Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

qri1vnf0fn1d1.gif

Εντωμεταξύ μόνο εμένα με εκνευρίζει και με cringάρει όταν τα studios χρησιμοποιούν λέξεις του τύπου "engaging", "empowering", "passion", κτλ;

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

qri1vnf0fn1d1.gif

Εντωμεταξύ μόνο εμένα με εκνευρίζει και με cringάρει όταν τα studios χρησιμοποιούν λέξεις του τύπου "engaging", "empowering", "passion", κτλ;

Δεν εισαι μονος..

image.jpeg.8af5b82b3592ba0eb6bda594d962adef.jpeg

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2025 στις 10:19 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Η εταιρεία των Halo που κατάντησε..

Τα online shooter έφαγαν την εταιρία ενώ τα halo ήταν και story single player εμπειρίες,δεν την λυπάμαι καθόλου ούτε αυτήν ούτε την Microsoft,είναι άξιοι της μοίρας τους.

7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

image.jpeg.6b0f428e0f927b6c133b76d5eaae8194.jpeg

Τώρα μεταξύ μας ένα νέο IP άμα είναι καλό,καλό όχι τέλειο, είναι πολύ εύκολο να πάρει υψηλές βαθμολογίες από τους χρήστες ενώ ένα franchise που έχει μεγάλη ιστορια όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά και να αρχίσει το κράξιμο👍

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

δεν ειναι πως διαφωνω γενικα με το σχολιο, απλα στο συγκεκριμενο θα μπορουσες να πεις κιολας οτι εκει που ειχε φτασει το franchise εστω και με κατι απλα λιγο καλυτερο του μετριου θα ημασταν οκ...

• Like 1
Δημοσ.

Απο το trailer μου φαίνεται σαν ένα κινέζικο Hellblade. Μπορεί να βγει καλό αν η ιστορία και οι ερμηνείες είναι τίμιες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

image.jpeg.6b0f428e0f927b6c133b76d5eaae8194.jpeg

Γιατί οι άνθρωποι της κουλτούρας που προωθεί το veilguard δεν είναι gamers ως επί το πλείστον. Απλά γράφουν στα socials. Και το Stellar Blade έχει και boobas.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, psof είπε

Απο το trailer μου φαίνεται σαν ένα κινέζικο Hellblade. Μπορεί να βγει καλό αν η ιστορία και οι ερμηνείες είναι τίμιες.

Hellblade δε θα το λεγα, ryse son of pecino όμως, άνετα 🤣, συμπαθέστατο πάντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...