basilis_k6 Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:03 μμ 6 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Πιστεύεις ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πωλήσεων στις 26000 ευρώ; οχι αλλα αν εκανε κατι καλυτερο απο το fl που εβαλε ο φιλος απο πανω (και μεσα) νομιζω θα εχανε λιγοτερες. η τιμη παραμενει πολυ καλη για το μεγεθος και τη μπαταρια του. συγκριτικα παντα με αλλα ηλεκτρικα. το ιδιο πιστευω και για το αττο3. πολυ ωραιο αμαξι στα χαρτια αλλα το εσωτερικο του ειναι πολυ δυσπεπτο για τον τυπικο αγοραστη. 1
@pnea1973 Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:40 μμ 3 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε Πιστεύεις ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό πωλήσεων στις 26000 ευρώ; Ανάλογα με το τι έχει να αντιμετωπίσει. Προσωπικά και στις 26.000 θα το προτιμούσα για την μπαταρία. Και νομίζω στο fl. έχει αυξηθεί και η ταχύτητα φόρτισης. 1
manolis940 Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:43 μμ 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οχι αλλα αν εκανε κατι καλυτερο απο το fl που εβαλε ο φιλος απο πανω (και μεσα) νομιζω θα εχανε λιγοτερες. η τιμη παραμενει πολυ καλη για το μεγεθος και τη μπαταρια του. συγκριτικα παντα με αλλα ηλεκτρικα. το ιδιο πιστευω και για το αττο3. πολυ ωραιο αμαξι στα χαρτια αλλα το εσωτερικο του ειναι πολυ δυσπεπτο για τον τυπικο αγοραστη. Η εμφάνιση και μέσα και έξω είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά δεν με χαλάνε καθόλου τα αυτοκίνητα μέσα ίσα ίσα που μπορώ να πω το αντίθετο και μάλιστα σε σύγκριση με ότι άλλο κυκλοφορεί τώρα στην αγορά, είτε αυτό είναι θερμικό είτε ηλεκτρικό. Η τιμή όπως είπες και πιο πίσω πρέπει να είναι πιο χαμηλή για να το ξεχάσεις αλλά σε ένα αυτοκίνητο που έχει normal εμφάνιση και δεν είναι multipla θα πας παρακάτω, θα κοιτάξεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και αυτά θα σε κερδίσουν. Όταν πήρα το Dolphin ούτε και εμένα μου άρεσε η μούρη του, ενώ από πίσω είναι ότι πιο ωραίο έχω δει. Σήμερα μετά από σχεδόν 6 μήνες έχω τόσο συνηθίσει την μούρη του που το facelift μου κακοφαίνεται ενώ όταν το αγόρασα ίσχυε το αντίθετο. Όπως επίσης μετά την χρήση θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έχουν αφαιρεθεί όπως ο χώρος κάτω απ' την οθόνη, είναι πολύ πρακτικά στην καθημερινότητα όσο άσχημα και αν σου χτυπάνε στο μάτι. 1
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ 2 minutes ago, manolis940 said: Η εμφάνιση και μέσα και έξω είναι καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά δεν με χαλάνε καθόλου τα αυτοκίνητα μέσα ίσα ίσα που μπορώ να πω το αντίθετο και μάλιστα σε σύγκριση με ότι άλλο κυκλοφορεί τώρα στην αγορά, είτε αυτό είναι θερμικό είτε ηλεκτρικό. Η τιμή όπως είπες και πιο πίσω πρέπει να είναι πιο χαμηλή για να το ξεχάσεις αλλά σε ένα αυτοκίνητο που έχει normal εμφάνιση και δεν είναι multipla θα πας παρακάτω, θα κοιτάξεις και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και αυτά θα σε κερδίσουν. Όταν πήρα το Dolphin ούτε και εμένα μου άρεσε η μούρη του, ενώ από πίσω είναι ότι πιο ωραίο έχω δει. Σήμερα μετά από σχεδόν 6 μήνες έχω τόσο συνηθίσει την μούρη του που το facelift μου κακοφαίνεται ενώ όταν το αγόρασα ίσχυε το αντίθετο. Όπως επίσης μετά την χρήση θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έχουν αφαιρεθεί όπως ο χώρος κάτω απ' την οθόνη, είναι πολύ πρακτικά στην καθημερινότητα όσο άσχημα και αν σου χτυπάνε στο μάτι. μεσα ειναι οτι καλύτερο εχω δει σε αυτοκίνητο επιτελούς κάτι που δεν ήταν βαρετό και ποιότητα πολυ καλη ουτε μια ωρα το οδήγησα για το πως καθετε στον δρόμο και γενική ποιότητα εχω να πω πολυ καλά λογία..... το οτι το ξεπατωσα λιγο αλλο αυτο (Δεν ειναι για μενα το οχημα οπως ειπαν πολλοί εδω) 2
Nabuko Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Έφτασε Ελλάδα το νέο BYD ΑΤΤΟ 3 – Με πρώτη έκπτωση 4.000 ευρώ 2
Red_Bear Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δεν βλέπω εξωτερικά τεραστιες διαφορές. Εξακολουθει να έχει τοσο απλες γραμμές και ταυτοχρονα να ειναι τόσο όμορφο ! Καθολου τυχαια που ειναι τεραστια επιτυχία. 2
QuantumWanderer Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 36 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έφτασε Ελλάδα το νέο BYD ΑΤΤΟ 3 – Με πρώτη έκπτωση 4.000 ευρώ Βλέπω μια βελτιωμένη αισθητική σε σημεία, εξωτερικά. Θα ήθελα να το δω και μέσα αν έρθει, αν βγάζει το κιτς που έβγαζε το προηγούμενο ή το «μαλάκωσαν» λίγο.
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 10 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Βλέπω μια βελτιωμένη αισθητική σε σημεία, εξωτερικά. Θα ήθελα να το δω και μέσα αν έρθει, αν βγάζει το κιτς που έβγαζε το προηγούμενο ή το «μαλάκωσαν» λίγο. το μαυρο μεσα βοηθαει πολυ αλλα ξεκιναει πλεον απο 30κ... απατο
QuantumWanderer Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Το ερώτημα είναι τί παίρνεις στον ανταγωνισμό σε ηλεκτρικό C-SUV. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από QuantumWanderer 1
fabiawrc Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Aνταγωνισμος με 60αρα η λιγο μεγαλυτερες μπαταριες και αφαιρεση 3.000 απο την τιμη, στις βασικες εκδοσεις στην κατηγορια c-seagment. BMW iX1 eDrive20 ,δεν εχει επιδοτηση,με απλο λευκο χρωμα(γελαει ο κοσμος)55.700 Volvo EX40 67ah 46.588 Honda Eny1 67ah 40,390 Vw iD3 σιδερενιες ζαντες και απλο χρωμα 36.900 Skoda Elroq 60ah 35.900 Νissan Ariya 63ah 35.900 Citroën ë-C4 X 54ah 31.700 BYD Atto 3 60ah 30.990 2
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Aνταγωνισμος με 60αρα η λιγο μεγαλυτερες μπαταριες και αφαιρεση 3.000 απο την τιμη, στις βασικες εκδοσεις στην κατηγορια c-seagment. BMW iX1 eDrive20 ,δεν εχει επιδοτηση,με απλο λευκο χρωμα(γελαει ο κοσμος)55.700 Volvo EX40 67ah 46.588 Honda Eny1 67ah 40,390 Vw iD3 σιδερενιες ζαντες και απλο χρωμα 36.900 Skoda Elroq 60ah 35.900 Νissan Ariya 63ah 35.900 Citroën ë-C4 X 54ah 31.700 BYD Atto 3 60ah 30.990 τυπικα το ev3 ισως ειναι b-suv αλλα εχει μεγαλυτερο χωρο πισω οντας και πιο κοντο σε μηκος. τιμη αν δεν κανω λαθος 33 με επιδοτηση 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κινέζοι (Geely & BYD) και ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις τιμές. 1
Varnavas89 Δημοσ. πριν από 27 λεπτά Δημοσ. πριν από 27 λεπτά (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε Το ερώτημα είναι τί παίρνεις στον ανταγωνισμό σε ηλεκτρικό C-SUV. Μόνο Κινα για την ώρα, σε ev και phev , πλην tesla για πιο γήινες τιμές Επεξ/σία πριν από 14 λεπτά από Varnavas89
Ntinaras Δημοσ. μόλις Δημοσ. μόλις Στις 29/6/2025 στις 9:39 ΠΜ, @pnea1973 είπε 29.978 έχω. Το έχω σκοπό απλά έχει πέσει δουλειά αυτή την εποχή.. Έχεις 22χλμ προθεσμία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα