Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Lotof είπε

Εγώ ελπίζω στο remake re-remaster του Horizon που θα αναδειχθεί στο PS6. Ειδικά αν ισχύουν οι τελευταίες φήμες περί RT θα γίνει της αντανάκλασης το κάγκελο….. console master race ερχόμαστε.

Προσωπικά δεν θα ξανα αγορασω κονσολα, εχει φυγει το hype γενικα λογο χρονου και κακα τα ψεματα πολλα παιχνιδια ειναι λιγο πολυ τα ιδια, πανε εκει πανε εδω βρες αυτον τον αλλον και παει λεγοντας. Εχω κρατησει 4-5 παιχνιδια που απο ps4-ps5 που τερματιζω το ενα και ξανα πιανω αλλον απο την αρχη και αυτο ηταν για μενα.

• Like 2
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, Lotof said:

Μια χαρά τα λέει ο τύπος - η τεχνολογία που έχουμε τώρα στο gaming αρκεί για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ανθρώπους με φαντασία και ταλέντο χρειαζόμαστε, για να φτιάξουν παιχνιδάρες. Το καλό gameplay λείπει, γι'αυτό παίζουμε ακόμα retro τίτλους - όχι να πετάξουμε ένα RT με DLSS σε ό,τι κινείται.

• Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, Lotof said:

Εγώ ελπίζω στο remake re-remaster του Horizon που θα αναδειχθεί στο PS6. Ειδικά αν ισχύουν οι τελευταίες φήμες περί RT θα γίνει της αντανάκλασης το κάγκελο….. console master race ερχόμαστε.

Έλεος,οχι άλλο re re re re master...

• Like 2
Δημοσ.

Αφού είναι πιο εύκολο να πατήσεις ένα κουμπί από το να πας μέχρι το κατάστημα, που ΑΝ το έχει διαθέσιμο και δε χρειάζεται παραγγελία και αποστολή με courier μπλα μπλα.

Συν ότι πολλές φορές είναι πιο φθηνά στο PS Store.

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που προσπαθώ να τα παίρνω physical.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αφού είναι πιο εύκολο να πατήσεις ένα κουμπί από το να πας μέχρι το κατάστημα, που ΑΝ το έχει διαθέσιμο και δε χρειάζεται παραγγελία και αποστολή με courier μπλα μπλα.

Αν οι περισσότεροι κοιτάζουν παλιότερα παιχνιδια, ισχύει.

Σε καινούργια παιχνίδια, ειναι μονόδρομος το κουτάτο.

Death Stranding 2 80ευρώ ψηφιακό, 64 ευρώ κουτάτο

image.png.e915f05686ddc64f6b673d7946da8e14.png

image.png.97ff016d498e0440efe9ebad45acc90c.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

θα 'ρθει το ps6 και θα βάλει την ταφόπλακα

PlayStation 6: Sony Is Reportedly Planning To Release Its Next-Gen Console With a Detachable Disc Drive; Check the Details Here

Kαι εγω παλιοτερα ημουν υπερμαχος των physical ,κατι που δεν εβρισκα μτχ για καλυτερη τιμη γιατι ολοι αγοραζουν digital ,κατι  που τα digital stores κανουν καλες τιμες, πλεον τα βλεπω και μου πιανουν χωρο .

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το είχα πάρει day one 58e απο Ινδία. Μόνο έτσι ψηφιακά, για day one αγορές!

Δημοσ.

Πλέον όντως τα digital φαίνονται πολύ πιο δελεαστικά . Το ερώτημα όμως εξακολουθεί να υπάρχει. Πόσο safe είναι σε βάθος χρόνου ; 

• Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, Fulgore said:

70 δολάρια έχει από Αμερική, όπου ψωνίζω κατευθείαν με το Paypal μου, δηλαδή σκάρτα 59 ευρώ.

Screenshot2025-09-16at7_38_25PM.png.84a8f68b55066d4e50960608553745b0.png

Δημοσ.

προφανώς και μπορεί κάποιος να αγοράσει φθηνότερα από άλλο Store, αλλά ο περισσότερος κόσμος αγοράζει κατευθείαν από το Store της χώρα του.

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

προφανώς και μπορεί κάποιος να αγοράσει φθηνότερα από άλλο Store, αλλά ο περισσότερος κόσμος αγοράζει κατευθείαν από το Store της χώρα του.

Ναι, αλλά με την ίδια λογική, ο περισσότερος κόσμος αγοράζει από το Public και το Πλαίσιο. Αν βάζουμε μέσα τις παραεισαγωγές από το skroutz, που άνετα σου έρχεται έκδοση χωρίς ελληνικά μέσα, τότε θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τα ξένα stores. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παντα ηταν χαμηλα τα εσοδα απο τα φυσικα. Απλα με το leak της insomniac ειχε τονιστει το ποσο πολυ πουλανε 1st party τιτλους σε φυσικη μορφη, εναντι....αλλων πλατφορμων. Οποτε, εχουμε 22% physical sales για fy22 και 12% για fy24. Και σιγουρα για καποιο λογο αρκετοι προτιμησαν αυτην την φορα να δειξουν αλλιως τις πωλησεις των φυσικων εκδοσεων, because reasons..... (οχι οτι το fy22 το αντιστοιχο νουμερο ηταν στα υψη, αλλα λεμε τωρα...) Επισης, το Hardware (που πλεον το βρισκεις σε σχεση με το 22), μειωνει ακομα περισσοτερο το ποσοστο των συνολικων εσοδων (ενω μειωνεται ετσι και αλλιως λογω περισσοτερων digital). Αν δεν καθυστερησει το Gta6, λογικα θα εχει δυνατη χρονια σε φυσικες εκδοσεις για το 25 (ds2, yotei, silent hill f, gta6 και οτι αλλο)

Να θυμισω και την παρακατω εικονα:

From Insomniac Games Leak: 65% of Sony Studio Game Sales were Physical (as  of Feb 2022) : r/Superstonk

JhpAicF.png

Table displaying PlayStation FY2024 Financial Results, including hardware, software, and PlayStation Network sales and user stats from FY22 to FY24.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...