Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει μια παραγγελία με αντικαταβολή που θα μου έρθει με ΕΛΤΑ Ελληνικά Ταχυδρομεία (όχι courier porta porta) μήπως γνωρίζει

κανείς αν μπορώ να πληρώσω τον ταχυδρόμο που θα μου φέρει το δέμα με κάρτα;

ΕDIT: Σημειώνω πως η ερώτηση γίνεται γιατί θα μου το φέρει το δέμα ο ταχυδρόμος δεν θα το παραλάβω μόνος μου απο το ταχυδρομείο 

(πιθανόν στο ταχυδρομείο να υπάρχει POS)

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Νομίζω ότι θα σου φέρουν χαρτί επειδή ο ταχυδρόμος δεν κουβαλάει γενικά ταμείο πάνω του πλέον. Αλλά pos σίγουρα δεν θα έχει. Εδώ δεν έχουν ακόμα κάποιοι κουριερ 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε

Έχω κάνει μια παραγγελία με αντικαταβολή που θα μου έρθει με ΕΛΤΑ Ελληνικά Ταχυδρομεία (όχι courier porta porta) μήπως γνωρίζει

ΕDIT: Σημειώνω πως η ερώτηση γίνεται γιατί θα μου το φέρει το δέμα ο ταχυδρόμος δεν θα το παραλάβω μόνος μου απο το ταχυδρομείο 

(πιθανόν στο ταχυδρομείο να υπάρχει POS)

Αν είναι μικρό και το φέρει ο ταχυδρόμος (και πάλι αν όπως αναφέρθηκε δεν κουβαλάνε πλέον ταμείο), δεν παίζει να έχει pos, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πας με το χαρτί που θα σου δώσει στο ταχυδρομείο την επόμενη

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν εχουν πος τα ελτα

Τα ΕΛΤΑ έχουν , οι ταχυδρόμοι δεν κουβαλάνε

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα έχουν σταματήσει να φέρνουν πακέτα σπίτι ενώ ακόμη και χρεωστικές κάρτες ή κάποια ενημέρωση που χρειάζεται ταυτότητα, πάντα στο ταχυδρομείο. Εχουν μόνο μηχανάκια οι ταχυδρόμοι στην περιοχή μου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν εχουν πος τα ελτα

Έχεις μείνει καμιά 10αριά χρόνια πίσω, πέρσι σε τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ είχε POS, πλήρωσα με κάρτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

γνωρίζει

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Έχεις μείνει καμιά 10αριά χρόνια πίσω, πέρσι σε τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ είχε POS, πλήρωσα με κάρτα.

Μπα εγω λεω οτι εχω μεινει πίσω 50 χρονια, ενώ εσυ που ξέρει και εχεις διαβάσει τι ρωτα ο ts απαντάς εκτος θεματος.

Μαζι μιλαμε χώρια καταλαβαινουμε, το θεμα ειναι πος για τον ταχυδρομο των ελτα 

Δεν εχουν λοιπον πος τα ελτα

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μπα εγω λεω οτι εχω μεινει πίσω 50 χρονια, ενώ εσυ που ξέρει και εχεις διαβάσει τι ρωτα ο ts απαντάς εκτος θεματος.

Όπως το γράφεις είναι σαν να μην έχουν pos τα ταχυδρομεία

Οπότε pos δεν έχουν οι ταχυδρομοι των ΕΛΤΑ, τα καταστήματα έχουν

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το ότι έγραψες ΕΛΤΑ και εννοούσες ταχυδρόμος δεν είναι δικό μου λάθος, δικό σου είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως ‘έχουν POS οι ταχυδρόμοι. 
Σήμερα  παρέλαβα δέμα από Ηνωμενο Βασίλειο, που είχε χρέωση Φ.Π.Α. 
Ο ταχυδρόμος που το έφερε, είπε μάλιστα ότι, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα. (Προφανώς για να μην κουβαλάνε μετρητά / ταμείο μαζί τους). 
Είχε και φορητό εκτυπωτή και εξέδωσε αναλυτική απόδειξη. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Και όμως ‘έχουν POS οι ταχυδρόμοι. 
Σήμερα  παρέλαβα δέμα από Ηνωμενο Βασίλειο, που είχε χρέωση Φ.Π.Α. 
Ο ταχυδρόμος που το έφερε, είπε μάλιστα ότι, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα. (Προφανώς για να μην κουβαλάνε μετρητά / ταμείο μαζί τους). 
Είχε και φορητό εκτυπωτή και εξέδωσε αναλυτική απόδειξη. 

Δηλαδη για να καταλαβουμε, σε σενα ηρθε ταχυδρόμος των απλών ελτα, σου έφερε δέμα και πλήρωσες και με κάρτα

Εντάξει τι να πω γίνονται και θαύματα στην ελλαδα, γιατι σε μένα ποτε ταχυδρόμος δεν μου εχει φέρει δέμα ποσο μάλιστα να πληρώσω με πος.

Δημοσ.

Ναι, ταχυδρόμος ΕΛΤΑ, όχι ΕΛΤΑ Courier. 
Το δέμα σχετικά μικρό και περίπου 1 κιλό εστάλλει μέσω Royal Mail. 
Έκανε 3 εβδομάδες, αλλά παραδόθηκε σήμερα και ο ΦΠΑ πληρώθηκε όπως παραπάνω.  (Αττική αν ‘έχει κάποια σημασία).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 1comment είπε

Οι κουριερ της ελτα κουριερ έχουν pos πάνω τους. 

Ναι εγώ ρώτησα για τα Ελληνκα ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και όχι για ΕΛΤΑ courier,  sήμερα παρέλαβα το δεματάκι ο ταχυδρόμος δεν ειχε μαζί του POS όμως τον ρώτησα και μου είπε στο κατάστημα υπάρχει POS.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...