Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ilos είπε

Το πιο λογικό σενάριο είναι όταν έπαιξες την πρώτη φορά "με RT ultra" το game να ήθελα restart για να πάρει τα settings - δηλαδή έπαιζες χωρίς και για αυτό έτρεχε normal. Τη δεύτερη φορά που το έτρεξες και τα πήρε κανονικά λογικό να φάει μπούλο η 7800xt, δε νομίζω να μπορεί να παίξει RT ultra σε 2K όσο upscaling και να βάλεις. Το game είναι αρκετά απαιτητικό και σε cpu και σε gpu.. έχει RT shadows,reflections και AO. Δηλαδή μόνο GI δεν έχει.

Καταλαβα οκ, σευχαριστω φιλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, firepc είπε

Please dont f this up.🤣

Τουλάχιστον βλέπω δεν είναι στην UBI πλέον και το φτιάχνουν οι τύποι που κάνανε το Iratus (αρκετά καλό Darkest Dungeon Clone).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Please dont f this up.🤣

Τουλάχιστον βλέπω δεν είναι στην UBI πλέον και το φτιάχνουν οι τύποι που κάνανε το Iratus (αρκετά καλό Darkest Dungeon Clone).

Από ό,τι βλέπω στα Stream (demo δεν κατέβασα) ο χάρτης είναι πολύ "ευανάγνωστος" (βασικό μου παράπονο στο κατά τα άλλα τιμιότατο Songs of Conquest, ωραίο το pixel art αλλά πολύ στρυφνός χάρτης στο να εντοπίζεις points of interest), καλές μάχες, ενδιαφέρουσες μονάδες.

Ένα σύγχρονο, καλοδουλεμένο HoMM δείχνει μέχρι στιγμής.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Snoob είπε

Από ό,τι βλέπω στα Stream (demo δεν κατέβασα) ο χάρτης είναι πολύ "ευανάγνωστος" (βασικό μου παράπονο στο κατά τα άλλα τιμιότατο Songs of Conquest, ωραίο το pixel art αλλά πολύ στρυφνός χάρτης στο να εντοπίζεις points of interest), καλές μάχες, ενδιαφέρουσες μονάδες.

Ένα σύγχρονο, καλοδουλεμένο HoMM δείχνει μέχρι στιγμής.

Campaign δεν έχει το demo.Έπαιξα 2 skirmishes. Μου αρέσει που πήρε πάρα πολλά πράγματα από το HOTA στο HOMM3. όπως auto-resolves στις εύκολες μάχες αν δε θες να χάνεις χρόνο, τα split shortcuts στο army είναι τα ίδια lol. Λίγο βέβαια τα clicks είναι "κάπως" και δεν είναι ακριβώς όπως σε 2d map και φυσικά δεν μπορεί αν είναι το ίδιο ευανάγνωστα τα POEs και τα items αν και ευτυχώς έχουν tooltips και φαίνεται αν είναι κάποιο διαφορετικό και κρύβεται πίσω από κάτι άλλο. Autosave φυσικά σε κάθε turn, και μια ωραία αλλαγή είναι όταν έφαγα τον guardian ανάμεσα από τα δύο main biomes έληξαν αυτόματα τα simultaneous turns. Δε χρειάζεται να βάλεις από πριν κάποιο date ή αν βρεθεί κάποιο απρόοπτο συναπάντημα μεταξύ των παιχτών να ξαναπαιχτεί το turn όπως στο HOTA.

Λίγο εκνευριστικό είναι τα alchemist shards, καθώς δε βρήκα εύκολα τρόπο να τα μαζέψω. Που σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις επιλογή ανάμεσα σε upgraded tier creatures ή upgraded spells ή upgraded items που χρησιμοποιούνται. Επίσης μου φάνηκε πιο αργό το Leveling, πχ τελείωσα τα map στο 15-20 ενώ στον ίδιο χρόνο άνετα θα είχα 30+ char στο HOTA. Δεν έχει POEs τύπου dragon utopias δηλαδή και ελάχιστες πολύ ζόρικες μάχες μέχρι την τελική για xp, είδα ένα vast ruin αλλά τα rewards ήταν φτωχικά σε σχέση. 

Το άλλο μεγάλο παράπονο, μπορεί να είναι map specific δε ξέρω, είναι ότι υπάρχουν άπειρα creature dwellings γύρω γύρω και μάλιστα είναι και κάπως dense όλα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν παίζεις ειδικά το 1 char mode να μην σε νοιάζει καν να κάνεις upgrade τα creature dwellings στις πόλεις στην αρχή, γιατί συνέχεια "μαζεύεις" τα unupgraded για λόγους οικονομίας στα army slots. Ειδικά αν έχεις logistics και το upgrade που σου δίνει movement points μετά από κάθε μάχη δεν σταματάει ποτέ το turn και το μάζεμα.🤣

Σε γενικές γραμμές είναι σαν να παίζεις hota με homm6-7 graphics και ένα upgrade/resource system με τα alchemical shards που πρέπει να κάνεις επιλογή που θα το ξοδέψεις για να βασίσεις το endgame σου (creatures,spells,items).

Για τα γούστα μου είναι καλύτερο/διασκεδαστικότερο από το SoC.

PS. Θα ήθελα να είχαν και strafe τα map controls (Q,E) όχι μόνο τα κλασικά wasd.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, ξεκινησα πριν κανα 2 μηνες το expedition 33 στο xbox μεσω ultimate συνδρομης, η ερωτηση μου ειναι αν ενεργοποιησω pc game pass γνωριζει κανεις αν θα συνεχισω απο εκει που το αφησα?

Χρησιμοποιω το ιδιο account και στο xbox και στο pc.Στην εφαρμογη του pc μου δειχνει κανονικα ολη την προοδο που εχω κανει στο παιχνιδι, και achievments και χρονο παιχνιδιου.Ρωταω μηπως και γνωριζει κανεις για να μην ενεργοποιησω τζαμπα συνδρομη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kjtzemis said:

Καλησπερα, ξεκινησα πριν κανα 2 μηνες το expedition 33 στο xbox μεσω ultimate συνδρομης, η ερωτηση μου ειναι αν ενεργοποιησω pc game pass γνωριζει κανεις αν θα συνεχισω απο εκει που το αφησα?

Χρησιμοποιω το ιδιο account και στο xbox και στο pc.Στην εφαρμογη του pc μου δειχνει κανονικα ολη την προοδο που εχω κανει στο παιχνιδι, και achievments και χρονο παιχνιδιου.Ρωταω μηπως και γνωριζει κανεις για να μην ενεργοποιησω τζαμπα συνδρομη.

Στο game pass ultimate  θα παίξεις από όπου το είχες αφήσει...το καλό του cloud save... Θεωρώ το ίδιο θα είναι και στο PC game pass 

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Ναι είναι play anywhere παιχνίδι https://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhere . Παίζεις και συνεχίζεις το παιχνίδι από όπου το αφήσεις από όπου και αν το παίξεις.

Αλλά αφού έχεις ultimate συνδρομή γιατι να ενεργοποιήσεις και την άλλη? Δε χρειάζεται, με την ίδια παίζεις σε κονσόλα & pc. Εκτός και αν πάντα μιλάμε ότι θα λήξει η ultimate συνδρομή και θα έχεις μόνο στο pc μετά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ναι είναι play anywhere παιχνίδι https://www.xbox.com/en-US/games/xbox-play-anywhere . Παίζεις και συνεχίζεις το παιχνίδι από όπου το αφήσεις από όπου και αν το παίξεις.

Αλλά αφού έχεις ultimate συνδρομή γιατι να ενεργοποιήσεις και την άλλη? Δε χρειάζεται, με την ίδια παίζεις σε κονσόλα & pc. Εκτός και αν πάντα μιλάμε ότι θα λήξει η ultimate συνδρομή και θα έχεις μόνο στο pc μετά.

Ευχαριστω για την ενημερωση.

Δεν εχω ultimate, ειχα οταν ειχα ξεκινησει το παιχνιδι αρχες Αυγουστου και ειπα να συνεχισω απο εκει που εμεινα αλλα δεν εψηνα να παω να δωσω 27Ε συνδρομη στο xbox τωρα...αφου ειναι play enywhere θα βαλω pc game pass και θα το συνεχισω εκει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...