Προς το περιεχόμενο

Payzy by Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, runner69 said:

Οχι δεν περναει αυτοματα οι συναλλαγες της revolut στην εφορια.

Οπως ολες οι ξενες τραπεζες.

Δλδ πρεπει να δηλωνω εγω το IBAN της Revolut στην εφορια; Σιγουρα κανω 1000-2000 αγορες καθε χρονο μεσω Revolut.. 

Με payzy διαβαζω οτι γινεται αυτοματα αυτο, επειδη θεωρειται ελληνικη τραπεζα.

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η payzy ως ίδρυμα εσωτερικού είναι υποχρεωμένη να στέλνει στοιχεία στην ΑΑΔΕ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δλδ πρεπει να δηλωνω εγω το IBAN της Revolut στην εφορια; Σιγουρα κανω 1000-2000 αγορες καθε χρονο μεσω Revolut.. 

Με payzy διαβαζω οτι γινεται αυτοματα αυτο, επειδη θεωρειται ελληνικη τραπεζα.

Ξεφευγουμε απο το topic αλλα την revolut την δηλωνεις ως τραπεζα εξωτερικου στο Ε1 στον κωδικο 029.

Τωρα αν θα δηλωσεις και τις συναλλαγες στο αφορολογητο στον κωδικο 049 ειναι στο χερι σου, αν τα χρειαζεσαι για να πιασεις τον στοχο.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ.

Οποτε με λιγα λογια φορτιζω payzy και κανω ολες τις αγορες μου εντος Ελλαδας με την καρτα; Ωστε να παιρνω το cashback;

Αν και εχω Πειραιως και δε ξερω εαν παιρνω παραπανω λεφτα με την payzy ή με τα yellows.

Αλλα σιγουρα αξιζει να πληρωνεις με payzy οταν βγαζεις προωθητικες προσφορες και ιδιαιτερα με την cosmote/what's up.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η payzy δίνει 1% cashback σε οτιδήποτε, ενώ τα yellows τα παίρνεις μόνο σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Πειραιώς (και η αναλογία πόντων/€ είναι άστα να πάνε). 

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η Πειραιως με τα yellows στις συνεργαζομενες επιχειρησεις αντιστοιχα δινει 1% απλα πρωτον δεν ειναι παντου αυτο οπως ειπωθηκε και δευτερον προσωπικα με εκνευριζει αυτο το εσκεμμενο συστημα που εχουν οι αλλες τραπεζες που δεν σου δινουν αναλογο cashback σε ποντους ωστε να ξερεις τι παιρνεις αλλα το καταλαβαινεις μονο αν το ψαξεις.

πχ  στην Πειραιως με τα yellows (δεν το θυμαμαι ακριβως αλλα θα χρησιμοποιησω ενα στο περιπου παραδειγμα) σου δινει 100 ποντους για καθε 2€ αγορες, και μετα στην εξαργυρωση, εξαργυρωνεις 5000 ποντους προς 1€ εκπτωση. Αυτο σου δημιουργει μια σκοπιμη δυσκολια να ξερεις τι παιρνεις σε καθε συναλλαγη αν δεν ψαξεις ποσο ειναι το ποσοστο που επιμελως εχουν κρυψει στο site τους και μπορει να σου δημιουργησει ψευδαισθηση οτι το ποσοστο κερδους ειναι μεγαλυτερο και αξιζει να χρησιμοποιεις την καρτα τους.

Αντιθετως η payzy σου λεει παρε 1 ποντο ανα 1€. Τιμιο, ξερεις ανα πασα στιγμη τι παιρνεις και μαλιστα εχει και πεδιο που σου δειχνει σε ποσα χρηματα αντιστοιχουν οι ποντοι που εχεις μαζεψει. Το μαθαινεις αμεσα χωρις κοπο και αλχημειες. 

Επεξ/σία από runner69
  • Like 2
Δημοσ.

εγω απο το 23(;) δουλευω μονο payzy. Καμια αλλη τραπεζα
1% συνεχεια , συν τις προοθητικες συν πλεον το 2% οταν πληρωνεις λογαριασμο cosmote ;) 

Ισως η ρεβο να αξιζει μονο εαν εισαι μονιμα στα ταξιδια και μετατρεπεις τα revpoints σε Miles αεροπορικων κλπ.

Δημοσ.
6 minutes ago, Lewnidas1995 said:

εγω απο το 23(;) δουλευω μονο payzy. Καμια αλλη τραπεζα
1% συνεχεια , συν τις προοθητικες συν πλεον το 2% οταν πληρωνεις λογαριασμο cosmote ;) 

Ισως η ρεβο να αξιζει μονο εαν εισαι μονιμα στα ταξιδια και μετατρεπεις τα revpoints σε Miles αεροπορικων κλπ.

Δινει η payzy με καποιο τροπο πληρωμη με ατοκες δοσεις; Μπορεις να βγαλεις πιστωτικη; Ακουγεται κατι για το μελλον;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δινει η payzy με καποιο τροπο πληρωμη με ατοκες δοσεις; Μπορεις να βγαλεις πιστωτικη; Ακουγεται κατι για το μελλον;

άλλες και άλλες με χρόνια στον χώρο ( Ελληνικές βλέπε viva ) δεν δίνουν πιστωτικές. Δύσκολα θα δώσει η payzy. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Άμα κάνω παραγγελία μέσω efood για φαγητό και την έχω στο paypal έχει επιστροφή εκεί η όχι;

εχει κανονικα

Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 4:39 ΜΜ, Witcher1st είπε

Οποτε με λιγα λογια φορτιζω payzy και κανω ολες τις αγορες μου εντος Ελλαδας με την καρτα; Ωστε να παιρνω το cashback;

Αν και εχω Πειραιως και δε ξερω εαν παιρνω παραπανω λεφτα με την payzy ή με τα yellows.

Αλλα σιγουρα αξιζει να πληρωνεις με payzy οταν βγαζεις προωθητικες προσφορες και ιδιαιτερα με την cosmote/what's up.

Στη Shell π.χ. παιρνεις 2% με τις πιστωτικές της Πειραιώς (μιας που στο άλλο νήμα έγραφες οτι έχεις ηδη πιστωτική Πειραιώς). Οπότε σε συμφέρει εκεί. Ομοιως και για όλες τις επιχειρήσεις που δινουν 10 yellows ανα ευρώ με χρηση πιστωτικής. Στα υπολοιπα Payzy με το 1%

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που μου εχει ενα pending clearing εδω και 2 ημερες σε μια αγορα που εχω κανει τι σημαινει;

Επισης δεν χρησιμοποιω google wallet. Πως θα πληρωσω με εικονικη καρτα μεσω NFC. Γινεται;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αυτο που μου εχει ενα pending clearing εδω και 2 ημερες σε μια αγορα που εχω κανει τι σημαινει;

Επισης δεν χρησιμοποιω google wallet. Πως θα πληρωσω με εικονικη καρτα μεσω NFC. Γινεται;

Για να πληρώσεις μέσω NFC με εικονική κάρτα πρέπει να την περάσεις στο google pay.

Δημοσ.

Το ρωτάω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος.

Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα;

Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy.

Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank 5ευρα

Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα

Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα

Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...