Προς το περιεχόμενο

Πλατφόρμα για τις επισκέψεις των πελατών μας


dimitrakis97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας έχω μια ομάδα από ανθρώπους που πουλάμε μηχανές του καφέ σε επιχειρήσεις και αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρησή τους.

Πηγαίνουμε αποκλειστικά ο καθένας μόνος του σε ίδια και διαφορετικά ωράρια να καλύψουμε όσο μπορούμε την 24 κάλυψη της σωστής λειτουργίας των μηχανών που πουλάμε και όχι μόνο.

Επειδή το πελατολόγιό μας ανεβαίνει καθημερινά θα θέλαμε μια καλύτερη οργάνωση στο κομμάτι των αποθηκευμένων αρχείων των επισκέψεων και των βλαβών.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα σε wordpress που πάνω σε wordpress έχουμε κάποιες γνώσεις στην οποία να έχουμε την δυνατότητα ν δημιουργούμε προφίλ καινούριους πελάτες που στα προφίλ αυτά να φαίνεται στην περιγραφή τους πόσες επισκέψεις γίνανε και τι βλάβες διορθωθήκανε και σε πια διεύθυνση με gps βρίσκετε και να υπάρχει τρόπος αναζήτησης ανά κατηγορία.

Αυτό που θέλουμε είναι κάθε ένας από εμάς που παγαίνει σε κάθε επιχείρηση ότι και να κάνει να κάνει μια συντήρηση στην μηχανή η να την επισκευάσει για μια τυχόν βλάβη της να μπαίνει σε μια πλατφόρμα που θα είναι online και θα έχει πρόσβαση μόνο με user name profile και κωδικούς που θα έχουμε εμείς και να σημειώνει την μέρα την ώρα τον λόγω της επίσκεψης στην κάθε  επιχείρηση και για ότι  πληροφορία ένας από εμάς θέλει να ανατρέχει στην σελίδα με user name profile και κωδικούς να ενημερώνετε.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πλατφόρμα php να την ανεβάσω στον server ή κάποιο plugin για to wordpress το οποίο θα κάνει την δουλειά αυτή .

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει να ξέρουμε τι να ψάξουμε ακριβώς.

 

Επεξ/σία από dimitrakis97
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://osticket.com/

ή

https://www.zoho.com/

ή

https://www.microsoft.com/el-gr/microsoft-365/sharepoint/collaboration

Επεξ/σία από xrhstosiak
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σε όλους

Μία απλή, οικονομίκή  και παράλληλα πλήρως λειτουργική λύση γιαυτό που ζητάς θα ήταν απλά μία βάση δεδομένων.

Οι βάσεις δεδομένων παρέχουν πάκετο όλα αυτά που ζητάς. Πίνακες δεδομένων για ότι δεδομένα θες να αποθηκεύσεις χρήστες με διαφορετικά δικαιώματα passwords klp.

Παρέχουν επίσης κάποιο web interface για να τις διαχειρίζεσαι. Είναι γεγονός  ότι αυτό το interface είναι συνήθως λίγο περίπλοκο με πολλά κουμπία και πολλές δυνατότητες και λίγο δύσκολο για χειρισμό με μικρές συσκευές. Κάνει όμως δουλειά και σε ελάχιστο χρόνο θα μπορείς να αποθηκεύεις και βλέπεις τα δεδομένα σου.  Αργότερα μπορείς να απεθυνθείς σε κάποιον και να σου κάνει ένα δικό σου interface τύπου επισκέψεις -> νέα επίσκεψη με μεγάλα και ωραία κουμπιά :).

Απλά την σχεδίαση και υλοποίηση της βάσης πρέπει να αναλάβει κάποιος που γνωρίζει. Δεν χρειάζεσαι κάποιον επιστήμονα οι απαιτήσεις σου είναι λίγες.

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάστηκε να λύσω αντίστοιχο πρόβλημα με του TS και τα πάντα τα έκανα σε Google sheet (όσο αφορά το database), σε Google script ολη την λειτουργία, και το input γίνεται σε με Google form μέσω mobile app.

Η διαφορά ήταν ότι επειδή κάθε πελάτης είχε πάνω από 2-3 συσκευές βάλαμε και QRCODE το οποίο μέσω του form σκαναρες για να ξέρει η εταιρεία ακριβώς το ιστορικό κάθε μηχανήματος (γιατί ήταν σημαντικό το timestamp των ελέγχων ανά μηχάνημα ).

Μόλις έκανε και submit το form , πήγαινε αυτόματα και pdf στον πελάτη που γνωστοποιούσε τους ελέγχους και ανέφερε αναλυτικά τι ελέγχθηκε και τι διορθώθηκε και σε περίπτωση που υπήρχε κόστος ή έπρεπε να χρεωθεί κάτι, πήγανε αυτόματα δεύτερο pdf με προτιμολογιο. 

Το παραθέτω σαν μια διαφορετική ιδέα τα παραπάνω, γιατί προσωπικά αγαπώ Google sheets 😋

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια web εφαρμογή με πελάτες, μηχανές και ιστορικό θα είναι οτι πρέπει. Θα εχεις πρόσβαση απο παντού και πολλά άλλα έξτρα. Απλα αν ψαχνεις για τσάμπα δεν θα την κάνεις την δουλεια σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...