Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω πετύχει στο TikTok τις τελευταίες μέρες και το παρακολουθώ. Φαίνεται ενδιαφέρον.

Τώρα από marketing εφόσον μιλάμε για μικρό studio πέρα από προώθηση σε διάφορα social και YouTube δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, just_a_dude said:

Publisher είναι η Deep Silver όμως αν δεν κάνω λάθος 

Ναι. Ίσως λόγω είδους να το έχουν δείξει περισσότερο και σε καμία κονσόλα. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα μεγάλο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του PlayStation.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, firepc είπε

πάλι γουτσου γουτσου

Βρείτε κάνα άλλο όνομα ρε παιδιά

Σε καμία πενταετία θα υπάρχει μεγάλος κορεσμός μετά κινέζικα style games,προς το παρόν είναι κάτι φρέσκο και ωραίο αλλά τα αρμεγουν πολύ και θα πέσουν στην παγίδα της Ubisoft 😁

Πάντως η unreal engine 5 φαίνεται η κατάλληλη μηχανή γραφικών για αυτού του είδους παιχνιδιών.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
On 11/08/2025 at 10:14, just_a_dude said:

Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/

Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing.

Επαιξα κανα μισαωρακι.. γραφικα σουπερ , τρεχει πανεμορφα μεχρι τωρα και εχει ολα τα καλουδια απο την αρχη με τις upscaling τεχνολογιες.. Μακαρι να βγει ενα ακομα διαμαντακι απο ενα μικρο studio..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/8/2025 στις 11:14 ΠΜ, just_a_dude είπε

Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/

Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing.

image.png.e52cb506804c0bb4fca9eef9756aed97.png

image.png.1d45fdd5d27e729047a9f4480dcd53d6.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, firepc said:

πάλι γουτσου γουτσου

Βρείτε κάνα άλλο όνομα ρε παιδιά

PAIN! Ωραίο φαίνεται και Κορεάτες in the making. The Last Hope οι Ασιάτες φίλοι μας για μας τους passport bros απέναντι στην Δυτική κατρακύλα. 

Είναι εμπνευσμένο από το The Tale of Jeon Woochi (google) is a classic Korean folktale about a Taoist wizard who uses his magical abilities to help the common people and punish corrupt officials. The story is often told as a critique of social injustices and the misuse of power, with Jeon Woochi acting as a kind of folk hero who rights wrongs and brings justice. *

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, just_a_dude said:

Δυστυχώς παπάτζα φαίνεται τελικά.

Απορία, από τί έβγαλες το συμπέρασμα..?

Δεν το έχω αλλά μου θυμίζει -απόσο είδα σε κάποια gameplay videos- κάτι σε Banishers: Ghosts of New Eden το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά.

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, spanian είπε

Δεν το έχω αλλά μου θυμίζει -απόσο είδα σε κάποια gameplay videos- κάτι σε Banishers: Ghosts of New Eden το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά.

Απ' τα reviews. Είναι λίγα ακόμη είναι η αλήθεια, αλλά τα περισσότερα δεν είναι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, spanian said:

Οσο εχω παιξει ειναι καλυτερο απο  το banishers (το οποιο μου αρεσε παρα πολυ ) . Αν το παιχνιδι ειχε τη Sony απο πισω η χαμηλοτερη βαθμολογια θα ηταν 8.5 ... Μια χαρα παιχνιδι ειναι και η μαχη στην αρχη οντως ηταν πολυ απλη... αλλα μετα το πρωτο bossακι , οταν παιρνεις αναβαθμισεις βελτιωνεται παρα πολυ.. Εγω το ευχαριστιεμαι οσο δεν παει 

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, spanian είπε

Η day one εικόνα δείχνει ότι ο κόσμος γενικότερα(κριτικοί και κοινό)δεν ενθουσιάστηκε.

Μετριες κριτικές

image.png.2932d0ea01a2a672ed273ba72c463313.png

Ανύπαρκτες πωλήσεις, παρόλο που ειναι σε έκπτωση

image.png

και από ότι βλέπω τα μισά από τα λίγα reviews στο steam είναι αρνητικά

image.png.12319a975227dc8cb98e0cc0db95ca96.png

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...