D.Luffy Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Malthador είπε H ΜS δεν ενδιαφέρεται πλέον να στηρίξει το ΧBOX σαν κονσόλα (με την πατροπαράδοτη έννοια), έχει πεθάνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία αυτή η προοπτική, αυτό που θέλει είναι να στηρίζει το ΧBOX σαν υπηρεσία. Η κονσόλα είναι bonus για όσους δεν έχουν πισί. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Γενικά η εταιρία πλέον βλέπει τα προιόντα της ως συνδρομητικές υπηρεσίες παρά ως stand-alone.
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Σιγά σιγά οδεύουμε προς το τέλος https://www.enternity.gr/Article/Games/News/eksagora-activision-blizzard-i-microsoft-fainetai-na-eksasfalizei-to-ok-apo-m-bretania-kai-europaiki-enosi/80629.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR0NeqZY3Q6C0aksOqYoSDMIwT6Q2z5RGA931TwhjOMzIfqod0kZk7zGgI4
lnwolfgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 17 ώρες πριν, xavier είπε τι παιχνιδια εχει η sega? τα yakuza και τα persona δεν ειχαν μπει ολα πριν μερικα χρονια στο gp, λαθος θυμαμαι? τι μενει, το τελευταιο sonic και μερικοι pc τιτλοι οπως το total war, fm και company of heroes... Δεν θα ήταν κακό, η microsoft πέρα απο τα halo wars και το gears tactics δεν έχει στούντιο για παιχνίδια στρατηγικής, εντάξει τώρα θα έρθει και το starcraft όπως φαίνεται, αλλά company of heroes και total war, είναι καλά παιχνίδια να έχεις στην φαρέτρα σου.
stafftw Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αντε γιατί τελείωσε η συνδρομή στο wow και δεν ξέρω τι να κάνω...🤪
rodosf1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο νήμα, αν όχι ας μετακινηθεί αλλού, το βάζω εδώ γιατί γίνεται μέσω Series X η διαδικασία. Βρέθηκα πρόσφατα σε χώρα που υποστηρίζει επίσημα το Xcloud Gaming, μέσω βάσης με xbox series X στη χώρα η Microsoft. Ε... δεν υπάρχει η εμπειρία... ανοίγεις την εφαρμογή gamepass, πατάς πχ το Forza Horizon 5 κ σε 4 δευτερόλεπτα παίζεις ενώ είσαι στο δρόμο, στο σπίτι ξάπλα, βόλτα, στα ΜΜΜ, οπουδήποτε! Σαν να είχα μαζί μου το xbox, με τα save μου κανονικά λόγω του cloud save. Αλλάζει ραγδαία το τοπίο στο Gaming με τέτοιες υπηρεσίες και μας τραβα πια μακριά από την... πρόσδεση στην τηλεόραση στο σπίτι. ΥΓ. Ειδικά σε ωρες βαρεμάρας, είναι χρυσάφι η υπηρεσία! 4 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 τι ώρα περιμένουμε σήμερα την απόφαση από Αγγλία ;
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 18 minutes ago, GaGaS_Thess said: τι ώρα περιμένουμε σήμερα την απόφαση από Αγγλία ; Γιατί τόσο άγχος ρε συ, το έχεις παίξει στοίχημα;
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί τόσο άγχος ρε συ, το έχεις παίξει στοίχημα; όχι έχω ένα εδώ Playstationάκια που μου έχει ζαλίσει τον έρωτα 3
sndev Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Δε σημαίνει τπτ αυτό θεωρω θα βρουν παραθυράκι κ θα προχωρήσει το θέμα. Ικανούς τους εχω να μη το κάνουν απλά σε cloud μονο για την Αγγλία Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από sndev
kostiger Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Microsoft's $68.7bn Activision Blizzard deal has been dramatically blocked by UK regulators, following a months-long investigation. The decision by the UK's Competition and Markets Authority prevents Microsoft from buying the publisher behind Call of Duty, World of Warcraft and Candy Crush, follows earlier concerns it would lead to an unfair impact on archrival PlayStation. Instead, today's decision stems from the CMA's concerns over the deal's proposed impact on the cloud gaming sector. In response, Microsoft has said it will now issue an appeal. https://www.eurogamer.net/uk-blocks-microsoft-activision-blizzard-deal
malias4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Κλασικα πανε να το καθυστερησουν οσο μπορουν για να αβανταρουν τη σονιε 😆 ομως το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον
dream21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Αγοραστε Diablo IV διότι free στο game pass το κόβω απο του χρόνου 😂😂
BlueBlade Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Και εγώ πιστεύω ότι στην έφεση απλά θα προχωρήσει κανονικά. Κακά τα ψέματα, οι κολοσσοί πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν, one way or another. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Από την άλλη εγώ απορώ γιατί γίνεται ντόρος για το όλο θέμα για την εξαγορά Activision. Στα δικά μου μάτια, στο κομμάτι Blizzard όλα τα παιχνίδια της είναι καθαρά για PC και εκεί θα παραμείνουν. Στο κομμάτι Activision, ένα παιχνίδι έχει, κυριολεκτικά ένα. Τo Call of Duty που και αυτό ακόμα το δίνουν στο Playstation για 10 χρόνια. Άρα γενικά την φασαρία δε την καταλαβαίνω, εκτός αν γίνεται στα πλαίσια του ηλίθιο κονσολοπολέμου. Προσωπικά δε καταλαβαίνω καν προς τι τόσα λεφτά για να πάρει Activision-Blizzard... Με λιγότερα αγόραζε TakeTwo, κράταγε αποκλειστικά GTA, RDR και έμπαινε με τα μπούνια ξανά στο κομμάτι των ποιοτικών αποκλειστικών. 1
TutaKachun Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πλέον πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα. Δεν γίνεται από την μία αυτές οι χώρες να πασχίζουν να μας πούνε ότι η ελεύθερη αγορά είναι ότι καλύτερο αλλά από την άλλη το κράτος να κόβει την εξαγορά μιας ιδιωτικής εταιρείας από μια άλλη ιδιωτική. Άρα δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά 1
sndev Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, BlueBlade said: Προσωπικά δε καταλαβαίνω καν προς τι τόσα λεφτά για να πάρει Activision-Blizzard... Με λιγότερα αγόραζε TakeTwo, κράταγε αποκλειστικά GTA, RDR και έμπαινε με τα μπούνια ξανά στο κομμάτι των ποιοτικών αποκλειστικών. ειναι πολλα κ ευκολα λευτα στο mobile.. με βασιλιά το candy crush 1 minute ago, TutaKachun said: Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πλέον πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα. Δεν γίνεται από την μία αυτές οι χώρες να πασχίζουν να μας πούνε ότι η ελεύθερη αγορά είναι ότι καλύτερο αλλά από την άλλη το κράτος να κόβει την εξαγορά μιας ιδιωτικής εταιρείας από μια άλλη ιδιωτική. Άρα δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά Κρατικός παρεμβατισμός Μεγάλη κουβέντα Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από sndev 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα