Προς το περιεχόμενο

Παραιτήθηκε η Susan Wojcicki μετά από εννέα χρόνια στη θέση της CEO του YouTube

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, dbrillis είπε

E, αφου ανεφερε τους λογους η ιδια, αυτοι θα ειναι οι λογοι !!!
Απλα συνεπεσαν με το οτι πρεπει να δωσει εξηγησεις για ενα, δυο, τρια, τεσσερα πραγματακια. 
Παντως μου ανοιξες τα ματια, θα ακουω και εγω πλεον δηλωσεις και θα τις πιστευω.

Να ακούς ότι θέλεις. Μην με μπλέκεις εμένα με δηλώσεις κανενός. Διαβάσαμε εδώ μια ανακοίνωση που έβγαλε και λέει ξεκάθαρα τους λόγους. Τώρα αν κρύβονται άλλοι λόγοι πίσω από αυτούς, αν βγήκε και δήλωσε αλλα πράγματα σε κάποιο μέσον, δεν με αφορά, γενικά δεν θα κάτσω να το κάνω reality show το θεμα.

Σαν πρόσωπο δεν με ενδιαφέρει η κυρία και κανένας άλλος κύριος, με ενδιαφέρει όμως το προϊόν που παράγουν και κάνουμε χρήση όλοι. Σε αυτό υπήρξαν και θετικά που καλώς έγιναν και αρνητικά. Ελπίζω ο νέος παράγοντας που θα "κόβει και θα ράβει" πλέον στην εταιρεία να διορθώσει διαφορα κακώς κείμενα.

Οι διαφημίσεις με τις οποίες έχει γίνει πήχτρα το μέσον λες και βλέπεις τηλεοπτικό κανάλι η ακόμα χειρότερα κιόλας, θα πρέπει να περιοριστούν σε σημαντικό βαθμό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, anax111 είπε

Δεν έχεις και άδικο, όμως ξεχνάς ότι  η κυρία "νοικοκυρά" κατάφερε να κάνει την υπηρεσία προσοδοφόρα από απλή παροχή υπηρεσιών που ήταν και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για έναν CEO. Η ιστορία του διαδικτύου έχει καταγράψει δεκάδες περιπτώσεις δωρεάν εφαρμογών που αφού μάζεψαν εκατομμύρια χρήστες κατέρρευσαν μόλις προσπάθησαν να περάσουν χρεώσεις στις εφαρμογές αυτές ώστε να τις κάνουν προσοδοφόρες. Λοιπόν μπορεί να απέτυχε σε όλα αυτά που λες αλλά πέτυχε στο βασικό αφού το Youtube είχε έσοδα το 2021 28,8 δισεκατομμύρια δολάρια φίλε μου. Και για να δεις πόσο επιτυχημένη οικονομικά ήταν η παραιτηθείσα  κυράτσα δες τον πίνακα από κάτω να δεις πως κατάφερε να πάρει το youtoube από εφαρμογή που απλά μάζευε χρήστες και να το μετατρέψει σε επιχείρηση με ετήσια έσοδα ενός μικρού κράτους. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα πάει σε αυτόν τον τομέα ο αντικαταστάτης της. Και αν θες την άποψή μου, όχι δεν της δώσαν την καρέκλα επειδή ήταν από τους πέντε πρώτους. Την άξιζε την καρέκλα η νοικοκυρά.

rrr.png

Φίλε μου αυτό σαν επιχείρημα στέκει όταν το εξετάσεις σε μια ωριμη αγορά με ανταγωνισμό από το 2010. Δεν την ξέρω την κυρία αλλά αυτό που δείχνεις σε ένα μονοπώλειο γίνεται και στον αυτόματο πιλότο αν απλά εισάγεις κάποια διαφήμιση ή έχεις μέρος εσόδων από συνδρομές. Δλδ είναι ένα meeting μισης ώρας. Στα άλλα 11 χρόνια, 364 ημέρες και 23,5 ώρες τι άλλο έκανε;

Επεξ/σία από jimarass26

4 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Φίλε μου αυτό σαν επιχείρημα στέκει όταν το εξετάσεις σε μια ωριμη αγορά με ανταγωνισμό από το 2010. Δεν την ξέρω την κυρία αλλά αυτό που δείχνεις σε ένα μονοπώλειο γίνεται και στον αυτόματο πιλότο αν απλά εισάγεις κάποια διαφήμιση ή έχεις μέρος εσόδων από συνδρομές. Δλδ είναι ένα meeting μισης ώρας. Στα άλλα 11 χρόνια, 364 ημέρες και 23,5 ώρες τι άλλο έκανε;

Αν ήταν φίλε μου ένα μίτιγκ μισής ώρας τότε θα το είχες κάνει εσύ. Αλλά δεν το έκανες ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος. Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

• Like 2

3 ώρες πριν, anax111 είπε

Αν ήταν φίλε μου ένα μίτιγκ μισής ώρας τότε θα το είχες κάνει εσύ. Αλλά δεν το έκανες ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος. Οπότε δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Αστο μην ασχολεισαι.

Ειναι σαν το αυγο του Κολομβου.

Στις 19/2/2023 στις 2:39 ΜΜ, anax111 είπε

Δεν έχεις και άδικο, όμως ξεχνάς ότι  η κυρία "νοικοκυρά" κατάφερε να κάνει την υπηρεσία προσοδοφόρα από απλή παροχή υπηρεσιών που ήταν και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για έναν CEO. Η ιστορία του διαδικτύου έχει καταγράψει δεκάδες περιπτώσεις δωρεάν εφαρμογών που αφού μάζεψαν εκατομμύρια χρήστες κατέρρευσαν μόλις προσπάθησαν να περάσουν χρεώσεις στις εφαρμογές αυτές ώστε να τις κάνουν προσοδοφόρες. Λοιπόν μπορεί να απέτυχε σε όλα αυτά που λες αλλά πέτυχε στο βασικό αφού το Youtube είχε έσοδα το 2021 28,8 δισεκατομμύρια δολάρια φίλε μου. Και για να δεις πόσο επιτυχημένη οικονομικά ήταν η παραιτηθείσα  κυράτσα δες τον πίνακα από κάτω να δεις πως κατάφερε να πάρει το youtoube από εφαρμογή που απλά μάζευε χρήστες και να το μετατρέψει σε επιχείρηση με ετήσια έσοδα ενός μικρού κράτους. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα πάει σε αυτόν τον τομέα ο αντικαταστάτης της. Και αν θες την άποψή μου, όχι δεν της δώσαν την καρέκλα επειδή ήταν από τους πέντε πρώτους. Την άξιζε την καρέκλα η νοικοκυρά.

rrr.png

Ναι, έβγαλε δις για το ΥΤ και την Alphabet. ΛΕΦΤΑ. Ο εφήμερος στόχος που κυριαρχει σήμερα σαν δείκτης επιτυχίας*. Αυτό μόνο. Στην πορεία μετέτρεψε το ΥΤ σε μια φάρσα, έκλεισε δεκάδες μικρά κανάλια με μοναδικό και ανεπανάληπτο περιεχόμενο, έκανε τη λογοκρισία κανόνα, πέταξε στα σκουπίδια το "fair use" και οι διαφημίσεις στα βίντεο κρατάνε περισσότερο από τα ίδια τα βίντεο. Ναι έβγαλε λεφτά κάνοντας το κόσμο μας ένα χειρότερο μέρος. Της εύχομαι το χειρότερο για το μέλλον...

* Αναρρωτιέμαι εάν είχαν πατεντάρει ο Pasteur, η Marie Curie, ο Εinstein και άλλοι τις ανακαλύψεις τους πόσα ΛΕΦΤΑ θα είχαν βγάλει οι ίδιοι και πόσο χειρότερος θα ήταν ακόμη ο κόσμος μας.

• Like 2

2 ώρες πριν, cp5120 είπε

Ναι, έβγαλε δις για το ΥΤ και την Alphabet. ΛΕΦΤΑ. Ο εφήμερος στόχος που κυριαρχει σήμερα σαν δείκτης επιτυχίας*. Αυτό μόνο. Στην πορεία μετέτρεψε το ΥΤ σε μια φάρσα, έκλεισε δεκάδες μικρά κανάλια με μοναδικό και ανεπανάληπτο περιεχόμενο, έκανε τη λογοκρισία κανόνα, πέταξε στα σκουπίδια το "fair use" και οι διαφημίσεις στα βίντεο κρατάνε περισσότερο από τα ίδια τα βίντεο. Ναι έβγαλε λεφτά κάνοντας το κόσμο μας ένα χειρότερο μέρος. Της εύχομαι το χειρότερο για το μέλλον...

* Αναρρωτιέμαι εάν είχαν πατεντάρει ο Pasteur, η Marie Curie, ο Εinstein και άλλοι τις ανακαλύψεις τους πόσα ΛΕΦΤΑ θα είχαν βγάλει οι ίδιοι και πόσο χειρότερος θα ήταν ακόμη ο κόσμος μας.

Αναρωτιέμαι πάντως γιατί με τόσα γελοία manual claims και παραβιάσεις του fair use που γίνονται, πώς και δεν έχει κάνει, ειδικά από Αμερική μεριά, κανένας μήνυση στο yt και στον copyright owner.

Φαντάζομαι ότι τους έχουν τόσο "δεμένους" με τους όρους χρήσης και έχουν τόσο ισχυρό δικηγορικό στρατό που είναι πολύ δύσκολο, αλλά και πάλι... Εδώ κάνουν μηνύσεις για ψίλου πήδημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...