manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε 30αρα 350? υπεραισιοδοξο αλλα και παλι δεν φορτιζει κανενας 0-100. οι 30αρες 200-250 βγαζουν. η ιδια ρενο για 40αρα δινει 310κμ Πάντα όταν μιλάμε για εύρος του αυτοκινήτου μιλάμε για το 0-100. Με το Dolphin μέσα στην πόλη έχω κατανάλωση 7,4KWh/100χλμ φυσικά όχι οδηγόντας σαν παλαβός με απότομα ξεκινήματα και σταματήματα. Ούτε βέβαια χαϊδεύοντας το γκάζι. Κάποιος με τόσο ελαφρύ αυτοκίνητο μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να πετύχει το ίδιο και να βγάλει αυτά τα χιλιόμετρα με την 30αρα. Αν φτάσει έστω και στα 10KWh/100km με μια 30αρα αυτό μεταφράζεται σε 300 χιλιόμετρα. Αν δεν μπορείς να καταφέρεις έστω και αυτό έχεις πρόβλημα σαν οδηγός και όχι το αυτοκίνητο.
Ntinaras Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 μμ 7 ώρες πριν, manolis940 είπε Πάντα όταν μιλάμε για εύρος του αυτοκινήτου μιλάμε για το 0-100. Με το Dolphin μέσα στην πόλη έχω κατανάλωση 7,4KWh/100χλμ φυσικά όχι οδηγόντας σαν παλαβός με απότομα ξεκινήματα και σταματήματα. Ούτε βέβαια χαϊδεύοντας το γκάζι. Κάποιος με τόσο ελαφρύ αυτοκίνητο μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορεί να πετύχει το ίδιο και να βγάλει αυτά τα χιλιόμετρα με την 30αρα. Αν φτάσει έστω και στα 10KWh/100km με μια 30αρα αυτό μεταφράζεται σε 300 χιλιόμετρα. Αν δεν μπορείς να καταφέρεις έστω και αυτό έχεις πρόβλημα σαν οδηγός και όχι το αυτοκίνητο. 7,4KWh/100χλμ?????? Πως? έχεις βάλει πανιά και σε πάει ο αέρας? Εγώ γιατί έχω μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 16? 2
basilis_k6 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε 7,4KWh/100χλμ?????? Πως? έχεις βάλει πανιά και σε πάει ο αέρας? Εγώ γιατί έχω μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 16? ειδικη εκδοση με 800χλμ αυτονομια 😜 μαλλον καποιο λαθος εκανε Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:23 μμ από basilis_k6
@pnea1973 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:17 μμ 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε 7,4KWh/100χλμ?????? Πως? έχεις βάλει πανιά και σε πάει ο αέρας? Εγώ γιατί έχω μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 16? Γκαζιαρης είσαι! 2
manolis940 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:24 μμ (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2025 στις 8:47 ΜΜ, Ntinaras είπε 7,4KWh/100χλμ?????? Πως? έχεις βάλει πανιά και σε πάει ο αέρας? Εγώ γιατί έχω μέση κατανάλωση μέσα στη πόλη 16? Στις 8/8/2025 στις 9:22 ΜΜ, basilis_k6 είπε ειδικη εκδοση με 800χλμ αυτονομια 😜 μαλλον καποιο λαθος εκανε Για τους δύσπιστους 😛 Απ' έξω δεν έχω τώρα πρόχειρη φωτογραφία για να σας δείξω ότι δεν έχω βάλει πανιά 🤣. ΥΓ. Στο τιμόνι ειναι η σύζυγος και εγώ έβγαλα την φωτογραφία . Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:25 μμ από manolis940 1
Ntinaras Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Για τους δύσπιστους 😛 Απ' έξω δεν έχω τώρα πρόχειρη φωτογραφία για να σας δείξω ότι δεν έχω βάλει πανιά 🤣. ΥΓ. Στο τιμόνι ειναι η σύζυγος και εγώ έβγαλα την φωτογραφία . Κατηφόρα? 1 1 1
QuantumWanderer Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Για τους δύσπιστους 😛 Απ' έξω δεν έχω τώρα πρόχειρη φωτογραφία για να σας δείξω ότι δεν έχω βάλει πανιά 🤣. ΥΓ. Στο τιμόνι ειναι η σύζυγος και εγώ έβγαλα την φωτογραφία . Κατάβαση ειδικής από κορυφή βουνού; 😜 Just kidding. Σε τί προφίλ και συνθήκες κίνησης το πέτυχες αυτό; 1
chek2fire Δημοσ. Τρίτη στις 01:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:20 πμ Σε μεγάλη κίνηση στους δρόμους τέτοιες καταναλώσεις έχεις
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:36 πμ 14 ώρες πριν, manolis940 είπε Βγάλε το αυτοκόλλητο. 5
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ Αυστραλία μεν, αλλά πολλές φορές έχουμε βίους παράλληλους σε τέτοια θέματα. Quote BYD's plan to fix its biggest flaw: Chinese behemoth plans to boost after sales care for its vehicles such as the 2026 BYD Shark 6 and Sealion 7 after damning recent reports https://www.carsguide.com.au/car-news/byds-plan-to-fix-its-biggest-flaw-chinese-behemoth-plans-to-boost-after-sales-care-for-its Business is booming at BYD, but it is starting to experience some major growing pains. Sales of the Chinese brand’s electric and plug-in hybrid vehicles are exploding in Australia, but cracks are starting to show in the company’s maintenance and customer service departments, angering customers. Recent reports in the Australian Financial Review call out some of the customer service issues and maintenance problems owners are facing, including enormous wait times for spare parts and inadequately trained servicing staff. New BYD Australia Chief Operating Officer Stephen Collins said improving those parts of the business is a major focus and the company had experienced some growing pains after its meteoric rise Down Under. “We’re a brand which is expanding at a rapid rate. And what we need to do is make sure our after sales care, as well as our selling network, can facilitate a good experience,” said Collins. He said the company was doubling its customer service team and opening a dealership almost every week somewhere around the country to better serve its customers. Collins agreed that if BYD was to be a top-five contender and compete with Toyota, Mazda and the other big players it needed to improve its after sales experience. “We've got work to do in that area. But it's really, really high on our priority list. And we've got to be good at everything,” said Collins. “I think this market shows, if you're not good at everything, then you're not going to succeed. “I think this year we're going to land well inside the top 10, but to keep improving we need to have all of the facets of a business — particularly from a customer care and a customer experience perspective — really top notch,” he said. BYD won’t hit pause on its rapid growth to help its after sales departments catch up, though. The brand’s sales are up by more than 40 per cent this year, and Collins said he plans to keep this trajectory going. “We're not taking our foot off the gas. We're still going to push pretty hard and by the end or by the start of next year we'll have a number of new products come into the market, and sort of filling some gaps in our line-up,” he said.
kalmik Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:34 μμ Όσοι παίρνουν ηλεκτρικό κινέζικο και περιμένουν διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε επίπεδο VW Golf και Fiat 500 είναι μακριά νυχτωμένοι....
Ntinaras Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 ώρες πριν, kalmik είπε Όσοι παίρνουν ηλεκτρικό κινέζικο και περιμένουν διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε επίπεδο VW Golf και Fiat 500 είναι μακριά νυχτωμένοι.... Ε για να το λέει ο kalmik έτσι θα είναι. 2
terry308 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Στις 12/8/2025 στις 7:36 ΠΜ, dtk-386 είπε Βγάλε το αυτοκόλλητο. Λες να διαβάζει τα δεδομένα του αυτοκόλλητου;; 😂 Μισησα τον πωλητή όταν πήρα το ibiza καινούργιο, γιατί μπαίνοντας να μου δείξει το Infotainment,άρχισε να ξεκολλάει τα αυτοκόλλητα..🤬😡🤬😡,όλη η χαρά εκεί είναι 😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα