Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια κάμερα ασφαλείας για την βεράντα μου, αλλά δε ξέρω ποια ακριβώς.

Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με την τοποθέτηση της, και πως περνάω τα καλώδια Ethernet και φόρτισης, από την βεράντα στο σπίτι.

Και τέλος, ποια η διαφορά μεταξύ κάμερας για εξωτερικό χώρο και για εσωτερικό χώρο.

Δημοσ.

εξωτερικου χωρου = αδιαβροχη, δεν εισχωρουν σκονες, ζουζουνια κλπ.

Παρε μια wifi να ξεμπερδευεις γτ μεσω ethernet θα πρεπει να τραβηξεις καλωδιο απο το ρουτερ.

Απλα πρεπει να εχεις καπου κοντα παροχη 220v για τον μετασχηματιστη της για να δινει ρευμα. Δεν φορτιζει.

Μια καλη και ευκολη λυση ειναι της TP-LINK C310 και C320

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos121 είπε

εξωτερικου χωρου = αδιαβροχη, δεν εισχωρουν σκονες, ζουζουνια κλπ.

Παρε μια wifi να ξεμπερδευεις γτ μεσω ethernet θα πρεπει να τραβηξεις καλωδιο απο το ρουτερ.

Απλα πρεπει να εχεις καπου κοντα παροχη 220v για τον μετασχηματιστη της για να δινει ρευμα. Δεν φορτιζει.

Μια καλη και ευκολη λυση ειναι της TP-LINK C310 και C320

Εννοείς να υπάρχει απλή πριζα στη βεράντα;

Αν δεν υπάρχει εσωτερική μπαταρία και βγει το καλώδιο, η κάμερα σταματάει να λειτουργεί, σωστά; 

Και εγώ για TP-LINK σκέφτομαι.

Δημοσ.

Υπάρχουν με ηλιακό πάνελ wifi και δεν μπλέκεις με καλώδια. Ρίξε μια ματιά στις reolink, ακριβές ναι μεν αλλά εύκολες στην εγκατάσταση. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, st@kas είπε

Υπάρχουν με ηλιακό πάνελ wifi και δεν μπλέκεις με καλώδια. Ρίξε μια ματιά στις reolink, ακριβές ναι μεν αλλά εύκολες στην εγκατάσταση. 

Αυτή τη μάρκα κοιτάω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλή. Στο Σκρουτζ υπάρχουν ελάχιστες κριτικές. Πάνελ, μπαταρία και κάρτα SD, πιστεύω θα είμαι καλυμμένος.

Πριζα δεν υπάρχει στη βεράντα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Αυτή τη μάρκα κοιτάω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλή. Στο Σκρουτζ υπάρχουν ελάχιστες κριτικές. Πάνελ, μπαταρία και κάρτα SD, πιστεύω θα είμαι καλυμμένος.

Πριζα δεν υπάρχει στη βεράντα.

Έχω βάλει σε σπίτι φίλου 2 από την Reolink Argus 2E με πάνελ και είναι ικανοποιημένος. Υπάρχει μαγαζί στην Αττική που είναι και επίσημος μεταπωλητής για τυχόν προβλήματα.

Απο εμβέλεια και ταχύτητα upload στο ίντερνετ πώς είσαι;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, st@kas είπε

Έχω βάλει σε σπίτι φίλου 2 από την Reolink Argus 2E με πάνελ και είναι ικανοποιημένος. Υπάρχει μαγαζί στην Αττική που είναι και επίσημος μεταπωλητής για τυχόν προβλήματα.

Απο εμβέλεια και ταχύτητα upload στο ίντερνετ πώς είσαι;

200αρα ταχύτητα έχω και ίσως βάλω και 500αρα μελλοντικά. Είμαι κομπλέ από θέμα upload.

Τοποθέτηση θέλει κάτι το ιδιαίτερο αυτό με το πάνελ;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

200αρα ταχύτητα έχω και ίσως βάλω και 500αρα μελλοντικά. Είμαι κομπλέ από θέμα upload.

Τοποθέτηση θέλει κάτι το ιδιαίτερο αυτό με το πάνελ;

Όχι δεν θέλει τπτ ιδιαίτερο.. έχε μόνο κατά νου σε περίπτωση που στο σημείο δεν εχεις πολύ ήλιο ότι θα πρέπει να το στρέψεις ή μετακινήσεις προς άλλη θέση.

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε η tapo βάζω το παρακάτω βιντεο.

Ήθελα κι εγώ για εσωτερικού χώρου (δεν αλλάζει κατι στην διαδικασία) και έφτιαξα αυτό το βιντεο. Το απόλυτο vfm οι tapo αρκεί να εχεις παροχή ρεύματος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, st@kas είπε

Όχι δεν θέλει τπτ ιδιαίτερο.. έχε μόνο κατά νου σε περίπτωση που στο σημείο δεν εχεις πολύ ήλιο ότι θα πρέπει να το στρέψεις ή μετακινήσεις προς άλλη θέση.

Επειδη βλεπω εχει και ουπα μαζι με τις βιδες, θα θελει δραπανοκατσαβιδο; Μηπως καλυτερα να ερθει καποιος μαστορας, μη τρυπησω κανενα σημειο του τοιχου που δεν πρεπει;

Παντως Reolink βλεπω να αγοραζω. Φαινεται καλη καμερα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Επειδη βλεπω εχει και ουπα μαζι με τις βιδες, θα θελει δραπανοκατσαβιδο; Μηπως καλυτερα να ερθει καποιος μαστορας, μη τρυπησω κανενα σημειο του τοιχου που δεν πρεπει;

Παντως Reolink βλεπω να αγοραζω. Φαινεται καλη καμερα.

2 βίδες έχει η κάμερα και 3 βίδες το πάνελ, αν θυμάμαι καλά. Δεν θες ιδιαίτερο εξοπλισμό, με ένα απλό επαναφορτιζόμενο κάνεις άνετα δουλειά. Αν πιστεύεις ότι πιάνουν τα χέρια σου και γνωρίζεις μπορείς μόνο σου, αλλιώς κάποιος συγγενής φίλος σου και στο τέλος μάστορας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, st@kas είπε

Τι αυτονομια εχουν αυτες; δηλαδη αν για 1-2 μερες δεν βγαλει ηλιο τι γινεται;

Το χειμωνα με συνεχη συννεφια τι γινεται βγαινει εκτος;

Πολυ μπακαλιστικη λυση μου κανει.

Δηλαδη θες να ανατρεξεις στο ιστορικο να δεις ποιος σου γρατσουνισε το αμαξι απο κατω ή αν καποιος σκαρφαλωσε απο τα καγκελα και θα αναρωτιεσαι αν ειχε βγαλει ηλιο το πρωι;

Τελος να γνωριζεις πως αν καποιος κακοβουλος εχει προσβαση στη βεραντα με τον χ τροπο, μπορει να σου αποσπασει την SD με ο,τι αυτη εχει καταγραψει. Ειτε ειναι καποιο συμβαν ειτε ιδιωτικες σου στιγμες

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos121 είπε

Τι αυτονομια εχουν αυτες; δηλαδη αν για 1-2 μερες δεν βγαλει ηλιο τι γινεται;

Το χειμωνα με συνεχη συννεφια τι γινεται βγαινει εκτος;

Πολυ μπακαλιστικη λυση μου κανει.

Δηλαδη θες να ανατρεξεις στο ιστορικο να δεις ποιος σου γρατσουνισε το αμαξι απο κατω ή αν καποιος σκαρφαλωσε απο τα καγκελα και θα αναρωτιεσαι αν ειχε βγαλει ηλιο το πρωι;

Τελος να γνωριζεις πως αν καποιος κακοβουλος εχει προσβαση στη βεραντα με τον χ τροπο, μπορει να σου αποσπασει την SD με ο,τι αυτη εχει καταγραψει. Ειτε ειναι καποιο συμβαν ειτε ιδιωτικες σου στιγμες

Η αυτονομία έχει να κάνει με το πόσες φορές η κάμερα θα πιάσει κίνηση ανάλογα την ευαισθησία που της έχεις ορίσει. Οπότε αυτο είναι σχετικό και δεν υπάρχει μια μοναδική απάντηση.

Για παράδειγμα στο σπίτι του φίλου μου με 2 μέρες φουλ συννεφιά δηλαδή χωρίς φόρτιση όταν ξημέρωσε η 3η μέρα η μία κάμερα ήταν στο 60% και η άλλη στο 90+%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...