p07apo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Κρίμα. Ήμουν πολύ hyped για ένα καλό forza μετά από χρόνια αλλά πλέον... Ευχαριστώ πάντως κύριοι για τις συμβουλές σας! GT7 λοιπόν!
gregpec2 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ Για πάμε με τρέλα, οι γέροντες του φόρουμ! 😁 Μπήκε στο gamepass. 4
gregpec2 Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ 1 ώρα πριν, hexenlord είπε Ήδη βγήκαν 200G. Καλά εσύ ειδικά, πρέπει να είσαι στα κάγκελα μ' αυτό το re -release ! 🤣😁 2
hexenlord Δημοσ. χθες στις 08:26 πμ Δημοσ. χθες στις 08:26 πμ 7 hours ago, gregpec2 said: Καλά εσύ ειδικά, πρέπει να είσαι στα κάγκελα μ' αυτό το re -release ! 🤣😁 Θελει η που**** να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!! Τελειωνω το πρωτο act. Θα ηθελα να ειχαν προσθεσει καποιου ειδους filtering (bilinear, trilinear etc.) αλλα ενταξει το κρατησαν vanilla και το εκτιμω αυτο (εχουν αλλαξει καποια πραγματακια αλλα under the hood, τo 99% των παικτων δεν θα καταλαβει τιποτα). 1
sifario1 Δημοσ. χθες στις 09:22 μμ Δημοσ. χθες στις 09:22 μμ Γεια σας μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα ακουστικά.Βασικα ακουστικά με μικρόφωνο χρειάζομαι να κάνω την δουλειά μου εννοώ παίρνω κατι φτηνό Μέχρι στιγμής έχω πάρει 3 ζευγάρια ακουστικά με καλώδιο και βλεπω κρατάνε μαξ περίπου 5μηνο.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει τα τελευταία έχουν από χθες δεν παίζουν.Τα δοκίμασα άλλου παίζει το ένα ακουστικό και άμα παίξω κάπως το jack παίζουν και τα δύο.Εχω δει βίντεο ότι υπάρχει θέμα γενικά με τον ήχο και με ακουστικά με καλώδιο.Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να πάρω να μην έχω θέματα και με παραπάνω χρήματα.Παλι με καλώδιο ή ασύρματα και αν πάρω ασύρματα θα έχω θέματα?
Tigio13 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Αν πάρεις ασύρματα και φτάνει το budget σου πήγαινε σε steelseries. Τα έχω 1.5 χρόνο και δεν έχουν κάνει κιχ. Πολύ καλός ήχος, δουλεύουν με dongle (pc και xbox) και είναι πολύ ξεκούραστα. 1
Paragontas-x Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μιας και ξεκινήσατε το θέμα με τα ακουστικά. Έχω πάρει κι εγώ ένα ζευγάρι ακουστικά με καλώδιο αλλά το θέμα είναι ότι πολλές φορές στα party chat ακούγετε τρελό echo από εμένα ειδικά αν δεν φοράω τα ακουστικά και τα έχω μόνο για το μικρόφωνο και απλά ακούω το διάλογο από την τηλεόραση. Ακόμα και αυτό να βάλω. Εννοείτε ότι έχω κλείσει εντελώς τον ήχο από τα ακουστικά(Έχω βάλει τη φωνή στο μηδέν) και παρόλα αυτά πάλι ακούγετε echo. Επίσης μερικές φορές ακούγετε echo ακόμα και αν τα φοράω τα ακουστικά. Έχετε να προτείνετε καμιά λύση? Αν αγοράσω κάποια ασύρματα ακουστικά που να υποστηρίζονται από το xbox series x θα έχω το ίδιο πρόβλημα? Μπορώ να βρω φτηνά ασύρματα ακουστικά?
tempo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε κάποιο παιχνίδια απο επίσημο ms-store εκτός Ελλάδος; Σε ορισμένα υπάρχουν αισθητά χαμηλότερες τιμές για το ίδιο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα