just_a_dude Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ μόνο εμένα με εκνευρίζει και με cringάρει όταν τα studios χρησιμοποιούν λέξεις του τύπου "engaging", "empowering", "passion", κτλ; Επεξ/σία 18 Ιουνίου από just_a_dude 3
kostiger Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Εντωμεταξύ μόνο εμένα με εκνευρίζει και με cringάρει όταν τα studios χρησιμοποιούν λέξεις του τύπου "engaging", "empowering", "passion", κτλ; Δεν εισαι μονος.. 1 5
xartemporas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου https://tech4gamers.com/stellar-blade-sold-1-million-copies-on-pc/ 2
xartemporas Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου https://videocardz.com/newz/valve-upgrades-steam-fps-overlay-with-frame-generation-detection 2
nikos5800 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2025 στις 10:19 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Η εταιρεία των Halo που κατάντησε.. Τα online shooter έφαγαν την εταιρία ενώ τα halo ήταν και story single player εμπειρίες,δεν την λυπάμαι καθόλου ούτε αυτήν ούτε την Microsoft,είναι άξιοι της μοίρας τους. 7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Τώρα μεταξύ μας ένα νέο IP άμα είναι καλό,καλό όχι τέλειο, είναι πολύ εύκολο να πάρει υψηλές βαθμολογίες από τους χρήστες ενώ ένα franchise που έχει μεγάλη ιστορια όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά και να αρχίσει το κράξιμο👍 Επεξ/σία 20 Ιουνίου από nikos5800
panagiotis54 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου δεν ειναι πως διαφωνω γενικα με το σχολιο, απλα στο συγκεκριμενο θα μπορουσες να πεις κιολας οτι εκει που ειχε φτασει το franchise εστω και με κατι απλα λιγο καλυτερο του μετριου θα ημασταν οκ... 1
psof Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Απο το trailer μου φαίνεται σαν ένα κινέζικο Hellblade. Μπορεί να βγει καλό αν η ιστορία και οι ερμηνείες είναι τίμιες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Δεν μου βγάζει τίποτα Hellblade. Assassin's Creed killer μου φαίνεται.
just_a_dude Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 13 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Γιατί οι άνθρωποι της κουλτούρας που προωθεί το veilguard δεν είναι gamers ως επί το πλείστον. Απλά γράφουν στα socials. Και το Stellar Blade έχει και boobas. 1
Mr Aris Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, psof είπε Απο το trailer μου φαίνεται σαν ένα κινέζικο Hellblade. Μπορεί να βγει καλό αν η ιστορία και οι ερμηνείες είναι τίμιες. Hellblade δε θα το λεγα, ryse son of pecino όμως, άνετα 🤣, συμπαθέστατο πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα