Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sale για ακόμη περίπου 1:30 ώρα μέχρι 22/2 στο shoop.de το NordVPN με cashback 115%: https://www.shoop.de/cashback/nordvpn

Σχετικά νήματα με το πως δουλεύει η διαδικασία στο shoop:

Επεξ/σία από kdoumani
Ενημέρωση με νέα προσφορά
  • Like 1
Δημοσ.

Και το αστείο είναι ότι υπάρχει φόρουμ που χρησιμοποιούσε ένας το συγκεκριμένο vpn αλλά κάνει leak. Οπότε προσοχή . Επίσης δεν ξέρω εάν έχει Killswitch .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Και το αστείο είναι ότι υπάρχει φόρουμ που χρησιμοποιούσε ένας το συγκεκριμένο vpn αλλά κάνει leak. Οπότε προσοχή . Επίσης δεν ξέρω εάν έχει Killswitch .

Έχει killswitch. Στα windows αν ρυθμίσεις σωστά τους network adapters, απενεργοποιήσεις webrtc, και θέσεις custom DNS, δεν μου έχει τύχει να έχω ποτέ θέμα. Επίσης τα linux και android clients τους είναι αρκετά αξιόπιστα.

9 λεπτά πριν, barman_ είπε

Πόσο κοστίζει? Έχει διαφορά πακέτα? 

Έχει διάφορα πακέτα. Το βασικό κοστίζει 82 ευρώ νομίζω για 2 χρόνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως εχει χαλασει πολυ η ποιοτητα του τους τελευταιους μηνες. Νομιζα οτι ειναι προβλημα μονο με την δικη μου συνδεση - router, αλλα αντιμετωπιζουν αρκετοι προβληματα με χαμηλες ταχυτητες και αποσυνδεσεις

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

πληρωσα. ελπιζω να μην τα εκανα σαλατα.
περιμενω να δω αν θα εμφανιστει η πληρωμη στο shoop. αγορασα το vpn με το ιδιο ιμειλ...
Σε 3 μηνες ελπιζω να παρουμε τα λεφτα πισω!!! ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

115% επιστροφή μετρητών + 49% έκπτωση + κερδίστε επιπλέον μήνες

Μία βοήθεια φίλοι μου τι σημαίνει το παραπάνω? 

83,76 για το βασικό + 20,10 ΦΠΑ = 103,86€.

Για 2 χρόνια? Επιπλέον μήνες? 

Τι σήμαινει αυτό τώρα θα πληρώσω 103,86 και τι θα μπει πίσω μετά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kosbar είπε

Μία βοήθεια φίλοι μου τι σημαίνει το παραπάνω? 

Η επιστροφή που θα δεις είναι 83.76€*1.15= 96.32€ (το 115% του προ ΦΠΑ κόστους της standard έκδοσης της υπηρεσίας).

Υπάρχουν territories που είναι VAT free (κάποιες πολιτείες USA, Αλβανία κ.λπ.). Ψάξε στα αντίστοιχα θέματα της προσφοράς αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. 

+/- 5% διότι το cashback καταγράφεται σε $ τη στιγμή της αγοράς σου οπότε όταν θα είναι διαθέσιμο προς πληρωμή σε 3 μήνες η ισοτιμία €/$ πιθανόν να μην είναι η σημερινή.

+3 ή +12 μήνες χρήσης της υπηρεσίας (είναι τυχαίο και θα σου σταλεί με email μετά την αγορά σου).

Εγγραφή με διεύθυνση mail με την οποία δεν έχεις υπάρξει χρήστης της NordVPN.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...