Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίρνω ίντερνετ 100 mbps cosmote και τα καλώδια περνάνε από αυτό το box στη διπλανή πολυκατοικία ανοιχτό και σε αυτή τη κατάσταση...Ποιον ενημερώνω να έρθουν να το κλείσουν να μη πάρει νερό? Επίσης για οπτική ίνα ούτε λόγος ακόμα.... Αγία Παρασκευή Αυτά τα χάλια.Ευχαριστώ πολύ 

Επίσης δύο διαμερίσματα από πάνω μου δε μπορεί ο ΟΤΕ να τους βάλει τηλέφωνο γιατί δεν υπάρχει ελεύθερη θύρα στο Box....

received_1341866216592176.jpeg

Δημοσ.

Η φωτογραφία δεν ειναι και τοσο καθαρή για να καταλάβουμε τι παίζει με το μποξακι.

Οπως και να έχει ο οτε ειναι υπεύθυνος, αλλά μην περιμένεις να έρθουν να το φτιάξουν 

Δημοσ.

Εγω τα ειχα τραβηξει φωτο και τα ειχα στειλει με mail στην κοσμοτε και το μονο που κανανε με ειχανε καταχωρησει σαν πελατη με παραπονα..

και μετα απο κανενα μηνα που ηρθε ο τεχνικος για βλαβη το ειδε στο ταμπλετ του και ξυνισε τα μουτρα του..

το κουτι το αφησε παλι μισανοιχτο...

κοσμοτε..ο κοσμος μας στα...ξερετε εσεις..

Δημοσ.

Τηλέφωνο στο 13888, δήλωση ως παράπονο στον εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης.

Αν δεν έχει φτιαχτεί σε 1 μήνα, καταγγελία στην ΕΕΤΤ (3 λεπτά από το χρόνο μας), και έχει φτιαχτεί σφαίρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/02/2023 at 13:49, nhn said:

Καλησπέρα παίρνω ίντερνετ 100 mbps cosmote και τα καλώδια περνάνε από αυτό το box στη διπλανή πολυκατοικία ανοιχτό και σε αυτή τη κατάσταση...Ποιον ενημερώνω να έρθουν να το κλείσουν να μη πάρει νερό? Επίσης για οπτική ίνα ούτε λόγος ακόμα.... Αγία Παρασκευή Αυτά τα χάλια.Ευχαριστώ πολύ 

Επίσης δύο διαμερίσματα από πάνω μου δε μπορεί ο ΟΤΕ να τους βάλει τηλέφωνο γιατί δεν υπάρχει ελεύθερη θύρα στο Box....

received_1341866216592176.jpeg

Οπως βλεπω δεν εχει καπακι καν αυτο.το χειροτερο ειναι που βλεπω ανοιχτα box που εχουν καπακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...