Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greg4 είπε

Πολύ ωραίο εξωτερικά αλλά το εσωτερικό παραμένει σχετικά το ίδιο, το οποίο για μένα δεν... Οκ γούστα είναι αυτά.

Αυτό το τάμπλετ δείχνει πλέον ξεπερασμένο.

Θα ήταν πιο ωραίο αν ακολουθούσαν τη σχεδιαστική γραμμή της BMW και της Mercedes με το ενιαίο display. Απ' ότι βλέπω πήγε και η audi προς τα κει με το νέο Q5.

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αυτό το τάμπλετ δείχνει πλέον ξεπερασμένο.

Θα ήταν πιο ωραίο αν ακολουθούσαν τη σχεδιαστική γραμμή της BMW και της Mercedes με το ενιαίο display. Απ' ότι βλέπω πήγε και η audi προς τα κει με το νέο Q5.

Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι; https://www.passportbmw.com/blogs/846/uncategorized/revolutionizing-the-dashboard-bmws-futuristic-curved-display-technology/

bmw-curved-display-video-games.webp.675fdd08fc944fbdf93ef37f8e61886b.webp

Δεν έχω οδηγήσει για πολύ καιρό με τέτοιο στυλ οθόνης αλλά τα θεωρώ απ' τα χειρότερα στυλ γιατί το τιμόνι ανάλογα και το ύψος κρύβει χρήσιμη πληροφορία. Αν έκαναν τουλάχιστον λίγο πιο resposnive και να μπορούσες να φτιάξεις τις διαστάσεις των παραθύρων ανάλογα με την οθόνη θα έλεγα ένα μεγάλο ναι σε κάτι τέτοιο. 

Τώρα θεωρώ της BYD η οθόνη είναι πάρα πολύ πρακτική καθώς για εμένα που είμαι 1,85 στην θέση που είναι στην οριζόντια θέση δεν χάνω καθόλου πληροφορία ενώ η κοπέλα μου που είναι 1,50 την βολεύει καλύτερα στο όρθιο. 

Θα μπορούσε φυσικά να κάνει κάτι καλύτερο η byd όπως για παράδειγμα να φέρνει την βάση μέσα- έξω αντί να περιστρέφετε αλλά και πάλι είναι ίσως η καλύτερη λύση που υπάρχει στην αγορά για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα]. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Δεν έχω οδηγήσει για πολύ καιρό με τέτοιο στυλ οθόνης αλλά τα θεωρώ απ' τα χειρότερα στυλ γιατί το τιμόνι ανάλογα και το ύψος κρύβει χρήσιμη πληροφορία.

Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς σου κρύβει πληροφορία. Βλέπεις ότι έβλεπες και με το παλιό αναλογικό καντράν απλά σε ψηφιακή μορφή. Και οι διπλανές οθόνες δεν καλύπτονται απ' το τιμόνι. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Κατά τα άλλα τα κινητά αποσπούν την προσοχή. 🤡

Θυμάμαι πριν 15 χρόνια να μας κάνει μια διάλεξη η αστυνομία στο σχολείο για τα τροχαία ατυχήματα με το κινητό γίνονται την ώρα που κάποιος προσπαθεί να το βάλει ή να το βγάλει απ' την τσέπη του. 

Πάντως ναι το να προσπαθείς να ρυθμίσεις τον κλιματισμό σου όντως σου παίρνει τα μάτια αρκετή ώρα από τον δρόμο και μόλις τα σηκώσεις δεν έχεις καταλάβει πως βρέθηκες στο αντίθετο ρεύμα. Γι αυτό θέλω φυσικούς διακόπτες. 

Εμένα δηλαδή μ΄αρέσει το αμάξι να είναι έτσι όσο άσχημο και να φαίνεται, διότι είναι πρακτικό. Μέχρι και το equalizer στο παρακάτω fiesta είναι ένα κλικ μακρυά. 

image.jpeg.ea347109798edad6877e39c11bd188ba.jpeg

17 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς σου κρύβει πληροφορία. Βλέπεις ότι έβλεπες και με το παλιό αναλογικό καντράν απλά σε ψηφιακή μορφή. Και οι διπλανές οθόνες δεν καλύπτονται απ' το τιμόνι. 

Δες εδώ την θέση της κάμερας που είναι λίγο πιο δεξιά απ' την θέση του οδηγού. Αν πας κανονικά ότι βλέπεις στο κόκκινο θα κρυφτεί (σχεδόν) και θα σε αναγκάσει να γυρίσεις το κεφάλι στο δεξιά. Παρόλα αυτά διακρίνω ότι η bmw έχει ένα σκοτεινό σημείο πίσω απ' το τιμόνι στο οποίο δεν υπαρχουν λειτουργίες. 

Τα παλιά τώρα αναλογικά όσο πολλά κουμπιά και να είχαν δεν απλωνόταν τόσο πολύ. Πχ και το fiesta παραπάνω όσο μεγάλο και να είναι αυτό το πρόβλημα δεν πρόκειται να στο δημιουργήσει. 

Σε κάποιες δοκιμές που έχω δε Hundai και Kia οι reviewers αναφέρουν πχ ως πρόβλημα ότι ο χειρισμός του κλιματισμού είναι πίσω απ' το τιμόνι. 

image.png.bba11684f00a2f6a51300099d785c638.png

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω ποσο κοστιζουν 1η Ιουλιου σημερα τα ηλεκτρικα αυτοκινητα της BYD. Το site αναφερει τιμη με bonus και κινουμαι ηλεκτρικα 3 το οποιο δεν υπαρχει.

Εχει καταλαβει κανεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Roym είπε

Δεν καταλαβαινω ποσο κοστιζουν 1η Ιουλιου σημερα τα ηλεκτρικα αυτοκινητα της BYD. Το site αναφερει τιμη με bonus και κινουμαι ηλεκτρικα 3 το οποιο δεν υπαρχει.

Εχει καταλαβει κανεις?

Βγάλε την τιμή του ΚΗ3 και τότε θα δείς την τιμή τους.

2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Πάντως ναι το να προσπαθείς να ρυθμίσεις τον κλιματισμό σου όντως σου παίρνει τα μάτια αρκετή ώρα από τον δρόμο και μόλις τα σηκώσεις δεν έχεις καταλάβει πως βρέθηκες στο αντίθετο ρεύμα. Γι αυτό θέλω φυσικούς διακόπτες. 

Στο BYD με τα τρία δάκτυλα πάνω και κάτω στην οθόνη είναι οτι πιο εύκολο!!!!!

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, fabiawrc είπε

Vw iD3  σιδερενιες ζαντες και απλο χρωμα 36.900

ID3 Pro More με 37900 (40900 - 3000). Κσνείς δε θα πάρει το απλό Pro για 1000 ευρώ, όταν στο More παίρνει Matrix LED Headlights, όποιο χρώμα θέλει, θερμαινόμενα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου κτλ κτλ. Να κάνεις καλύτερα την έρευνά σου άλλη φορά.

4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν έχω οδηγήσει για πολύ καιρό με τέτοιο στυλ οθόνης αλλά τα θεωρώ απ' τα χειρότερα στυλ γιατί το τιμόνι ανάλογα και το ύψος κρύβει χρήσιμη πληροφορία.

Ισχύει, στο KIA EV3 που οδήγησα το τιμόνι κρύβει πληροφορίες του κλιματισμού. Βέβαια αν θες πατάς το κουμπί και ελέγχεις το κλιματισμό σε πλήρη οθόνη, αλλά επί της ουσίας το κομμάτι στα αριστερά με πληροφορίες για τον κλιματισμό πάει χαμένο.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Malakudi kανε μας την χαρη και ασε τις εξυπναδες.

Εγραψα τιμες για τις βασικες εκδοσεις απο ΠΟΣΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ τα αυτοκινητα και ερχεσαι εσυ ο εξυπνος  να μου πεις να κανω καλυτερη ερευνα οκ.
Δεν παει να εχει και 1 ευρω διαφορα, σημασια εχει απο ποσο ξεκιναει η τιμη του καθε αυτοκινητου και αυτο εγραψα.

Επεξ/σία από fabiawrc
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Στο BYD με τα τρία δάκτυλα πάνω και κάτω στην οθόνη είναι οτι πιο εύκολο!!!!!

Εκτός και αν είσαι σε δρόμο γεμάτο λακούβες και το χέρι σου πηγαίνει πάνω κάτω. Πρέπει το sensitivity να το ρυθμίσουν πιο χαμηλά 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Εκτός και αν είσαι σε δρόμο γεμάτο λακούβες και το χέρι σου πηγαίνει πάνω κάτω. Πρέπει το sensitivity να το ρυθμίσουν πιο χαμηλά 😛

Χαχαχαχααχα...Καλά και εσύ στα κατσάβραχα πας.....Μια χαρά το ρυθμίζεις...Μην ξεχνάς μπορεςί και από την οθόνη που έχεις μπροστά σου....!!!!!!!
Προσωπικά στο Jeep που είχα πιο δύσκολο ήταν  να βρω το κουμπάκι παρά εδώ!!!!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Χαχαχαχααχα...Καλά και εσύ στα κατσάβραχα πας.....Μια χαρά το ρυθμίζεις...Μην ξεχνάς μπορεςί και από την οθόνη που έχεις μπροστά σου....!!!!!!!
Προσωπικά στο Jeep που είχα πιο δύσκολο ήταν  να βρω το κουμπάκι παρά εδώ!!!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια πλέον του λέω ότι κρυώνω ή ζεσταίνομαι στα Αγγλικά και το φτιάχνει μόνο του 😎

Οι δρόμοι στην Κρήτη πάντως είναι κάθε δύο μέτρα και βαθούλωμα, οπότε πολλές φορές που έχω προσπαθήσει εν κινήσει να βάλω 3 δάκτυλα στην οθόνη δεν τα κατάφερα, αναγνωρίζω όμως ότι όσον αφορά τον κλιματισμό που ρθμίζεται από οθόνη μέχρι στιγμής αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που υπάρχει. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, fabiawrc είπε

Malakudi kανε μας την χαρη και ασε τις εξυπναδες.

Εγραψα τιμες για τις βασικες εκδοσεις απο ΠΟΣΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ τα αυτοκινητα και ερχεσαι εσυ ο εξυπνος  να μου πεις να κανω καλυτερη ερευνα οκ.
Δεν παει να εχει και 1 ευρω διαφορα, σημασια εχει απο ποσο ξεκιναει η τιμη του καθε αυτοκινητου και αυτο εγραψα.

Χαλάρωσε. Όταν με 1000 ευρώ παραπάνω παίρνεις πολύ παραπάνω αξία, το να γράφεις για σιδερένιες ζάντες είναι αποπροσανατολιστικό. Δεν έγραψες λοιπόν απλώς το πόσο ξεκινάει, έκανες σχόλιο για κακό - φθηνό εξοπλισμό. Μπορούσες να γράψεις την αρχική τιμή και να πεις πως με 1000 ευρώ παραπάνω έρχεται πολύ πιο εξοπλισμένο - μόνο τα matrix led headlights είναι +2300 ευρώ στην απλή σύνθεση. Είμαι σίγουρος πως το είδες όταν έψαξες τις τιμές αλλά προτίμησες να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Εγώ να σου πω την αλήθεια πλέον του λέω ότι κρυώνω ή ζεσταίνομαι στα Αγγλικά και το φτιάχνει μόνο του 😎

Οι δρόμοι στην Κρήτη πάντως είναι κάθε δύο μέτρα και βαθούλωμα, οπότε πολλές φορές που έχω προσπαθήσει εν κινήσει να βάλω 3 δάκτυλα στην οθόνη δεν τα κατάφερα, αναγνωρίζω όμως ότι όσον αφορά τον κλιματισμό που ρθμίζεται από οθόνη μέχρι στιγμής αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που υπάρχει. 

Καλά και εγώ φωνητικά κάνω τα πιο πολλά...Αλλά τον κλιμαστιμό τον ελέγχω έτσι.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, ξεκινάω με προκλιματισμό, μετά για λίγο στο auto και μετά στην 3η ταχύτητα και στους 24 βαθμούς....Ακόμα και με ταξίδι με κάυσωνα εχω 26 βαθμούς μέσα!

Μια χαρά!

Επεξ/σία από @pnea1973

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...