Προς το περιεχόμενο

PlayStation VR2 Topic [PS VR2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/8/2023 στις 4:16 ΠΜ, sndev είπε

Καπου ειδα κ λυση για τα γυαλιά.. για να ψαξω μπας και..

https://honsvr.com/product/psvr-2-prescription-lenses/?gclid=Cj0KCQjwib2mBhDWARIsAPZUn_mID-xlViLTu86J2ZF8k8x10axlnIi8wZgv7lkYC2Cqjubjp-VUGJ0aAqWvEALw_wcB

@SabotazNic Για ριξε μια ματια εγω για λιγο κοντο σταθηκα κ μετα ειπα ασε τη παραγγελία για το χειμώνα να παρω μετρήσεις απο γιατρό πρώτα 

Εκτός από τους φακούς σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορώ να μοιραστώ εδώ τον ιστότοπο ενός φακού που αγόρασα πρόσφατα, επειδή πραγματικά πιστεύω ότι οι φακοί τους είναι πολύ καλοί;

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, rilanglin είπε

Εκτός από τους φακούς σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορώ να μοιραστώ εδώ τον ιστότοπο ενός φακού που αγόρασα πρόσφατα, επειδή πραγματικά πιστεύω ότι οι φακοί τους είναι πολύ καλοί;

Αμέ. Αλλά εγώ πήρα φακούς επαφής και είμαι ήδη αρκετά καλύτερα. Οκ, σε κάθε gaming session εχω +1 ευρω κόστος. Χαλάλι 🤣

Δημοσ.

Παιδιά εχει κάποιος εικονα αν πωλουνται χειριστήρια για το PSVR 2 ξεχωριστά; Ή αν υπάρχουν έστω απο third party που να είναι συμβατα;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αμέ. Αλλά εγώ πήρα φακούς επαφής και είμαι ήδη αρκετά καλύτερα. Οκ, σε κάθε gaming session εχω +1 ευρω κόστος. Χαλάλι 🤣

Χαχα, οι φακοί επαφής είναι εξαιρετικοί, αλλά στεγνώνουν εύκολα με την πάροδο του χρόνου. Τους φορούσα για δύο μήνες όταν έπαιζα PSVR2 και έπρεπε να τους βγάζω αφού έπαιζα για μία ώρα. Ωστόσο, επειδή παρήγγειλα φακούς επαφής με συνταγή από το https://annkutvr.com/shop/psvr-2-prescription-lenses/, μπορώ τώρα να τους φοράω για δύο συνεχόμενες ώρες χωρίς να τους βγάζω, κάτι που έχει αυξήσει σημαντικά τον χρόνο παιχνιδιού μου. Αυτό είναι τέλειο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rilanglin είπε

Χαχα, οι φακοί επαφής είναι εξαιρετικοί, αλλά στεγνώνουν εύκολα με την πάροδο του χρόνου. Τους φορούσα για δύο μήνες όταν έπαιζα PSVR2 και έπρεπε να τους βγάζω αφού έπαιζα για μία ώρα. Ωστόσο, επειδή παρήγγειλα φακούς επαφής με συνταγή από το https://annkutvr.com/shop/psvr-2-prescription-lenses/, μπορώ τώρα να τους φοράω για δύο συνεχόμενες ώρες χωρίς να τους βγάζω, κάτι που έχει αυξήσει σημαντικά τον χρόνο παιχνιδιού μου. Αυτό είναι τέλειο.

Πήρα ημερήσιους φακούς επαφής. Για αυτό είπα χονδρικά 1 ευρώ/gaming session 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Το PSVR1 είναι compatible με PS5 ;

2) Ισχύει ότι κάποια παιχνίδια του PSVR2 έχουν καλύτερη απόδοση στο PS5 Pro ;

Επεξ/σία από Lotof
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Lotof είπε

1)Το PSVR1 είναι compatible με PS5 ;

2) Ισχύει ότι κάποια παιχνίδια του PSVR2 έχουν καλύτερη απόδοση στο PS5 Pro ;

Είναι συμβατό απλα χρειάζεσαι εναν ανταπτορα. Κανονικά κανεις μια αιτηση στην  Sony και σου τον στέλνει δωρεάν. Εμένα προσωπικά με εκλασε, οπότε αγορασα με 10€ third party και παιζει κανονικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...