Προς το περιεχόμενο

bootloop σε redmi note 10 s

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GATE123,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ τους (μάλλον) μελλοντικούς σωτήρες μου του φόρουμ. εχθές έβαλα το κινητο μου να φορτίσει και το πρωί αναβόσβηνε στο logo , μπάκα με power key+vlm up για reboot αλλά το ιδιο . σήμερα το πήγα στην xiaοmi για να το δουν, είναι μέσα στην εγγύηση και μου είπαν ότι θα σβήσουν όλα τα αρχεία μου για να το φτιάξουν ...(έτσι ξερω και εγώ) μήπως κάποιος εχει καμία γνώση στο θέμα μπας και τα γλυτώσω; ή αν εχει κανει κανα fastboot με την rom χωρίς να χάσει τα αρχεία του; ευχαριστώ

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω εάν μπορείς εφόσον έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα OEM με εντολές ADB να πάρεις κάτι.......

Για εμένα οι καλύτεροι γνωστές είναι εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν ξέρω εάν μπορείς εφόσον έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα OEM με εντολές ADB να πάρεις κάτι.......

Για εμένα οι καλύτεροι γνωστές είναι εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/

σε ευχαριστω φιλε μου, θα ψαξω στο σαιτ που μου εστειλες το οποιο δε γνωριζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Βιάστηκες, επρεπε να το αφήσεις στο logo δυο τρεις μερες να ξεφορτισει τελείως και μετά αν δεν άνοιγε να το πήγαινες 

ξεφορτισε εντελως. τωρα το ξαναφορτησα

Επεξ/σία από tenedianos99
Δημοσ.

Αν μπορεί να σβήσει το τηλέφωνο αυτό που θέλεις είναι να φλασάρεις το firmware με το sp flash tool ξετικάροντας το userdata ( και το preloader για άλλους λόγους) αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δε θα γίνει ζημιά, εγώ πάντως θα το έκανα. Ίσως και να αρκεί να φλασάρεις το system, εκεί θα είναι η ζημιά, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είσαι βέβαιος ότι κατέβασες το ίδιο firmware που έτρεχες πριν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...