Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, Mhlogiatros said:

Ποσο πληρωνονται 2 σεντς και ουτε ;

Δεν ξέρω, πιθανών να παίρνουν ψίχουλα, αλλά στην τελευταία προταση "dont like the terms, dont do the deals" έχει δίκιο 100%

Επεξ/σία από mike299
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου είναι διάφορες παράμετροι που παίζουν ρόλο.

Ορισμένους τίτλους (το έγραφα προ ολίγου και σε άλλο νήμα) θα τους στηρίξω αμέσως, κι ας ξέρω ότι θα αργήσουν να ολοκληρωθούν.

Ακόμη και σε early access, εφόσον ο τίτλος είναι σε κατηγορία που θέλω πολύ να δω να ενισχύεται ή/και οι devs έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη που δείχνεις αγοράζοντας κάτι ημιτελές, θα στηρίξω νωρίς.

Είναι και μια παράξενη κατάσταση, βέβαια, οι τιμές ξεφεύγουν στους "ΑΑΑ" τίτλους, σε σημείο που, αντικειμενικά, ζορίζει η αγορά αμέσως και από επίσημους μεταπωλητές.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

r/totallyswitched - Here's the highest rated games of 2025 so far by Metascore

Με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι το silksong ήταν του 98-99.

Το wilds πάνω από το φάντασμα που τρέχει φλούδα στο ps5, is this some kind of sick joke?🤣

Δημοσ.

Δεν χάνει με τίποτα το  Expedition 33 ας μη γελιόμαστε. Όχι μόνο δημιούργησε το μεγαλύτερο χαμό αλλά είναι και το μόνο παιχνίδι που δεν είναι sequel ή γνωστό IP απο τα φαβορί. Σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά θα κέρδιζαν άνετα GOTY τουλάχιστον 5 παιχνίδια απο αυτά πάντως. Φοβερή χρονιά φέτος..

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι το silksong ήταν του 98-99.

Το wilds πάνω από το φάντασμα που τρέχει φλούδα στο ps5, is this some kind of sick joke?🤣

tο φάντασμα έχει πέσει στα 86. 

image.png.60eb713b039ee870e2669b889c319721.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...