just_a_dude Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Αυτό βγαίνει αύριο https://store.steampowered.com/app/2821610/Echoes_of_the_End/ Καλό φαίνεται, και λέει cinematic third person adventure. Έχουμε ιδέα; Δεν βλέπω και πολύ marketing. 2
NickTG Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Το έχω πετύχει στο TikTok τις τελευταίες μέρες και το παρακολουθώ. Φαίνεται ενδιαφέρον. Τώρα από marketing εφόσον μιλάμε για μικρό studio πέρα από προώθηση σε διάφορα social και YouTube δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε. 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Publisher είναι η Deep Silver όμως αν δεν κάνω λάθος
ilos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πότε έγιναν όλα αυτά και δε το πήρα χαμπάρι.🤣 Ίσως φταίει που δεν έχω βάλει κάποιο από τα τσοντοπαίχνιδα στην wishlist.
NickTG Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Δημοσ. πριν από 5 λεπτά 9 hours ago, just_a_dude said: Publisher είναι η Deep Silver όμως αν δεν κάνω λάθος Ναι. Ίσως λόγω είδους να το έχουν δείξει περισσότερο και σε καμία κονσόλα. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα μεγάλο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του PlayStation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα