Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/2/2024 στις 10:35 ΠΜ, kolossos είπε

Καλημερα, 

Viva με POS S800, και αναβαθμιση δεν εχει γινει ακομα. Στο chat bot της Viva τα μηνυματα κονσερβας λενε τα γνωστα, να γινει η διασυνδεση εως τις 29/2/24. 

Ο προμηθευτης της ταμειακης μου λεει οτι και στον maverick290402 πιο πανω. 

Μας παιζουν μπαλακι, και εχουμε και τη φοβερα προστιμου! 

Το δευτερο προβλημα που αναφερθηκε και απο αλλο σχολιαστη ειναι το "Τα τιμολόγια που κόβω απο τον υπολογιστή πως θα συνδεθεί αυτό με το POS για τον πελάτη που θα με πληρώνει με κάρτα και εγώ δεν θα μπορώ να πληκτρολογήσω κανένα ποσό στο POS?" 

Καθε 1-2 χρονια οι κοπριτες αλλαζουν απαιτησεις και εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τα χωνουμε συνεχεια. 

Καλημέρα κατάφερες να κάνεις την διανυσνδεση της ταμειακης με το pos s800 της vivawallet? Το έχει καταφέρει κάποιος έως τώρα? Ο τεχνικός της ταμειακης μου λέει φταίει το  μηχανάκι pos κ ότι πρέπει να το αλλάξω παρόλο που έτυχε να βγάλει στις πολλές δοκιμές 2 αποδείξεις με ολοκληρωμένη διαδικασία διασυνδεσης. Έκτοτε μου βγάζει error 200 σαν μνμ στην ταμειακη. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Μέσα από το chat που είχα χθες με την viva περιμένω ενημέρωση από τεχνικό τους.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 ώρες πριν, 4saken είπε

Χρησιμοποιει κανεις το συγκεκριμενο?Αξιζει να ξεκινησω συνεργασια με Πειραιως (εχω μονο Εθνικη) η να περιμενω μηπως βγαλουν κατι αντιστοιχο?

https://primer.gr/epayetameiaki/

Το έχω εγώ, δουλεύει απροβλημάτιστα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο για να πάρω το POS στα χέρια μου (pax), αλλά μετά όλα πήγαν ρολόι. Μείνετε μακριά απο ταμειακές, τελείωσαν. Έφαγα την ζωή μου για να διασυνδέσω την ταμειακή, το κατάφερα, μετά έχανε την ip, μετά δεν έβρισκα τον τεχνικό, μετά δεν ξαναδούλευε, ΜΑΚΡΙΑ! Έβαλα το συγκεκριμένο All in One και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, όλα δούλευαν απο την αρχή ρολόι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, leon235 είπε

Το έχω εγώ, δουλεύει απροβλημάτιστα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο για να πάρω το POS στα χέρια μου (pax), αλλά μετά όλα πήγαν ρολόι. Μείνετε μακριά απο ταμειακές, τελείωσαν. Έφαγα την ζωή μου για να διασυνδέσω την ταμειακή, το κατάφερα, μετά έχανε την ip, μετά δεν έβρισκα τον τεχνικό, μετά δεν ξαναδούλευε, ΜΑΚΡΙΑ! Έβαλα το συγκεκριμένο All in One και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, όλα δούλευαν απο την αρχή ρολόι, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Κοστος? Πληρωνεις μονο συνδρομη?

Στις 21/10/2023 στις 1:35 ΜΜ, 1comment είπε

Μίλησα μόλις με την epay (τερματικό πειραιώς). Τελικά αν δεν ενδιαφερθούμε οι ίδιοι, μην περιμένετε οι πάροχοι να κάνουν αναβάθμιση από μόνοι τους. Μου είπε η υπάλληλος ότι αναβαθμίζεται το pos μου, άρα γλιτώνω την αντικατάσταση. Θα μου στείλουν ένα μήνυμα με κάποια πράγματα που θέλουν να τους πληροφορήσω (αν έχω στατική ip κ.α.) και θα τους πάρω τηλ να τους τα πω ώστε να κάνουν την παραμετροποίηση. Αυτά για αρχή.

Το μήνυμα που μου έστειλαν. Ακαταλαβίστικο, ελπίζω ο τεχνικός να το καταλάβει. Και κομμένο στη μέση. Αν δεν μπορούν ούτε ένα μήνυμα να στείλουν....

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ζητησαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, manolo8 είπε

Κοστος? Πληρωνεις μονο συνδρομη?

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ζητησαν?

Πληρώνω συνδρομή, γύρω στα 12 ευρώ τον μήνα + 50 το έτος για υποστήριξη αν θυμάμαι καλά. Εγώ το πήρα με voucher και είναι δωρεάν για έναν χρόνο (πληρώνεις μόνο ΦΠΑ). Όταν λες τι ζήτησαν, εννοείς απο χαρτιά κλπ; Γιατί δεν μου ζήτησαν τίποτα, η αναβάθμιση γίνεται απο το τερματικό, κατεβάζεις την εφαρμογή, πατάς αγορά και βάζεις κάρτα για να πληρώσεις. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Επεξ/σία από leon235
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, leon235 είπε

Πληρώνω συνδρομή, γύρω στα 12 ευρώ τον μήνα + 50 το έτος για υποστήριξη αν θυμάμαι καλά. Εγώ το πήρα με voucher και είναι δωρεάν για έναν χρόνο (πληρώνεις μόνο ΦΠΑ). Όταν λες τι ζήτησαν, εννοείς απο χαρτιά κλπ; Γιατί δεν μου ζήτησαν τίποτα, η αναβάθμιση γίνεται απο το τερματικό, κατεβάζεις την εφαρμογή, πατάς αγορά και βάζεις κάρτα για να πληρώσεις. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσεις μαζί τους.

200 ευρώ τον χρόνο ,ενώ μια ταμειακή κάνει 300 ευρώ για 6 με 7 χρόνια ,δεν το λες και συμφέρον

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aris1964 είπε

200 ευρώ τον χρόνο ,ενώ μια ταμειακή κάνει 300 ευρώ για 6 με 7 χρόνια ,δεν το λες και συμφέρον

Εμένα μου ειπαν 320 ευρώ για την ταμειακή + 160 για την εγκατάσταση/διασύνδεση + 10 ευρώ τον μήνα. Έχω αλλάξει ήδη δύο ταμειακές με τις αλλαγές του κράτους και έρχονται και άλλες. Τουλάχιστον τώρα δεν ξανα αλλάζω και εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου. Ακόμα και να ηταν ποιο ακριβό πάλι θα το επέλεγα για να μην έχω προβλήματα, θα δώσω 50 ή 100 ευρώ παραπάνω (που στην προκειμένη δεν ισχύει) για να δουλεύω απρόσκοπτα. Απο εκεί και πέρα αναμφισβήτητα είναι επιλογή του καθενός με ποιον τρόπο θα επιλέξει να τρέξει την δουλειά του. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, leon235 είπε

Ειπες ''Θα μου στείλουν ένα μήνυμα με κάποια πράγματα που θέλουν να τους πληροφορήσω (αν έχω στατική ip κ.α.) '' .Σε ρωταω γιατι αν καταφερω και τους πετυχω στο τηλεφωνο να τα εχω απο πριν τα στοιχεια...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, manolo8 είπε

Ειπες ''Θα μου στείλουν ένα μήνυμα με κάποια πράγματα που θέλουν να τους πληροφορήσω (αν έχω στατική ip κ.α.) '' .Σε ρωταω γιατι αν καταφερω και τους πετυχω στο τηλεφωνο να τα εχω απο πριν τα στοιχεια...

Κάποιος άλλος πρέπει να το έγραψε αυτό που λες, εμένα δεν μου ζήτησαν τίποτα. Ούτε χαρτιά, ούτε ip, τίποτα. Μόνο να υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα μου για να γίνει η αγορά, μετά με καθοδήγησαν για το πως να αγοράσω/αναβαθμίσω, η όλη διαδικασία έγινε μέσα απο το τερματικό (κατεβάζεις την εφαρμογή στο τερματικό της epay, πατας αγορά, νομίζω μετά διαλέγεις το πακέτο που θέλεις και βάζεις κάρτα για να πληρώσεις). Η όλη διαδικασία πήρε περίπου 10 λεπτά. Μετά πρέπει ο λογιστής να δηλώσει στο taxisnet τον πάροχο/all in one, μου ήρθαν οδηγίες σε email, τις προώθησα στον λογιστή.

Δημοσ.

Μιλησα με epay και μου ειπαν οτι το VX520 εχει μαλλον βλαβη γιαυτο δεν  συνδεεται με την ταμειακη. Θα ερθει τεχνικος δικος τους μεσα στην εβδομαδα να το ελεγξει και αν οντως εχει βλαβη θα μου φερουν καινουριο POS. Το θεμα ειναι 30 συν ΦΠΑ επισκεψη τεχνικου  epay, 100 συν ΦΠΑ καινουριο POS ... Αντε να δω ποσα ακομα θα πληρωσω. Χωρις να ειμαι και σιγουρος αν θα γινει η διασυνδεση με την ταμειακη χωρις προβληματα... Ρε παιδια το νεο pos ειναι φυσιολογικο να το πληρωσω? Και αν ναι τι να επιλεξω? Μου ειπε στο τηλεφωνο οτι θα φερουν το Ingenico Desk 3200... Τελικα δεν ξερω αν θα συμφερει η ταμειακη ή ο παροχος...

Δημοσ.

Από την στιγμή που πληρώνεις έξοδα συντήρησης όπως όλοι η αντικατάσταση σε βλάβη που δεν φταις εσύ λογικά πρέπει να είναι δωρεάν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikx είπε

Από την στιγμή που πληρώνεις έξοδα συντήρησης όπως όλοι η αντικατάσταση σε βλάβη που δεν φταις εσύ λογικά πρέπει να είναι δωρεάν.

Για καποιο λογο δεν πληρωνα εξοδα συντηρησης... Χωρις να το ξερω. Οποτε μαλλον θα πρεπει να το πληρωσω...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/3/2024 στις 11:12 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Αν και έχει απαντηθεί το ξαναρωταω για επιβεβαίωση. Εμείς που έχουμε eshop με e-commerce pos δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει διασύνδεση με την ταμειακή μηχανή.Η διασύνδεση ταμειακής μηχανής με pos αφορά αποκλειστικά τα φυσικά pos.Τα λέω σωστα;

Ενημερωνω τι απαντησε η cardlink.Οποτε η επομενη φαση ειναι καποια στιγμη και τα e-commerce pos να συνδεθουν.Τωρα πως θα το καταφερουν να γινει, και τι κοστος θα εχει αυτο ειμαι πολυ περιεργος.

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην παρούσα φάση γίνεται αναβάθμιση με σκοπό τη διασύνδεση με την ΑΑΔΕ για τα φυσικά POS με τις ταμειακές μηχανές/ταμειακά συστήματα.
Για τη διασύνδεση των e-commerce POS αναμένουμε
σχετικές προδιαγραφές και προθεσμίες από την ΑΑΔΕ.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας

Cardlink Customer Service

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ενημερωνω τι απαντησε η cardlink.Οποτε η επομενη φαση ειναι καποια στιγμη και τα e-commerce pos να συνδεθουν.Τωρα πως θα το καταφερουν να γινει, και τι κοστος θα εχει αυτο ειμαι πολυ περιεργος.

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην παρούσα φάση γίνεται αναβάθμιση με σκοπό τη διασύνδεση με την ΑΑΔΕ για τα φυσικά POS με τις ταμειακές μηχανές/ταμειακά συστήματα.

Οταν βλεπεις να λεει  '' Για τη διασύνδεση των e-commerce POS αναμένουμε...''' καταλαβαινεις.. Ετοιμαστειτε και για αλλες αλλαγες και εξοδα προφανως...

Δημοσ.
24 minutes ago, Mr_Terror said:

Κράτα το mail... κάντο και εκτύπωση σε PDF. Γιατί η ΑΑΔΕ είναι ικανή να συνεχίσει να στέλνει mail για προσθεσμίες.

Δημοσ.

Εγώ σε Incotex 777 και VX520(epay) κατάφερα να δει η ταμειακή το TID του POS όμως μετά μου εμφανίζει Disconnected και φυσικά δε μπορώ να πάρω master key από το POS. Η ταμειακή έκανε 2 OTA updates μετά την εγκατάσταση του firmware από τον τεχνικό. Έχω δώσει static ip και σε ταμειακή και POS. Μπάχαλο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...