just_a_dude Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/ Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing. 2
NickTG Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ Το έχω πετύχει στο TikTok τις τελευταίες μέρες και το παρακολουθώ. Φαίνεται ενδιαφέρον. Τώρα από marketing εφόσον μιλάμε για μικρό studio πέρα από προώθηση σε διάφορα social και YouTube δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε. 1
just_a_dude Δημοσ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Publisher είναι η Deep Silver όμως αν δεν κάνω λάθος
ilos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Πότε έγιναν όλα αυτά και δε το πήρα χαμπάρι.🤣 Ίσως φταίει που δεν έχω βάλει κάποιο από τα τσοντοπαίχνιδα στην wishlist.
NickTG Δημοσ. Τρίτη στις 12:54 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:54 πμ 9 hours ago, just_a_dude said: Publisher είναι η Deep Silver όμως αν δεν κάνω λάθος Ναι. Ίσως λόγω είδους να το έχουν δείξει περισσότερο και σε καμία κονσόλα. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα μεγάλο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του PlayStation. 1
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ πάλι γουτσου γουτσου Βρείτε κάνα άλλο όνομα ρε παιδιά 1 2
nikos5800 Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, firepc είπε πάλι γουτσου γουτσου Βρείτε κάνα άλλο όνομα ρε παιδιά Σε καμία πενταετία θα υπάρχει μεγάλος κορεσμός μετά κινέζικα style games,προς το παρόν είναι κάτι φρέσκο και ωραίο αλλά τα αρμεγουν πολύ και θα πέσουν στην παγίδα της Ubisoft 😁 Πάντως η unreal engine 5 φαίνεται η κατάλληλη μηχανή γραφικών για αυτού του είδους παιχνιδιών. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:32 μμ από nikos5800
enable_your_mind Δημοσ. Τρίτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:27 μμ On 11/08/2025 at 10:14, just_a_dude said: Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/ Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing. Επαιξα κανα μισαωρακι.. γραφικα σουπερ , τρεχει πανεμορφα μεχρι τωρα και εχει ολα τα καλουδια απο την αρχη με τις upscaling τεχνολογιες.. Μακαρι να βγει ενα ακομα διαμαντακι απο ενα μικρο studio.. 2
Fulgore Δημοσ. Τρίτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:40 μμ (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2025 στις 11:14 ΠΜ, just_a_dude είπε Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/ Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:42 μμ από Fulgore 1
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, firepc said: πάλι γουτσου γουτσου Βρείτε κάνα άλλο όνομα ρε παιδιά PAIN! Ωραίο φαίνεται και Κορεάτες in the making. The Last Hope οι Ασιάτες φίλοι μας για μας τους passport bros απέναντι στην Δυτική κατρακύλα. Είναι εμπνευσμένο από το The Tale of Jeon Woochi (google) is a classic Korean folktale about a Taoist wizard who uses his magical abilities to help the common people and punish corrupt officials. The story is often told as a critique of social injustices and the misuse of power, with Jeon Woochi acting as a kind of folk hero who rights wrongs and brings justice. * Επεξ/σία Τρίτη στις 07:18 μμ από 7nisiotis
spanian Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, just_a_dude said: Δυστυχώς παπάτζα φαίνεται τελικά. Απορία, από τί έβγαλες το συμπέρασμα..? Δεν το έχω αλλά μου θυμίζει -απόσο είδα σε κάποια gameplay videos- κάτι σε Banishers: Ghosts of New Eden το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:40 μμ από spanian
just_a_dude Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:58 μμ 21 λεπτά πριν, spanian είπε Απορία, από τί έβγαλες το συμπέρασμα..? Δεν το έχω αλλά μου θυμίζει -απόσο είδα σε κάποια gameplay videos- κάτι σε Banishers: Ghosts of New Eden το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά. Απ' τα reviews. Είναι λίγα ακόμη είναι η αλήθεια, αλλά τα περισσότερα δεν είναι καλά.
enable_your_mind Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, spanian said: Απορία, από τί έβγαλες το συμπέρασμα..? Δεν το έχω αλλά μου θυμίζει -απόσο είδα σε κάποια gameplay videos- κάτι σε Banishers: Ghosts of New Eden το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά. Οσο εχω παιξει ειναι καλυτερο απο το banishers (το οποιο μου αρεσε παρα πολυ ) . Αν το παιχνιδι ειχε τη Sony απο πισω η χαμηλοτερη βαθμολογια θα ηταν 8.5 ... Μια χαρα παιχνιδι ειναι και η μαχη στην αρχη οντως ηταν πολυ απλη... αλλα μετα το πρωτο bossακι , οταν παιρνεις αναβαθμισεις βελτιωνεται παρα πολυ.. Εγω το ευχαριστιεμαι οσο δεν παει Επεξ/σία Τρίτη στις 11:16 μμ από enable_your_mind 3
Fulgore Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spanian είπε Απορία, από τί έβγαλες το συμπέρασμα..? Η day one εικόνα δείχνει ότι ο κόσμος γενικότερα(κριτικοί και κοινό)δεν ενθουσιάστηκε. Μετριες κριτικές Ανύπαρκτες πωλήσεις, παρόλο που ειναι σε έκπτωση και από ότι βλέπω τα μισά από τα λίγα reviews στο steam είναι αρνητικά Επεξ/σία χθες στις 01:13 πμ από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα