Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, chek2fire said:

απίστευτο fight stick. Ξέρουμε πότε βγαίνει και το πιο σημαντικό αν βγει για αριστερόχειρες 

Για αριστερόχειρες το κρατάς ανάποδα.

• Haha 3
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chek2fire είπε

απίστευτο fight stick. Ξέρουμε πότε βγαίνει και το πιο σημαντικό αν βγει για αριστερόχειρες 

Τα χερια χιαστι οπως κάναμε στα ουφαδικα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, lak10 είπε

το εδωσα μια με 6 δοσεις μακαρι να παραλαβω το θελω για συλλεκτικους λογους

Εγώ έκανα την προπαραγγελία από Public με 3 δόσεις Klarna

Θα παραλάβεις γιατί πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα αν εξασφάλισα την προπαραγγελία και μου είπανε ναι.

Το ίδιο θα ισχύει και για εσένα.

Απλά η χρεώση της πρώτης δόσης θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.

Ξεκίνησα το Hogwarts Legacy και κόλλησα σε ένα σημείο όπου υπάρχει bug και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις την αποστολή .

Το αστείο είναι ότι είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες και οι developers πετάνε χαρταετό.

Δηλαδή κάποιοι έδωσαν 70 ευρώ και είχαν αυτή την αντιμετώπιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ξεκίνησα το Hogwarts Legacy και κόλλησα σε ένα σημείο όπου υπάρχει bug και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις την αποστολή .

Το αστείο είναι ότι είναι γνωστό εδώ και πολλούς μήνες και οι developers πετάνε χαρταετό.

Δηλαδή κάποιοι έδωσαν 70 ευρώ και είχαν αυτή την αντιμετώπιση.

Πάλι καλά που το ανέφερες για να το έχω στο μυαλό όταν παιχτει. Σε σχόλιο γράφει αυτό "For this, you must start the game again and not do the secondary missions until you pick up the magic of opening padlocks, the missions of the keys when starting it generates the bug of Fig!" 

Απλά τραγικοί

Επεξ/σία από marius.t
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, marius.t είπε

Πάλι καλά που το ανέφερες για να το έχω στο μυαλό όταν παιχτει. Σε σχόλιο γράφει αυτό "For this, you must start the game again and not do the secondary missions until you pick up the magic of opening padlocks, the missions of the keys when starting it generates the bug of Fig!" 

Απλά τραγικοί

Έχω παίξει αρκετά side quests και το manual save μου είναι πολύ πίσω . Εγώ δεν πρόκειται να το ξεκινήσω από την αρχή.

Αλλά σκέφτομαι ότι άνετα θα μπορούσα να το έχω πληρώσει και να υπάρχει αυτό το απαράδεκτο bug και εκνευρίζομαι.

Δημοσ.

Καλησπέρα, για Elden Ring ισχύει ακόμα ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση της ps4 έκδοσης για λόγους performance? Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rouxlas86 είπε

Καλησπέρα, για Elden Ring ισχύει ακόμα ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση της ps4 έκδοσης για λόγους performance? Ευχαριστώ

Nαι , εχω παρει την εκδοση για ps5  προσφατα και τελικα δεν το επαιξα γιατι έτρεχε χαλια , πολυ ασυλία εχει η From software μου φαινεται στο πως τρεχουν τα παιχνιδια της , παλια ηταν και λιγο αστειο που σερνόταν το dark souls 1 αλλα εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε , ας φτιαξει επιτέλους την μηχανη χραφικων  η να παρει ανθρωπους να μπορουν ναα προγραμματίσουν σωστα το παιχνιδι , πως γινεται να τρεχει χειρότερα η εκδοση της καινουριας κονσολας απο την παλια , αυτο πρεπει να προσπαθήσεις για να το καταφερεις, κανονικα επρεπε να μου δωσει τα λεφτα μου πισω. 

Δημοσ.
Στις 29/7/2025 στις 8:46 ΜΜ, vorlon68 είπε

Τα χερια χιαστι οπως κάναμε στα ουφαδικα.

Ποτέ δε συνήθισα το μοχλό από αριστερά. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε ps5 που έπαιξα την έκδοση για ps5, δεν είχα κανένα θέμα 🤷🏻

Εγω δεν μπορω οταν ανεβοκατεβαζει  τοσο πολυ τα frames ενα παιχνιδι , δεν ειχε καθολου σταθερο framerate , ισως να εχω συνηθίσει και απο το pc που επαιζα παλιοτερα και εχαν τα παιχνιδια καλυτερο framerate  αλλα γενικα και εκει που επαιξα τα DS και Sekiro μονο το DS2 θυμαμαι να τρεχει καλα , τουλαχιστον στο δικο μου pc , τα υπολoιπα  έριχναν εντονα frames. 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά έχοντας φτάσει στον 5ο χρόνο της γενιάς δεν νομίζω ότι έχουμε εκτιμήσει αρκετά ότι αυτή τη γενιά σχεδόν όλα (μπορεί και όλα) τα παιχνίδια τρέχουν στα 60fps.

Δεν ήταν κάτι δεδομένο πριν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...