και στην Ισπανία διακινούνται ένα σωρό bd bootlegs και οι Αρχές δεν ενδιαφέρονται για κυρώσεις μιας και ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με τα torrent που αναφέρατε και άλλα download sites, από την στιγμή που υπάρχει τεχνολογία να μοιράζεται οποιοσδήποτε τον κωδικό ενός wifi εν αγνοία του ιδιοκτήτη και χωρίς την συγκατάθεσή του, πως μπορεί να τεκμηριωθεί ότι ο ιδιοκτήτης το κατέβασε;

Το 95% των χρηστών δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του router, σίγουρα δεν γνωρίζουν καν πως να αλλάξουν τον εργοστασιακό κωδικό.

Ο κάθε φίλος ή γείτονας που θα τους επισκεφτεί , μπορεί να συνδεθεί στο wifi τους είτε ρωτώντας τους τον κωδικό, είτε βλέποντας το ταμπελάκι του router. Αρκεί ένα δευτερόλεπτο για μια φωτογραφία στο ταμπελάκι.

Επιπλέον ο καθένας μπορεί να μοιραστεί τους κωδικούς από τα δίκτυα που έχει περασμένα στο κινητό του. Μπορεί να έχω περάσει π.χ. στο κινητό του πατέρα μου το wifi μου και μετά κάποιος εν αγνοιά μου να του δανειστεί το κινητό του πατέρα μου, π.χ. για να γράψει το τηλέφωνό του, και να σκανάρει το QR για να συνδεθεί με το δικό μου δίκτυο.

Θα είμαστε δηλαδή υπεύθυνοι για το τι κατεβάζουν άλλοι από το δίκτυό μας εν αγνοία μας;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...