Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Το άλλαξε η ms παιδια.

Από το my games and apps δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον τρόπος να τρέχει αμέσως η εφαρμογή ή το παιχνίδι.

Γιατί το έκαναν αυτό πραγματικά δεν γνωρίζω.

Δεν ισχύει σε μένα ,με το τελευταία update και οι δύο κονσόλες S/X και απο το mygames&apps τρέχουν κανονικά όπως έτρεχαν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές, κάνε κανένα reset

Εμένα δεν έχει καν την επιλογή που λες στο Personalisation (games and apps -> launch immediately)  μήπως τρέχεις καμία beta απο xbox insiders?

Επεξ/σία από Saloufas
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι απολύτως σίγουρος ότι έχεις κάνει το τελευταίο system update;

Αν το είχες πιστεύω δεν θα έτρεχε αμέσως από το my games and apps αν πατάτες πάνω σε ένα app ή παιχνίδι σου βγάζει στατιστικά για αυτό και αφού πατήσεις το πλήκτρο play τότε παίζει το παιχνιδι. 

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο έκανε update στο series S και δεν κάνει αυτο που λες.

Os ver: 10.0.26100.4026

ShellVersion: 2504.0.2504.22001

Κάνε reset console

Δημοσ.

Αν είναι να κάνουμε reset γι' αυτά τα πράγματα τότε θα έπρεπε να κάνουμε reset console κάθε μέρα.

Και δεν είμαι ο μόνος που του κάνει αυτό.

Δημοσ.

Με το τελευταίο system update (non beta or insider) άλλαξαν τον τρόπο που τρέχουν τα παιχνίδια και βγάζει αυτό το μενού με πληροφορίες του παιχνιδιού και έχει εκεί μέσα το play. Ουσιαστικά είναι ένα κλικ παραπάνω για να τρέξεις το game.

Δημοσ.

Η game card βγαίνει εφόσον πατήσω το μπλε "x" κουμπί, μηπως έχετε αλλάξει mapping στα κουμπιά στο χειριστήριο? Με 2 κονσόλες στην έκδοση που έγραψα πιο πάνω με "A" button τρέχει κανονικά όπως έτρεχε τα παιχνίδια και τα applications από το my games&apps δεν μου βγάζει κανένα menu πάντως, λογικά κάποιο bug θα είναι εφόσον δεν συμβαίνει σε όλους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bill_viper είπε

Με το τελευταίο system update (non beta or insider) άλλαξαν τον τρόπο που τρέχουν τα παιχνίδια και βγάζει αυτό το μενού με πληροφορίες του παιχνιδιού και έχει εκεί μέσα το play. Ουσιαστικά είναι ένα κλικ παραπάνω για να τρέξεις το game.

Ακριβώς αυτό.

Το θέμα είναι όμως να σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να το απενεργοποιήσεις παντού αυτό και όχι μόνο στη κεντρική σελίδα.

12 ώρες πριν, Saloufas είπε

Μόλις πριν λίγο έκανε update στο series S και δεν κάνει αυτο που λες.

Os ver: 10.0.26100.4026

ShellVersion: 2504.0.2504.22001

Κάνε reset console

Είδες που τελικά δεν είμαι ο μόνος?

Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν του συμβαίνει αυτό όχι εγώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Ακριβώς αυτό.

Το θέμα είναι όμως να σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να το απενεργοποιήσεις παντού αυτό και όχι μόνο στη κεντρική σελίδα.

Είδες που τελικά δεν είμαι ο μόνος?

Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν του συμβαίνει αυτό όχι εγώ.

Εγώ με δύο κονσόλες και άλλα δύο άτομα σου λέμε δεν συμβαίνει με το τελευταίο update άρα δεν μιλάμε για κάτι που πρόσθεσαν και είναι νέο feature, αν έχεις την ίδια ακριβώς έκδοση που ανέφερα απο πάνω όπου δεν απάντησες και όχι καποια άλλη έκδοση απο insiders alpha,delta,omega και σου κάνει αυτό το πράγμα κάτι θα εχει σκαλωσει στην κονσόλα σου, το να κάνεις ένα reset την κονσόλα κρατώντας τα παιχνιδια και εφαρμογές δεν παίρνει ώρα πάντως. Επίσης οπως σου ανέφερα πιο πάνω η επιλογή που λες στο personalization δεν υπάρχει καν στην τελευταία έκδοση που τρέχουν οι κονσόλες μου το οποίο απο μονο του δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην κονσολα σου είτε τρέχεις άλλη έκδοση λειτουργικού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ακριβώς την ίδια έκδοση με τη δική σου κονσόλα έχω. 

Και μια χαρά είναι η κονσόλα μου. 

Ιπως θα είδες και πιο πάνω και σε άλλους εμφανίζεται αυτό. 

Και θα δει σποτ θα εμφανιστεί και στη δική σου κονσόλα. 

Όσο για το reset ξέρω τι είναι δεν είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αν θα κάνω. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Όχι ακριβώς την ίδια έκδοση με τη δική σου κονσόλα έχω. 

Και μια χαρά είναι η κονσόλα μου. 

Ιπως θα είδες και πιο πάνω και σε άλλους εμφανίζεται αυτό. 

Και θα δει σποτ θα εμφανιστεί και στη δική σου κονσόλα. 

Όσο για το reset ξέρω τι είναι δεν είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αν θα κάνω. 

Δοκίμασε να πατήσεις το "Χ" αντί "Α" για να τρέξει απευθείας 

https://www.reddit.com/r/XboxSupport/s/cvHnJZFo5x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κάνει κάτι το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό.

Μιλάω πάντα στα games & apps έτσι όχι στη home screen που εκεί αν έχεις ενεργή αυτή την επιλογή τα τρέχει κατευθείαν πατώντας μια φορά το A όπως παλιά.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω σε άλλους λογαριασμούς φαίνεται και σε άλλους όχι, ακόμα και στην ίδια κονσόλα, αχταρμάς. Σε μένα όπως είπα δεν υπάρχει καν η επιλογή που λέει ο @Paragontas-x στο personalization όπως αναφέρουν και άλλοι...

image.png.763f61fff8d649c8156713e71b36c986.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...