Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
On 16/10/2024 at 14:28, metallica 13 said:

Χαλί μαύρο το warhammer 40k space marine 2 στο ps5... Στο performance είναι μέσα στην θολούρα και στα frame drops.. Δεν τραβάει η ue5 παιδιά.. Πολύ βαριά μηχανή γραφικών για οπτικό αποτέλεσμα κατώτερο των προσδοκιών! 

Δεν φταίει η μηχανή γραφικών, αν έφταιγε η μηχανή τότε θα είχε πρόβλημα και στο SeX το game. Απ' ότι βλέπω σε performance τρέχει σε 60 καρέ ακατέβατα στο SeX.

Για ακόμα μία φορά είναι πρόβλημα κακού optimization, λογικά θα φτιαχτεί μέσα στους επόμενους μήνες.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν φταίει η μηχανή γραφικών, αν έφταιγε η μηχανή τότε θα είχε πρόβλημα και στο SeX το game. Απ' ότι βλέπω σε performance τρέχει σε 60 καρέ ακατέβατα στο SeX.

Για ακόμα μία φορά είναι πρόβλημα κακού optimization, λογικά θα φτιαχτεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Saber Saint Petersburg και πρέπει να είναι το πρώτο και μοναδικό της, δεν βρήκα άλλο στο οποίο να αναφέρεται αυτό το studio ως developer.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Πιο μεγάλο θέμα είναι η θολούρα για μένα.. Τραγική η κατάσταση για παιχνιδι του 2024.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά νέα για όσους περίμεναν την φυσική έκδοση του black myth wukong. :)

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, divnt είπε

Τελείωσα το Silent Hill 2 το remake.

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!!

Φαντάσου τι είχαμε πάθει εμείς που το παιξαμε day one 😁

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ ωραιο το ριμεικ οντως αλλα ρε παιδια θυμαμε οταν ειχα πρωτοπεξει το παλιο δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω εδω καπως σαν να με κουρασε σε καποια σημεια δεν ξερω εχουν χασει λιγο τα παιχνιδια την μαγεια τους η εγω γερασα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Gr340345 είπε

Πολυ ωραιο το ριμεικ οντως αλλα ρε παιδια θυμαμε οταν ειχα πρωτοπεξει το παλιο δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω εδω καπως σαν να με κουρασε σε καποια σημεια δεν ξερω εχουν χασει λιγο τα παιχνιδια την μαγεια τους η εγω γερασα

Το αρχικό είχε διάρκεια 8 ώρες, το remake ανέβηκε στις 15 οπότε λογικό κάπου να σε κούρασε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το αρχικό είχε διάρκεια 8 ώρες, το remake ανέβηκε στις 15 οπότε λογικό κάπου να σε κούρασε.

εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κλάνω μαλλί! Γαμάτο παιχνίδι και σούπερ ατμόσφαιρα, είμαι από εκείνους που πίστευαν στην blooper team από την πρώτη στιγμή .Είχα παίξει το Medium και είχα καταλάβει ότι ξέρουν να δίνουν ατμόσφαιρα στα παιχνίδια τους. Συγχαρητήρια τους για όλο το κράξιμο που ακούσαν πριν καν δείξουν την δουλειά τους. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gr340345 είπε

Και εγώ το ίδιο.

Όχι ότι με χαλάει σε καμία περίπτωση, αλλά το μοτίβο "κάνε βόλτες πάνω κάτω στο ίδιο κτήριο επί 2-3 ώρες" με κούρασε και εμένα λίγο. Αλλά αυτό ίσως φταίει και το γεγονός ότι σε κάποια σημεία δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο το τι έπρεπε να κάνω άρα κυριολεκτικά έψαχνα σαν τον χαζό.

Βέβαια ξαναλέω, δεν μου χαλάει την όλη εικόνα που έχω μέχρι τώρα ότι το παιχνίδι είναι φανταστικό. 

Δημοσ.

Ακουλουθούν αναλυτικό άρθρο και βίντεο με συγκρίσεις για τις αναβαθμίσεις του Alan Wake 2 στο PS5 pro.

https://www.remedygames.com/article/alan-wake-2-on-playstation-5-pro---behind-the-scenes

Quality Mode  

The PS5 Pro Quality mode features ray tracing, which isn't available on the base PS5 version of the game.   

• 30fps with ray tracing  
  • Ray traced reflections (opaque and transparent)  
  • Output resolution 3840 x 2160 (4K)  
  • Render resolution 2176 x 1224 

 Performance Mode 

The Performance Mode on the PS5 Pro features significantly higher output resolution and has more visual detail compared to the base PS5. The Pro Performance mode uses approximately the same image quality (render) settings as the base PS5’s Quality mode. 

The overall image stability, fog, volumetric lighting, and shadow accuracy have been improved on the Pro.   

• 60fps  
  • Using approximately the same render (image quality) settings as the base PS5 Quality mode. 
  • Base PS5 Performance mode version runs at lower render (image quality) settings  
  • Render resolution 1536 x 864  
  • Output resolution 3840 x 2160 (4K)
  • Base PS5 version outputs 1440p.
Spoiler

Spoiler

Δημοσ.

Όσο και αν ομορφαίνει την εικόνα το ray tracing δεν αξίζει το impact που έχει στην απόδοση, για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι 60fps > ray tracing.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όσο και αν ομορφαίνει την εικόνα το ray tracing δεν αξίζει το impact που έχει στην απόδοση, για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι 60fps > ray tracing.

θυμάμαι τοτε που ειχε πρωτοπαρουσιαστεί το ray tracing με καποιο fps(battlefield?) αν δεν κανω λαθος και μου ειχε φανει μεγαλη ανοησία γιατι οι αντανακλάσεις ειναι κατώτερης σημασίας απο τo framerate και την ποιότητα στα texture, καποια fanboy της nvidia πανηγύριζαν τοτε αλλα φαγαμε τα 30fps στην μαπα για το rt 

Επεξ/σία από Votritis
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...