mike299 Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:46 πμ (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Mhlogiatros said: Ποσο πληρωνονται 2 σεντς και ουτε ; Δεν ξέρω, πιθανών να παίρνουν ψίχουλα, αλλά στην τελευταία προταση "dont like the terms, dont do the deals" έχει δίκιο 100% Επεξ/σία Κυριακή στις 08:49 πμ από mike299
Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 10:04 πμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 10:04 πμ Κατά τη γνώμη μου είναι διάφορες παράμετροι που παίζουν ρόλο. Ορισμένους τίτλους (το έγραφα προ ολίγου και σε άλλο νήμα) θα τους στηρίξω αμέσως, κι ας ξέρω ότι θα αργήσουν να ολοκληρωθούν. Ακόμη και σε early access, εφόσον ο τίτλος είναι σε κατηγορία που θέλω πολύ να δω να ενισχύεται ή/και οι devs έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη που δείχνεις αγοράζοντας κάτι ημιτελές, θα στηρίξω νωρίς. Είναι και μια παράξενη κατάσταση, βέβαια, οι τιμές ξεφεύγουν στους "ΑΑΑ" τίτλους, σε σημείο που, αντικειμενικά, ζορίζει η αγορά αμέσως και από επίσημους μεταπωλητές. 1
ilos Δημοσ. Κυριακή στις 06:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:06 μμ 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι το silksong ήταν του 98-99. Το wilds πάνω από το φάντασμα που τρέχει φλούδα στο ps5, is this some kind of sick joke?🤣
psof Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:09 μμ Δεν χάνει με τίποτα το Expedition 33 ας μη γελιόμαστε. Όχι μόνο δημιούργησε το μεγαλύτερο χαμό αλλά είναι και το μόνο παιχνίδι που δεν είναι sequel ή γνωστό IP απο τα φαβορί. Σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά θα κέρδιζαν άνετα GOTY τουλάχιστον 5 παιχνίδια απο αυτά πάντως. Φοβερή χρονιά φέτος.. 3
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ 6 λεπτά πριν, ilos είπε Με αυτά που διάβαζα νόμιζα ότι το silksong ήταν του 98-99. Το wilds πάνω από το φάντασμα που τρέχει φλούδα στο ps5, is this some kind of sick joke?🤣 tο φάντασμα έχει πέσει στα 86.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες @akoinonitos Δε πάνε καλά σε βαθμολογία τα πιτσιποπακια 3 6
akoinonitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε @akoinonitos Δε πάνε καλά σε βαθμολογία τα πιτσιποπακια 3 ε δεν θα ψηφιζουν τα 15χρονα ρε 2
firepc Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες LN €20 LN2 €30 LN3 €40 —— CE LN €35 CE LN2 €50 CE LN3 €80 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 ώρες πριν, akoinonitos είπε ε δεν θα ψηφιζουν τα 15χρονα ρε Κάτσε να μπω να το ψηφίσω 4
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 12 ώρες πριν, Tambas91 είπε @akoinonitos Δε πάνε καλά σε βαθμολογία τα πιτσιποπακια 3 Και δε θα πάνε. Άλλος developer το φτιάχνει και συνήθως τέτοιες συνέχειες χωρίς τον ορίτζιναλ δημιουργό, δε προχωράνε. 2
Tambas91 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Και δε θα πάνε. Άλλος developer το φτιάχνει και συνήθως τέτοιες συνέχειες χωρίς τον ορίτζιναλ δημιουργό, δε προχωράνε. Ναι το είχα διαβάσει βέβαια οι original devs φτιάχνουν ένα παρόμοιο απ ότι είχα δει 13 ώρες πριν, akoinonitos είπε ε δεν θα ψηφιζουν τα 15χρονα ρε Spoiler Μη με θολώνεις φιλαράκο… παιχνίδι για άντρες 1
kjtzemis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση μηπως γνωριζει κανεις. Ξεκινησα πριν 4-5 μερες το hogwarts legacy ολα τα settings ultra fsr 2.0 quality και ολα τα ray traycing ultra και on αναλυση 2k (επαιζα σε tv 65'')....το παιχνιδι επαιζε στα 100-120 fps ειτε σε εξωτερικους χωρους ειτε σε εσωτερικους.Μπαινω χθες να συνεχισω και ηταν unplayable, τα fps σε εξωτερικους χωρους επαιζαν στα 10 και σε εσωτερικους βαρια 13-40...απενεργοποιησα ray traycing και και αφησα ολα τα υπολλοιπα ως εχουν και επαιζα γυρω στα 80-100. Κοιταξα να δω μηπως ετρεχε κατι απο πισω εκτος απτο παιχνιδι και μου δημιουργουσε αυτα τα προβληματα αλλα δεν ετρεχε τπτ απολυτως.Εκανα και restart το pc παλι τα ιδια. Εχει τυχει σε κανεναν? Το pc μου αναγραφετε απο κατω στην υπογραφη μου. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από kjtzemis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα