Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makrixeris είπε

δώσε μας εσυ τα λεφτά για το καινούργιο pos επίσης για να κλείσεις ραντεβού στην τράπεζα κ να συνεννοηθείς θες πάνω απο 10-15 μέρες

Στην εθνική τουλάχιστον αν έχεις λογαριασμό, γίνεται online η αίτηση για πος. Αν το είχες κάνει μέσα στο Φλεβάρη, δεν θα είχες πρόβλημα. Επίσης έτρεχαν voucher για αντικατάσταση πος, άρα θα μπορούσες χωρίς να αλλάξεις πάροχο να ζητήσεις νέο ενσύρματο πος που θα συνδεόταν κανονικά. Λύσεις υπήρχαν λοιπόν και χωρίς κόστος.

54 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Ναι το εμφανίζει. Περιμένω τον τεχνικό ο οποίος συνέχεια με τρενάρει γιατί γίνεται χαμός αλλά πλησιάζει και το τέλος του μήνα. Του είπα να τα συνδέσω μόνος μου μπορώ να περάσω ip και τέτοια αλλά μου είπε όχι γιατί από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνει και άλλη αναβάθμιση στην ταμειακή. Αγχωνόμαστε εμείς για πρόστιμα για τα οποία δεν έχουμε οι ίδιοι καμία ευθύνη. 

Πίεσέ τον αν δεν προλαβαίνει αυτό το μήνα να μπει στην πλατφόρμα και να σου κλείσει ραντεβού τον Απρίλιο.

22 λεπτά πριν, james01gr είπε

το θέμα είναι το εξής. ο καθένας για τους λόγους του έχει κάποιες συνεργασίες. είτε λόγω γνωστών, είτε έχει πετύχει κάποια καλή συμφωνία. εφόσον ΟΛΟΙ λένε πως υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης, δεν είναι λογικό να χαλάσεις συνεργασία απλά για να ''παίξει΄΄ κάτι και να χάσεις χρήματα. έτσι και αλλιώς, δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόβλεψη, δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης για να δούμε τι δουλεύει και τι όχι. τρέχουμε όλοι σαν τρελοί. ακόμη και τα ρουτεράκια δημιουργούν προβλήματα στις διασυνδέσεις. πολλοί έχουν παλιά ρούτερ που οι εταιρείες δεν τα έχουν αλλάξει και δημιουργούν προβλήματα...

Μπορεί να γίνει αντικατάσταση πος στην ίδια εταιρία. Όλες έχουν ενσύρματα που συνδέονται κανονικά. Έτρεχαν και voucher για αντικατάσταση πος...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, makrixeris είπε

Καλημέρα. να σε ρωτήσω, έχω κ εγω το vx520 είναι συνδεδεμένο με καλώδιο τηλεφώνου δεν εχω κάποιο καλώδιο λαν και ούτε μου είχαν δώσει τι κάνω σε αυτή την περίπτωση γιατί ήρθε ο υπεύθυνος για την ταμειακή και μ έλεγε δεν είναι δουλειά μ να φτιάξω το pos κ κάτι τέτοια πρέπει να πάρεις στην epay μου λέει να στο συνδέσουν μέσω ίντερνετ κ κάτι τέτοια.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν το έφτιαξες αλλά αν όχι, άνοιξε το καπάκι απο πίσω και κάτω στη μέση, έχει την την θύρα lan. Βάλε το καλώδιο και μετά μπές στο μενού συστήματος βάλε 3165 και κάπου λέει επικοινωνία η κάτι τέτοιο. Μπές και άλλαξε απο dial-up σε eth. Επίσης άλλαξε και την ip με μηδενικά. Μετά θα μπορέσεις να κατεβάσεις τις αναβαθμίσεις. Η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί να γίνει κανα 2-3 φορες.  Απο την epay μου είπαν ότι πρέπει να γίνει αίτημα για αλλαγή τρόπου σύνδεσης (το έκανε επι τόπου αυτός που μιλούσα) και θα έρχονταν μνμ στον πελάτη ότι έγινε η αλλαγή σε 3-4 μέρες. Το μνμ ακόμα έρχεται!!! Επίσης είπαν να βγαίνει απο την πρίζα το βράδυ μέχρι να λάβει το μνμ, για μην πάρει κάποια αναβάθμιση και γυρίσει πάλι σε dial-up.

Επεξ/σία από alexx
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Highlander είπε

Για να καταλάβεις το point, το πρόβλημα δεν είναι μόνο αν λειτουργεί απροβλημάτιστα.
Η ΑΑΔΕ λοιπόν σε σπρώχνει σε ένα προϊόν το οποίο σε μία 5ετία θα σου έχει στοιχίσει 1200,00€
Όσο για την υποστήριξη την πληρώνεις 50€+ΦΠΑ το έτος (στην παραπάνω τιμή).
https://primer.gr/checkout-2/?add-to-cart=6802&quantity1&product_id=6802&variation_id=6804
(με την έκπτωση που έχει τώρα)
Ενώ μια ταμειακή της προκοπής έστω με αναβαθμίσεις θα σου πάει 500,00€ (που δεν, αλλά λέμε τώρα)
Επιπλέον πρέπει να βάλεις τα κόστη φύλαξης data μετά την 5ετία ή όποια άλλη αύξηση τους έρθει ή την κανονική τιμή μόλις σταματήσει η προσφορά.
Όλα αυτά για το φθηνό πακέτο, δεν μιλάμε για κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν κόστη φύλαξης κατά την γνώση μου. Έχουμε αλλάξει ταμειακές ήδη δύο φορές και υπάρχουν πάλι αλλαγές στον ορίζοντα, αυτά τα κόστη τα έχεις υπολογίσει; Εμένα με όλα αυτά που συμβαίνουν μου κόστιζε η ταμειακή 500 ευρώ και παραπάνω τον χρόνο.

Τέλος, οι ταμειακές δεν την παλέβουν, είναι τεχνολογία του 1994 και αυτά που ζητάνε να κάνουν είναι αδιανόητα για αυτήν την τεχνολογία. Είμαστε περίπου 30 καταστήματα γύρω γύρω, ΟΛΟΙ έχουμε προβλήματα με τις ταμειακές πλέον. Ακόμα και οταν έρχεται ο τεχνικός, στάνταρ 1-2 φορές την ημέρα θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δεν βλέπω πως οι ταμειακές θα υπάρχουν μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Ο τεχνικός μας καπούτ.Απο τον Σεπτέμβριο περίμενε και περίμενε δεν ε΄χουν βγεί οι αναβαθμίσεις και τώρα δεν σηκώνει τηλεφωνα και εχει βάλει μηνυμα οτι δεν υπάρχουν ραντεβού.

Έχουμε μια DPS SMART -S και ενα Verifone VX 520 (e pay). ( χάλια το ξέρω, τα διάβασα🫣)

Η αντιπροσωπεία της ταμειακής εχει κλείσει και την έχει αναλάβει η diginet που δεν απαντάει όλη μέρα στα τηλέφωνα. 

Ξέρει κανείς αν μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο? Ενναλλακτικά μήπως ξέρετε με ποια ταμειακή μπορεί να συνδεθεί το ρημάδι  το verifone vx520 ?

Να πάω να παρω μια, να ησυχάσω μπας και γλυτώσω το εγκεφαλικό!

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.
10 minutes ago, Fedup said:

Καλησπέρα ! Ο τεχνικός μας καπούτ.Απο τον Σεπτέμβριο περίμενε και περίμενε δεν ε΄χουν βγεί οι αναβαθμίσεις και τώρα δεν σηκώνει τηλεφωνα και εχει βάλει μηνυμα οτι δεν υπάρχουν ραντεβού.

Έχουμε μια DPS SMART -S και ενα Verifone VX 520 (e pay). ( χάλια το ξέρω, τα διάβασα🫣)

Η αντιπροσωπεία της ταμειακής εχει κλείσει και την έχει αναλάβει η diginet που δεν απαντάει όλη μέρα στα τηλέφωνα. 

Ξέρει κανείς αν μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο? Ενναλλακτικά μήπως ξέρετε με ποια ταμειακή μπορεί να συνδεθεί το ρημάδι  το verifone vx520 ?

Να πάω να παρω μια, να ησυχάσω μπας και γλυτώσω το εγκεφαλικό!

Ευχαριστώ παιδιά!

smart-s όχι ακόμα περιμένεις αναβαθμιση,  σήμερα βγήκε για asso

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrbodinis είπε

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα του Ee21, κατάφερα και εγώ να συνδέσω το δικό μου VX520 (epay), που εμφάνιζε ακριβός το ίδιο πρόβλημα (Receive Failed στην ανανέωση master key).

POS: EPAY- Verifone VX520 (Version: 20241303)

Ταμειακή: RBS Elio WEB

Ευχαριστώ πολύ τον Ee21, να είσαι καλά, μας έσωσες!

Και γω της rbs έχω την el toro. Χαίρομαι που έκανες δουλειά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει συνδέσει κανείς AQ Smart με vx520 ??

Οι τεχνικοί ταμειακών έχουν διορία μέχρι αύριο να μας δηλώσουν ραντεβού για τον Απρίλιο??

Επεξ/σία από DomToretto
Δημοσ.

Μια βοηθεια οποιος μπορει. Εχω την micro 2 ics και pos epay verifone vx520. Κατάφερα τα συνδεσα μαλλον γιατι 'μιλησαν' μεταξυ τους και masterkey και ολα τα ειδε απλα μετα δεν ξερω αν δεν κανω κατι σωστα στην ταμειακη αλλα δεν καταφερνω να στειλω το ποσο στο pos. Παταω ποσο μετα ειδος μετα καρτες μου βγαζει επιλογη 1 καρτα παταω το μετρητα που ειναι το κουμπι του οκ και απλα μου εκτυπωνει αποδειξη που γραφει επανω το ποσο και διπλα καρτες. Τι κανω λαθος; 

Δημοσ.

Έχει λάβει κανένας έγκριση για το voucher με τον τελευταίο (4ο) κύκλο χρηματοδότησης? Έχω κάνει αίτηση από 27/02 και σήμερα μπήκε στο στάδιο της αξιολόγησης... 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, μήπως θέλει να πατήσεις το 1 για να ανοίξει το λινκ με το POS?

Παταω και το 1 αλλα απλα μου βγαζει την ιδια ενδειξη δεν αλλαζει κατι. Δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οτι βγαζει καποιο σφαλμα η κατι. Δεν παει καν το ποσο εκει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Mulder_sam είπε

Παταω και το 1 αλλα απλα μου βγαζει την ιδια ενδειξη δεν αλλαζει κατι. Δεν καταλαβαινω. Δεν ειναι οτι βγαζει καποιο σφαλμα η κατι. Δεν παει καν το ποσο εκει

Μάλλον δεν επικοινωνούν. Κανονικά όταν πατάς κάρτα πρέπει να στέλνει στο pos το ποσό.Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ,  κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos

Επεξ/σία από alexx
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexx είπε

Μάλλον δεν επικοινωνούν. Κανονικά όταν πατάς κάρτα πρέπει να στέλνει στο pos το ποσό.Τσέκαρε αν είναι στο δίκτυο και τα 2, αν έχεις βάλει σωστά IP κτλ,  κάνε τεστ επικοινωνίας το pos, ξαναπάρε masterkey απο την ααδε. Επίσης δες στην ταμειακή αν έχεις βάλει σωστά IP DNS κτλ του Pos

Οτι ειπες το έχω κάνει εκτος απο το να παρω masterkey. Θα δω και αυτο και βλεπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mulder_sam είπε

Μια βοηθεια οποιος μπορει. Εχω την micro 2 ics και pos epay verifone vx520. Κατάφερα τα συνδεσα μαλλον γιατι 'μιλησαν' μεταξυ τους και masterkey και ολα τα ειδε απλα μετα δεν ξερω αν δεν κανω κατι σωστα στην ταμειακη αλλα δεν καταφερνω να στειλω το ποσο στο pos. Παταω ποσο μετα ειδος μετα καρτες μου βγαζει επιλογη 1 καρτα παταω το μετρητα που ειναι το κουμπι του οκ και απλα μου εκτυπωνει αποδειξη που γραφει επανω το ποσο και διπλα καρτες. Τι κανω λαθος; 

Θα πρεπει κ μεσα στον προγραμματισμο - καρτες  να βαλεις πχ την καρτα-1 , συνδεση με eftpos =1 κ προφορτομενες καρτες=0 , εάν δεν το εχεις κανει ηδη , οπως κ το να δημιουργησεις μια καρτα με περιγραφη καρτα προφορτομενη , συνδεση με eftpos=1 κ προφορτομενες καρτες = 1.
Επειτα η διαδικασια εφοσον ειναι συνδεδεμενα ταμειακη κ pos σωστα ειναι , ποσό - τμημα - κουμπι καρτες-επιλογη αντιστοιχης καρτας με τα βελακια - 3 φορες μετρητα. Μετα το Δωσε Ποσό , στελνεται η εντολη στο eftpos.

Επίσης τα συγκεκριμενα τερματικά , από όσα εχω ακούσει μέχρι σήμερα μπορεί κ να χρειαστεί να στείλεις την εντολή απο την ταμειακή 4 κ 5 φορές καμιά φορά για να παίξει.(για ICS micro-micro 2 & Infopos Exs τουλαχιστον)

Επεξ/σία από Hollyman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτο το μαραφετι μπορω να κοβω αποδειξη και να παιρνω και καρτα ?

https://www.sotiriadis.com.gr/syskeyi-pos-admate-ecr-h10-syskeyi-and-syndromi.html

Στην περιγραφη λεει συνδεση με viva wallet pos (εγω συνεργαζομαι με Εθνικη).

Αν δωσω κερατιατικα 580 ευρω θα εχω τουλαχιστον το κεφαλι μου ησυχο?

Επεξ/σία από 4saken

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...