Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δύο controller έχω, τα έχω διαλύσει στο gaming και δεν έχω κανένα drift. Το μόνο που έχω είναι ότι έχουν ξεκολήσει τελείως τα grip από τους μοχλούς και έχω βάλει κάτι άλλα από πάνω που δεν κάθονται όμως και πολύ καλά. 

• Απαντ. 5,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστω και ελάχιστο (που δε γίνεται αντιληπτό in game) πολλά θα έχουν μάλλον.

Αλήθεια, πώς μπορούμε να τα τσεκάρουμε σχετικά εύκολα; Τα συνδέουμε σε PC και κατεβάζουμε κάποιο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Εγώ είχα 2 με drift στον αριστερό μοχλό, τα πήγα σε ένα τοπικό μαγαζί και με 15€ έκαστος τα επισκεύασε. Τώρα έχω άλλο θέμα, ένα από αυτά έχει θέμα με την μπαταρία του, μετά από 1 ώρα παιχνιδιού τελειώνει..άντε ξανά για επισκευή 😝

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ManLag είπε

30 χρόνια gamer, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με οποιοδήποτε χειριστήριο πέρασε από τα χέρια μου.

Η ενασχόληση μου, αυτή τη περίοδο της ζωής μου (με δουλειά και μικρό παιδί) είναι 5-10 ώρες την εβδομάδα.

Λογικά τέτοια προβλήματα βγαίνουν με χρήση πάνω των 20-30 ωρών την εβδομάδα (ήτοι 3-4 ώρες την ημέρα)

Και πολλές ώρες παίζεις, εγώ με το ζόρι προλαβαίνω 2 ώρες κάθε Σάββατο και αυτό άμα! Χεχε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Εγώ είχα 2 με drift στον αριστερό μοχλό, τα πήγα σε ένα τοπικό μαγαζί και με 15€ έκαστος τα επισκεύασε. Τώρα έχω άλλο θέμα, ένα από αυτά έχει θέμα με την μπαταρία του, μετά από 1 ώρα παιχνιδιού τελειώνει..άντε ξανά για επισκευή 😝

Μπαταρία αλλάζεις πανευκολα, το θέμα είναι να βρεις καλή ή γνησια 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Μπαταρία αλλάζεις πανευκολα, το θέμα είναι να βρεις καλή ή γνησια 

Εν εδώ σε θέλω, άντε βγάλε άκρη με το ποιες είναι καλές ή γνήσιες..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2025 στις 7:47 ΜΜ, phanispal είπε

Έστω και ελάχιστο (που δε γίνεται αντιληπτό in game) πολλά θα έχουν μάλλον.

Αλήθεια, πώς μπορούμε να τα τσεκάρουμε σχετικά εύκολα; Τα συνδέουμε σε PC και κατεβάζουμε κάποιο πρόγραμμα;

https://dualshock-tools.github.io/

https://ds.daidr.me/

https://hardwaretester.com/gamepad

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 hours ago, mikele13- said:

Αυτό το έχω κάνει σε χειριστήριο που έχανε λίγο το κέντρο, και κάτω από περιπτώσεις έκανε πολύ λίγο drift (σε παιχνίδια που δεν είχαν πολύ λίγο dead-zone μαλλον) και είναι μια χαρά πάνω από χρόνο τώρα.

Δημοσ.

Λοιπόν δυστυχώς το 30th Anniversary DualSense που πήρα από εδώ έχει θεματάκι με τον αριστερό μοχλό.

Δεν είναι smooth, ψιλοκολλάει και κάνει ένα τρίξιμο όταν τον κουνάω προς τα αριστερά.

Το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα, σε κάποιους λύθηκε με φύσημα, σε άλλους με λίγο οινόπνευμα, σε άλλους με σπρέι επαφών.

Εγώ τα πρώτα δύο που δοκίμασα αφού δεν έχω σπρέι επαφών, δεν έκαναν τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...