Phoenix7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα! Σκέφτομαι με 2-3 φίλους να πάμε για πρώτη φορά Tomorrowland κάτι το οποίο θέλουμε να κάνουμε χρόνια, ποιος είναι ο "φθηνός" τρόπος, εισιτήρια, αεροπορικά κλπ; Ή γενικά προτάσεις προς τα που και τι να κοιτάξουμε!
Speculoos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι με 2-3 φίλους να πάμε για πρώτη φορά Tomorrowland κάτι το οποίο θέλουμε να κάνουμε χρόνια, ποιος είναι ο "φθηνός" τρόπος, εισιτήρια, αεροπορικά κλπ; Ή γενικά προτάσεις προς τα που και τι να κοιτάξουμε! Βασικό: Είστε από τους τυχερούς που πρόλαβαν εισιτήρια όταν άνοιξαν τον Φλεβάρη ή όχι; Έγινε sold out σε λιγότερο από ώρα. Αν δεν έχετε τότε μόνο waiting list ή μαύρη/aftersales. Πολύ χλωμό να βρείτε κάτι...
Phoenix7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Βασικό: Είστε από τους τυχερούς που πρόλαβαν εισιτήρια όταν άνοιξαν τον Φλεβάρη ή όχι; Έγινε sold out σε λιγότερο από ώρα. Αν δεν έχετε τότε μόνο waiting list ή μαύρη/aftersales. Πολύ χλωμό να βρείτε κάτι... Εισιτήρια όχι δεν έχουμε, έχω βάλει waiting list στο επίσημο site VIAGOGO ποια η διαφορά; (βασικά SCAM site μοιάζει) οπότε κοιτάω μόνο στο Official; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από Phoenix7
dionisis1925 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μαύρη αγορά, τα πουλάνε πολύ πιο πάνω από το κανονικό κόστος. 1
BlackRose56 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πρόσεχε από που θα πάρεις εισιτήρια, παίζουν πολλά scam, ειναι κριμα να χάσεις τα λεφτά σου. Επίσης υπάρχει ένα Facebook group όπου συζητάνε για tickets, πουλάνε tickets αυτή που δεν πάνε κλπ, νομίζω λέγετα tomorrowland community Greece, μόνο ένα scroll down και θα σου λυθούν όλες η απορίες. Vivago δεν είναι scam νομίζω, έχει συγκεκριμένη διαδικασία οστε να παραλάβεις εισιτήρια και να μπεις μέσα στο festival. Καλή τύχη! 1
vigor10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/3/2023 στις 5:39 ΜΜ, Speculoos είπε Βασικό: Είστε από τους τυχερούς που πρόλαβαν εισιτήρια όταν άνοιξαν τον Φλεβάρη ή όχι; Έγινε sold out σε λιγότερο από ώρα. Αν δεν έχετε τότε μόνο waiting list ή μαύρη/aftersales. Πολύ χλωμό να βρείτε κάτι... Για να είναι έτοιμος να κλείσει κάποιος εισιτήρια για το 2024 πρέπει να έχει κόπι πέιστ κάποια στοιχεία του, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλ, χώρα ; Έχει να επιλέξει και τύπο εισιτηρίου ; Για δώστε τα φώτα σας οι έμπειροι. Εγώ εν τω μεταξύ που δεν ακούω psytrans πολύ αλλά κυρίως progressive θα υπάρχουν τέτοιες σκηνές ;
gorge18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, vigor10 είπε psytrans Δεν ειναι τετοιο φεστιβαλ το twomorrowland. Βλ. Boom festival εσυ.
vigor10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 21 ώρες πριν, gorge18 είπε Δεν ειναι τετοιο φεστιβαλ το twomorrowland. Βλ. Boom festival εσυ. Μπήκα στο site του φεστιβάλ και είδα φωτογραφικό υλικό από το 2022. Πολύ χιπισμός και ουράνιο τόξο....Δεν νομίζω ότι απευθύνεται και πολύ σε στρέιτ άνδρες και γυναίκες....Θα έχουμε πρόβλημα εκεί στο να βρούμε και καμία κοπέλα του γούστου μας 😃 1
gorge18 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, vigor10 είπε Μπήκα στο site του φεστιβάλ και είδα φωτογραφικό υλικό από το 2022. Πολύ χιπισμός και ουράνιο τόξο....Δεν νομίζω ότι απευθύνεται και πολύ σε στρέιτ άνδρες και γυναίκες....Θα έχουμε πρόβλημα εκεί στο να βρούμε και καμία κοπέλα του γούστου μας 😃 Εχεις νομιζω καταλαβει λαθος περι τινος προκειται εκει και σε ολα αυτα τα φεστιβαλ. Δεν ειναι νυφοπάζαρο. Εχεις καταλαβει οτι εχει μουσικη εκει ετσι; 5
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, vigor10 είπε Μπήκα στο site του φεστιβάλ και είδα φωτογραφικό υλικό από το 2022. Πολύ χιπισμός και ουράνιο τόξο....Δεν νομίζω ότι απευθύνεται και πολύ σε στρέιτ άνδρες και γυναίκες....Θα έχουμε πρόβλημα εκεί στο να βρούμε και καμία κοπέλα του γούστου μας 😃 Ειδικα για σενα εχουν παει ολες εκει. Ουρες θα κανουν.
vigor10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 10/10/2023 στις 3:45 ΜΜ, Ntinaras είπε Ειδικα για σενα εχουν παει ολες εκει. Ουρες θα κανουν. Τώρα εγώ τι να σου απαντήσω ; Περνάς την ώρα σου και είπες ας γράψω και μια μλκ σε αυτό το θρεντ έτσι για να τραβήξω την προσοχή. Είναι θέμα αντίληψης κι απ' ότι φαίνεται ωριμότητας. Σας έχουμε φάει με το κουτάλι εσάς τους είρωνες. Στις 10/10/2023 στις 3:14 ΜΜ, gorge18 είπε Εχεις νομιζω καταλαβει λαθος περι τινος προκειται εκει και σε ολα αυτα τα φεστιβαλ. Δεν ειναι νυφοπάζαρο. Εχεις καταλαβει οτι εχει μουσικη εκει ετσι; Εσύ λες ότι δεν γίνονται γνωριμίες δλδ στα φεστιβάλ ; Κοινωνική και ψυχαγωγική εκδήλωση είναι. Για να ρωτήσω εσύ νομίζεις ότι δεν ξέρω ότι είναι μουσικό φεστιβάλ ;
aromeo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 On 10/10/2023 at 15:14, gorge18 said: Εχεις καταλαβει οτι εχει μουσικη εκει ετσι; Βασικά χημείο είναι. Η μουσική είναι έξτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα