Maurikycli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πήρα τις προάλλες ταξί για απόσταση 5 λεπτών. Μου λέει 6€. Είναι 4 η ελάχιστη και 2 το τηλέφωνο που πήρες. Γιατί να χρεώνεται το τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιο σημαντικό τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό υπαλλήλους κλπ που να το δικαιολογεί κάπως ή απλά τα βάζουν στην τσέπη? Παραδοσιακά με αύξουσα χρέωση η κλήση, το ραντεβού, λιμάνι -αεροδρόμιο + αποσκευή (ες). Στην έναρξη της κρίσης το πρώτο σχεδόν καταργήθηκε. Σταδιακά επανέρχεται καθώς πλέον το ζητάει και η φρι νάου (πρώην μπιτ)
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, polaki είπε Τί θα πει γιατί? Γιατί χρεώνεται. Δεν σε ανάγκασε κανείς να πάρεις, αν ήθελες θα μπορούσες να περιμένεις κάνα μισάωρο και όταν περάσει να το πάρεις. Ας μην λέμε ότι μας έρθει στο μυαλό αν δεν γνωρίζουμε. Ρώτησα κατά πόσο είναι εύλογη η χρέωση ακριβώς ώστε να μάθω τι παίζει και εσύ λες να μην μιλάω αν δεν γνωρίζω? Καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να γίνεις εριστικός ή έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης? Επίσης ούτε το "Γιατί χρεώνεται" είναι απάντηση στο γιατί χρεώνεται
nermain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Hduhahehrnfm είπε Έκανα το λάθος να πάρω ταρίφα από πιάτσα και όχι εφαρμογή. Από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και με προορισμό τα Πατήσια, κατέβηκε τη Βασιλίσσης Σοφίας και στη συνέχεια με πήγε από Σούτσου (έστριψε παράτυπα, όπως με ενημέρωσε) και μετά μπήκαμε λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων. Η διαδρομή μού φάνηκε περίεργη γενικά, ο τύπος κλασικός κάφρος, τα ρούχα μου ακόμα μυρίζουν τσιγαρίλα. Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά; https://www.apostaseis.gr/loc_ap/kostos-taxi.asp η αποκλιση μπορει να ειναι μεγαλη βεβαια αναλογα με κινηση φαναρια. Εγω π ειχα κανει μια διαδρομη προχθες την πετυχε ακριβως κ λιγο παραπανω 8.6 πληρωσα 8.68 εβγαλε η εφαρμογη αυτη. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από nermain 1 1
Titos301 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αν δω ταξι αδειο στο δρομο και του κανω σημα να σταματησει να με παρει, θα πληρωσω παραπανω απ οτι να το επαιρνα απο την πιατσα;
rus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Hduhahehrnfm είπε ...... Το ταξίμετρο έγραψε 1,50- 3 ευρώ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Με πήγε σωστά; μεινατε πολυ σε κοκκινα φαναρια? Ειχε κινηση ο δρομος? Δεν υπαρχει σταθερο κομιστρο.
Mr_Laptop Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αφού δεν σε πήγε μέσω Αττικής οδού να πληρώσεις και διόδια πάλι καλά να λες. 😁
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Πήρα τις προάλλες ταξί για απόσταση 5 λεπτών. Μου λέει 6€. Είναι 4 η ελάχιστη και 2 το τηλέφωνο που πήρες. Γιατί να χρεώνεται το τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιο σημαντικό τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό υπαλλήλους κλπ που να το δικαιολογεί κάπως ή απλά τα βάζουν στην τσέπη? Μερικες εταιρείες το κάνουν. Αυτό που ξέρω από την εταιρεία που καλώ εγώ είναι ότι αν το θες για τώρα δεν χρεώνεσαι, αν θες ραντεβού μετά από Χ ώρες και λεπτά τότε σε χρεωνουν κάποια ευρώ παραπάνω.
tsamo2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μιας που είδα συζήτηση για ταξί και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις προάλλες ένα από Τζάνειο, είπα να κάνω μία ερώτηση (κι ένα mini rant). Τελικά τα ταξί έχουν βάλει pos ή όχι; Αν όχι, για ποιο λόγο και πότε θα βάλουν; Γενικά ήταν πολύ φυσιολογική διαδρομή, μέχρι που ρώτησα αν δέχεται κάρτα όταν φτάσαμε. Μετά λες και του έβρισα τη μάνα έκανε, κι αρχίζει με πολύ επιθετικό τρόπο να μου λέει "όχι, δεν έχεις ιδέα από ταξί, σε είδα στην πιάτσα που δεν ήξερες που να πας κι έκανες κύκλους (που εγώ κοίταγα να δω αν είχε ανοιχτό φαρμακείο για να πάρω την αγωγή που μου είχαν γράψει οι γιατροί εν το μεταξύ), φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει ξαναμπεί στη ζωή του σε ταξί κλπ." Οκ, του λέω, κατάλαβα. Του δίνω τα χρήματα και μετά τον ρωτάω για απόδειξη. Τι το ήθελα, ξανάρχισε να μου λέει διάφορα, πάντα με φουλ επιθετικό ύφος, "όχι και δε γίνεται και πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν ξέρει από ταξί και σε έκοψα λέει πως μας έφερες εδώ, θα μπορούσαμε να έχουμε έρθει πιο γρήγορα από αλλού (παίζει να γλιτώναμε και 2 ολόληρα λεπτά αν πηγαίναμε από εκεί που έλεγε) και ντροπή" κι άλλα τέτοια. Εγώ λοιπόν επειδή ήμουν ακόμα υπό την επίδραση των φαρμάκων που μου είχαν δώσει στο νοσοκομείο, λέω οκ, άστο και φεύγω. Κι εμένα η μόνη μου απορία μετά από όλο αυτό (πέρα της ερώτησης για το pos), είναι γιατί τόση επιθετικότητα και η προσπάθεια να μειώσεις τον άλλο για ψύλλου πήδημα; Θα μπορούσε πολύ απλά κι ευγενικά να πει δεν έχω βάλει ακόμα pos για τον Α,Β λόγο κι ότι δεν κόβω απόδειξη γιατί χάνω από τα κέρδη κι αν θες απόδειξη θα πρέπει να σου κόψω παραπάνω(όπως μου έχουν πει άλλοι επαγγελματίες) και να έληγε εκεί. Αλλά όχι, πρέπει να γίνει ολόκληρη αρχαιοελληνική τραγωδία για το θέμα. Δυστυχώς τελικά, μερικοί δεν ξέρουν κι ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν να συμπεριφέρονται. 3 1
dstilio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φοβερό θέμα. 1) απεχθάνομαι τους ταξιτζήδες σαν κλάδο γιατί δεν κάνουν τίποτα για να διώξουν τους κακούς επαγγελματίες με καταγγελίες. Τα πάντα μου έχουν τύχει. 2) αλλά απο την άλλη θεωρώ ακραιο να ανοίγει θέμα για να κάνει καταγγελια στο υπουργείο για 1.5€ αν κάποιος συνφορουμιτης του πει «ναι, σε πήγε λάθος». Ας γίνει αυτό για ταριφα που ζήτησε σε τουριστα 20 ευρώ παραπάνω στη διαδρομή. 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πήρα τις προάλλες ταξί για απόσταση 5 λεπτών. Μου λέει 6€. Είναι 4 η ελάχιστη και 2 το τηλέφωνο που πήρες. Γιατί να χρεώνεται το τηλέφωνο? Υπάρχει κάποιο σημαντικό τηλεφωνικό κέντρο με εξοπλισμό υπαλλήλους κλπ που να το δικαιολογεί κάπως ή απλά τα βάζουν στην τσέπη? Σημαντικο ή μη σημαντικό υπάρχει κέντρο με υπαλλήλους. Επίσης το ταξί που θα δεχτεί να έρθει ταυτόχρονα κλείνει και δεν δέχεται άλλον μέχρι να σου έρθει, όπως επίσης σου προσφερει μια επιπλέον υπηρεσία (να έρθει στην πόρτα σου). Αλήθεια δεν βλέπεις την αξία του να θελεις να κανεις 5 λεπτά απόσταση από πόρτα σε πορτα και να έρθει ολόκληρο αυτοκίνητο με σοφέρ να σε εξυπηρετήσει; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από dstilio 2
nermain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Μιας που είδα συζήτηση για ταξί και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις προάλλες ένα από Τζάνειο, είπα να κάνω μία ερώτηση (κι ένα mini rant). Τελικά τα ταξί έχουν βάλει pos ή όχι; Αν όχι, για ποιο λόγο και πότε θα βάλουν; Γενικά ήταν πολύ φυσιολογική διαδρομή, μέχρι που ρώτησα αν δέχεται κάρτα όταν φτάσαμε. Μετά λες και του έβρισα τη μάνα έκανε, κι αρχίζει με πολύ επιθετικό τρόπο να μου λέει "όχι, δεν έχεις ιδέα από ταξί, σε είδα στην πιάτσα που δεν ήξερες που να πας κι έκανες κύκλους (που εγώ κοίταγα να δω αν είχε ανοιχτό φαρμακείο για να πάρω την αγωγή που μου είχαν γράψει οι γιατροί εν το μεταξύ), φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει ξαναμπεί στη ζωή του σε ταξί κλπ." Οκ, του λέω, κατάλαβα. Του δίνω τα χρήματα και μετά τον ρωτάω για απόδειξη. Τι το ήθελα, ξανάρχισε να μου λέει διάφορα, πάντα με φουλ επιθετικό ύφος, "όχι και δε γίνεται και πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν ξέρει από ταξί και σε έκοψα λέει πως μας έφερες εδώ, θα μπορούσαμε να έχουμε έρθει πιο γρήγορα από αλλού (παίζει να γλιτώναμε και 2 ολόληρα λεπτά αν πηγαίναμε από εκεί που έλεγε) και ντροπή" κι άλλα τέτοια. Εγώ λοιπόν επειδή ήμουν ακόμα υπό την επίδραση των φαρμάκων που μου είχαν δώσει στο νοσοκομείο, λέω οκ, άστο και φεύγω. Κι εμένα η μόνη μου απορία μετά από όλο αυτό (πέρα της ερώτησης για το pos), είναι γιατί τόση επιθετικότητα και η προσπάθεια να μειώσεις τον άλλο για ψύλλου πήδημα; Θα μπορούσε πολύ απλά κι ευγενικά να πει δεν έχω βάλει ακόμα pos για τον Α,Β λόγο κι ότι δεν κόβω απόδειξη γιατί χάνω από τα κέρδη κι αν θες απόδειξη θα πρέπει να σου κόψω παραπάνω(όπως μου έχουν πει άλλοι επαγγελματίες) και να έληγε εκεί. Αλλά όχι, πρέπει να γίνει ολόκληρη αρχαιοελληνική τραγωδία για το θέμα. Δυστυχώς τελικά, μερικοί δεν ξέρουν κι ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν να συμπεριφέρονται. Να τον κανεις καταγγελια, τι παει να πει δεν κοβω αποδειξη; Μπορω να το κανω κ στο σουπερμαρκετ αυτο; Να παω κ αντι να πληρωσω 100ε να πληρωσω 75; POS οι περισσοτεροι στην θεσσαλονικη εχουν, το κακο ειναι οτι καποιοι παιρνουν ταξι κ στο τελος η καρτα τους δεν εχει τπτ μεσα και τους κρεμανε κ ποτε δεν κανουν καταθεση το ποσο φυσικα επισης αναλογα την τραπεζα το ποσο π κρατανε ειναι 3-5% για καθε συναλλαγη + ενα τελος καθε μηνα πχ για τον θειο μου ειναι 5% και 10ε καθε μηνα. Στο σουπερμαρκετ βεβαια αν δεν εχει η καρτα σου λεφτα δεν παιρνεις τα πραγματα ο ταξιτζης τι θα κανει θα σε γυρισει πισω; Καλη φαση θα ηταν βασικα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από nermain
fmarulezkd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dstilio είπε Φοβερό θέμα. 1) απεχθάνομαι τους ταξιτζήδες σαν κλάδο γιατί δεν κάνουν τίποτα για να διώξουν τους κακούς επαγγελματίες με καταγγελίες. Τα πάντα μου έχουν τύχει. 2) αλλά απο την άλλη θεωρώ ακραιο να ανοίγει θέμα για να κάνει καταγγελια στο υπουργείο για 1.5€ αν κάποιος συνφορουμιτης του πει «ναι, σε πήγε λάθος». Ας γίνει αυτό για ταριφα που ζήτησε σε τουριστα 20 ευρώ παραπάνω στη διαδρομή. Σημαντικο ή μη σημαντικό υπάρχει κέντρο με υπαλλήλους. Επίσης το ταξί που θα δεχτεί να έρθει ταυτόχρονα κλείνει και δεν δέχεται άλλον μέχρι να σου έρθει, όπως επίσης σου προσφερει μια επιπλέον υπηρεσία (να έρθει στην πόρτα σου). Αλήθεια δεν βλέπεις την αξία του να θελεις να κανεις 5 λεπτά απόσταση από πόρτα σε πορτα και να έρθει ολόκληρο αυτοκίνητο με σοφέρ να σε εξυπηρετήσει; Την προ-τελευταία φορά που γύρισα Λάρισα (από Νορβηγία), βγαίνω από τον σταθμό των τραίνων μαζί με όλους τους άλλους κ πάω στη πιάτσα να πάρω ένα ταξί για να μη περπατάω μέχρι τη στάση του λεωφορείου. Ρωτάω τον πρώτο αν μπορώ να πληρώσω με κάρτα, μιας και ξέμεινα από κασέρι, και με πολύ αγενές ύφος μου λέει "όχι, όχι" και πάει να πάρει τη βαλίτσα του επόμενου. Ρωτάω τους επόμενους 2, παίρνω την ίδια απάντηση, με παρόμοιο ύφος - λες και τους εβρισα τη μάνα ξερω γω. Φυσικά θα μπορούσα απλά να πάρω ένα και να πληρώσω φτάνοντας στο πατρικό, αλλά ήταν τόσο καριολέ το ύφος τους που λέω το 6ευρω από μένα για αυτά τα 5-6 λεπτά διαδρομής δε θα το πάρουν (σημειωτέον, 4ε είναι το single ticket στη Νορβηγία). Τελικά απλά περπάτησα μέχρι τη στάση και πριν κανά μήνα που ξανακατέβηκα δεν ασχολήθηκα καν με τη πάρτυ τους, το πήρα με τη μία ποδαράτο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από fmarulezkd 6
Tenshi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nermain είπε Να τον κανεις καταγγελια, τι παει να πει δεν κοβω αποδειξη; Μπορω να το κανω κ στο σουπερμαρκετ αυτο; Να παω κ αντι να πληρωσω 100ε να πληρωσω 75; POS οι περισσοτεροι στην θεσσαλονικη εχουν, το κακο ειναι οτι καποιοι παιρνουν ταξι κ στο τελος η καρτα τους δεν εχει τπτ μεσα και τους κρεμανε κ ποτε δεν κανουν καταθεση το ποσο φυσικα επισης αναλογα την τραπεζα το ποσο π κρατανε ειναι 3-5% για καθε συναλλαγη + ενα τελος καθε μηνα πχ για τον θειο μου ειναι 5% και 10ε καθε μηνα. Στο σουπερμαρκετ βεβαια αν δεν εχει η καρτα σου λεφτα δεν παιρνεις τα πραγματα ο ταξιτζης τι θα κανει θα σε γυρισει πισω; Καλη φαση θα ηταν βασικα. Επίσης μπορεί κάποιος να πάρει ταξί (με την λογική πως θα πληρώσει μετρητά) άλλα στην τσέπη του δέν έχει μία.Οπότε έχει σημασία αν μια κάρτα ως μέσο πληρωμής έχει υπόλοιπο ή όχι;Πιστόλι το ένα, πιστόλι και το άλλο. Στα των προμηθειών, τα αναφέρεις πολύ γενικά και αόριστα. Η προμήθεια προκύπτει συναρτήσει του προγράμματος/συμφωνίας που έχει επιλέξει ο ελ. επαγγελματίας.Τα ποσοστά μάλιστα διαμορφώνονται ανάλογα και με τον τζίρο. Το σύνηθες είναι ~1,5% σε VISA/MASTERCARD.Δέν θυμάμαι αν DINERS/ΑΜΕΧ ανεβαίνουν έως 5%, όμως εκτιμώ πως είναι αρκετά πιο κάτω. Μπορείς να "αγοράσεις" POS πληρώνοντας εφ' άπαξ ένα ποσό και αν τρέχει πρόγραμμα/προσφορά,έχει δωρεάν τέλη συντήρησης/υποστήριξης.Μπορείς να "νοικιάσεις" POS άνευ κόστους και κάθε μήνα να δίνεις ένα ποσό ευρώ για τα προαναφερθέντα τέλη.Γενικότερα υπάρχουν επιλογές και είναι στο χέρι του επαγγελματία να βρεί την πιο συμφέρουσα.Ο πελάτης είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να τον απασχολεί αν ο ταξιτής ή ο περιπτεράς έχει χασούρα απο την συναλλαγή. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από Tenshi 3
imr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αποφεύγω τα ταξί όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι αδιανόητο το ότι δεν έχουν ακόμα υποχρεωτικά pos.Που μέχρι και οι delivery για έναν καφέ θα φέρουν αν το ζητήσεις. Από γνωστούς πάντως έχω ακούσει ότι με Beat, uber κτλ πληρώνεις με κάρτα κανονικά. Εκεί δεν τους περνάει μάλλον 3
Hduhahehrnfm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, tsamo2 είπε Μιας που είδα συζήτηση για ταξί και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τις προάλλες ένα από Τζάνειο, είπα να κάνω μία ερώτηση (κι ένα mini rant). Τελικά τα ταξί έχουν βάλει pos ή όχι; Αν όχι, για ποιο λόγο και πότε θα βάλουν; Γενικά ήταν πολύ φυσιολογική διαδρομή, μέχρι που ρώτησα αν δέχεται κάρτα όταν φτάσαμε. Μετά λες και του έβρισα τη μάνα έκανε, κι αρχίζει με πολύ επιθετικό τρόπο να μου λέει "όχι, δεν έχεις ιδέα από ταξί, σε είδα στην πιάτσα που δεν ήξερες που να πας κι έκανες κύκλους (που εγώ κοίταγα να δω αν είχε ανοιχτό φαρμακείο για να πάρω την αγωγή που μου είχαν γράψει οι γιατροί εν το μεταξύ), φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει ξαναμπεί στη ζωή του σε ταξί κλπ." Οκ, του λέω, κατάλαβα. Του δίνω τα χρήματα και μετά τον ρωτάω για απόδειξη. Τι το ήθελα, ξανάρχισε να μου λέει διάφορα, πάντα με φουλ επιθετικό ύφος, "όχι και δε γίνεται και πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν ξέρει από ταξί και σε έκοψα λέει πως μας έφερες εδώ, θα μπορούσαμε να έχουμε έρθει πιο γρήγορα από αλλού (παίζει να γλιτώναμε και 2 ολόληρα λεπτά αν πηγαίναμε από εκεί που έλεγε) και ντροπή" κι άλλα τέτοια. Εγώ λοιπόν επειδή ήμουν ακόμα υπό την επίδραση των φαρμάκων που μου είχαν δώσει στο νοσοκομείο, λέω οκ, άστο και φεύγω. Κι εμένα η μόνη μου απορία μετά από όλο αυτό (πέρα της ερώτησης για το pos), είναι γιατί τόση επιθετικότητα και η προσπάθεια να μειώσεις τον άλλο για ψύλλου πήδημα; Θα μπορούσε πολύ απλά κι ευγενικά να πει δεν έχω βάλει ακόμα pos για τον Α,Β λόγο κι ότι δεν κόβω απόδειξη γιατί χάνω από τα κέρδη κι αν θες απόδειξη θα πρέπει να σου κόψω παραπάνω(όπως μου έχουν πει άλλοι επαγγελματίες) και να έληγε εκεί. Αλλά όχι, πρέπει να γίνει ολόκληρη αρχαιοελληνική τραγωδία για το θέμα. Δυστυχώς τελικά, μερικοί δεν ξέρουν κι ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν να συμπεριφέρονται. Επειδή έχω ρωτήσει δύο οδηγούς ταξί: άπαξ και γράφει το ταξίμετρο, αυτόματα κόβεται και η αντίστοιχη απόδειξη με τις αναλυτικές χρεώσεις (άλλο που δεν τη ζητάει κανείς). Τώρα, off the record και δηλωμένα εξ αρχής, μπορεί να γίνει μια συμφωνία επωφελής και για τις δύο πλευρές- π.χ για διαδρομή που θα έγραφε γύρω στα 6 ευρώ, να συμφωνήσετε σε μαύρα 5. Μόνο ετσι όμως, όχι να χρεώνει ο ταρίφας ό,τι θέλει στο τέλος. Ο συγκεκριμένος που λες ήταν απαράδεκτος για όλη του τη συμπεριφορά και του χρειάζονταν όντως καταγγελία. Να υποθέσω, αφού αρνήθηκε να δώσει απόδειξη, δεν είχε βάλει ταξίμετρο και σου ζήτησε αυθαίρετα ένα ποσό; Να ξέρεις πάντως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι μόνο ότι θέλουν να αποφύγουν τον ΦΠΑ, αλλά ότι συχνότατα εχουν πειραγμένο ταξίμετρο, από το οποίο φυσικά δε μπορεί να εκδοθεί νόμιμη απόδειξη. 6 ώρες πριν, nermain είπε https://www.apostaseis.gr/loc_ap/kostos-taxi.asp η αποκλιση μπορει να ειναι μεγαλη βεβαια αναλογα με κινηση φαναρια. Εγω π ειχα κανει μια διαδρομη προχθες την πετυχε ακριβως κ λιγο παραπανω 8.6 πληρωσα 8.68 εβγαλε η εφαρμογη αυτη. Ναι είναι ένας μπουσουλας η εφαρμογή αυτή, αλλά νομίζω ότι οι χρεώσεις που προτείνει συνήθως τείνουν να είναι πιο κάτω σε σχέση με τις κανονικές..
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Hduhahehrnfm είπε Ο συγκεκριμένος που λες ήταν απαράδεκτος για όλη του τη συμπεριφορά και του χρειάζονταν όντως καταγγελία. Να υποθέσω, αφού αρνήθηκε να δώσει απόδειξη, δεν είχε βάλει ταξίμετρο και σου ζήτησε αυθαίρετα ένα ποσό; Δυστυχώς έχει τύχει να ακούσω συμπεριφορές οδηγών ταξί σε πελάτες, που αυτά που αναφέρονται εδώ δεν είναι τίποτα. Είμαι προφανώς κατά όλων όσων παρουσιάζουν προβληματική συμπεριφορά και δεν σέβονται τον πελάτη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις