zvarthangalos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει μια παραγγελία με αντικαταβολή που θα μου έρθει με ΕΛΤΑ Ελληνικά Ταχυδρομεία (όχι courier porta porta) μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πληρώσω τον ταχυδρόμο που θα μου φέρει το δέμα με κάρτα; ΕDIT: Σημειώνω πως η ερώτηση γίνεται γιατί θα μου το φέρει το δέμα ο ταχυδρόμος δεν θα το παραλάβω μόνος μου απο το ταχυδρομείο (πιθανόν στο ταχυδρομείο να υπάρχει POS) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από zvarthangalos
SabotazNic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Νομίζω ότι θα σου φέρουν χαρτί επειδή ο ταχυδρόμος δεν κουβαλάει γενικά ταμείο πάνω του πλέον. Αλλά pos σίγουρα δεν θα έχει. Εδώ δεν έχουν ακόμα κάποιοι κουριερ 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Έχω κάνει μια παραγγελία με αντικαταβολή που θα μου έρθει με ΕΛΤΑ Ελληνικά Ταχυδρομεία (όχι courier porta porta) μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πληρώσω τον ταχυδρόμο που θα μου φέρει το δέμα με κάρτα; ΕDIT: Σημειώνω πως η ερώτηση γίνεται γιατί θα μου το φέρει το δέμα ο ταχυδρόμος δεν θα το παραλάβω μόνος μου απο το ταχυδρομείο (πιθανόν στο ταχυδρομείο να υπάρχει POS) Αν είναι μικρό και το φέρει ο ταχυδρόμος (και πάλι αν όπως αναφέρθηκε δεν κουβαλάνε πλέον ταμείο), δεν παίζει να έχει pos, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πας με το χαρτί που θα σου δώσει στο ταχυδρομείο την επόμενη 1 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχουν πος τα ελτα Τα ΕΛΤΑ έχουν , οι ταχυδρόμοι δεν κουβαλάνε 1
james01gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Εμένα έχουν σταματήσει να φέρνουν πακέτα σπίτι ενώ ακόμη και χρεωστικές κάρτες ή κάποια ενημέρωση που χρειάζεται ταυτότητα, πάντα στο ταχυδρομείο. Εχουν μόνο μηχανάκια οι ταχυδρόμοι στην περιοχή μου.
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχουν πος τα ελτα Έχεις μείνει καμιά 10αριά χρόνια πίσω, πέρσι σε τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ είχε POS, πλήρωσα με κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πληρώσω τον ταχυδρόμο που θα μου φέρει το δέμα με κάρτα; 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Έχεις μείνει καμιά 10αριά χρόνια πίσω, πέρσι σε τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ είχε POS, πλήρωσα με κάρτα. Μπα εγω λεω οτι εχω μεινει πίσω 50 χρονια, ενώ εσυ που ξέρει και εχεις διαβάσει τι ρωτα ο ts απαντάς εκτος θεματος. Μαζι μιλαμε χώρια καταλαβαινουμε, το θεμα ειναι πος για τον ταχυδρομο των ελτα Δεν εχουν λοιπον πος τα ελτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπα εγω λεω οτι εχω μεινει πίσω 50 χρονια, ενώ εσυ που ξέρει και εχεις διαβάσει τι ρωτα ο ts απαντάς εκτος θεματος. Μαζι μιλαμε χώρια καταλαβαινουμε, το θεμα ειναι πος για τον ταχυδρομο των ελτα Δεν εχουν λοιπον πος τα ελτα Όπως το γράφεις είναι σαν να μην έχουν pos τα ταχυδρομεία Οπότε pos δεν έχουν οι ταχυδρομοι των ΕΛΤΑ, τα καταστήματα έχουν
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπα εγω λεω οτι εχω μεινει πίσω 50 χρονια, ενώ εσυ που ξέρει και εχεις διαβάσει τι ρωτα ο ts απαντάς εκτος θεματος. Μαζι μιλαμε χώρια καταλαβαινουμε, το θεμα ειναι πος για τον ταχυδρομο των ελτα Δεν εχουν λοιπον πος τα ελτα Το ότι έγραψες ΕΛΤΑ και εννοούσες ταχυδρόμος δεν είναι δικό μου λάθος, δικό σου είναι. 1
Jiakometi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Και όμως ‘έχουν POS οι ταχυδρόμοι. Σήμερα παρέλαβα δέμα από Ηνωμενο Βασίλειο, που είχε χρέωση Φ.Π.Α. Ο ταχυδρόμος που το έφερε, είπε μάλιστα ότι, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα. (Προφανώς για να μην κουβαλάνε μετρητά / ταμείο μαζί τους). Είχε και φορητό εκτυπωτή και εξέδωσε αναλυτική απόδειξη.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Και όμως ‘έχουν POS οι ταχυδρόμοι. Σήμερα παρέλαβα δέμα από Ηνωμενο Βασίλειο, που είχε χρέωση Φ.Π.Α. Ο ταχυδρόμος που το έφερε, είπε μάλιστα ότι, η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κάρτα. (Προφανώς για να μην κουβαλάνε μετρητά / ταμείο μαζί τους). Είχε και φορητό εκτυπωτή και εξέδωσε αναλυτική απόδειξη. Δηλαδη για να καταλαβουμε, σε σενα ηρθε ταχυδρόμος των απλών ελτα, σου έφερε δέμα και πλήρωσες και με κάρτα Εντάξει τι να πω γίνονται και θαύματα στην ελλαδα, γιατι σε μένα ποτε ταχυδρόμος δεν μου εχει φέρει δέμα ποσο μάλιστα να πληρώσω με πος.
1comment Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Οι κουριερ της ελτα κουριερ έχουν pos πάνω τους.
Jiakometi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ναι, ταχυδρόμος ΕΛΤΑ, όχι ΕΛΤΑ Courier. Το δέμα σχετικά μικρό και περίπου 1 κιλό εστάλλει μέσω Royal Mail. Έκανε 3 εβδομάδες, αλλά παραδόθηκε σήμερα και ο ΦΠΑ πληρώθηκε όπως παραπάνω. (Αττική αν ‘έχει κάποια σημασία).
zvarthangalos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 1comment είπε Οι κουριερ της ελτα κουριερ έχουν pos πάνω τους. Ναι εγώ ρώτησα για τα Ελληνκα ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και όχι για ΕΛΤΑ courier, sήμερα παρέλαβα το δεματάκι ο ταχυδρόμος δεν ειχε μαζί του POS όμως τον ρώτησα και μου είπε στο κατάστημα υπάρχει POS. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από zvarthangalos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα