Dante80 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Just now, dtk-386 said: γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις??? μέτοχοι είμαστε?? Στο thread της BYD, το να μιλήσεις για την εξέλιξη των πωλήσεων της εταιρίας θα ήταν φυσικό και επόμενο. 3 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Dante80 είπε Στο thread της BYD, το να μιλήσεις για την εξέλιξη των πωλήσεων της εταιρίας θα ήταν φυσικό και επόμενο. Oχι. Δεν θα πάρω μερίσματα για να με ενδιαφέρει. Στο θέμα θα μιλήσουμε για νέα της μοντέλα, τεχνολογίες τυχόν προβληματα και λύσεις. 4
@pnea1973 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Oχι. Δεν θα πάρω μερίσματα για να με ενδιαφέρει. Στο θέμα θα μιλήσουμε για νέα της μοντέλα, τεχνολογίες τυχόν προβληματα και λύσεις. Χαχχαχα κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το θέμα ταινιών κλπ. Αναλύονται οικονομικά στοιχεία λες και θα αγοράσουμε μετοχές των εταιρειών παραγωγ
Red_Bear Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Oχι. Δεν θα πάρω μερίσματα για να με ενδιαφέρει. Στο θέμα θα μιλήσουμε για νέα της μοντέλα, τεχνολογίες τυχόν προβληματα και λύσεις. Καλά μην πάρεις μερίσματα, το γεγονός ομως οτι αυτην η εταιρεία, για τα προϊόντα της οποίας ενδιαφερεσαι, ειναι τόσο εμπορικά πετυχημένη ισως σημαίνει οτι κάνει πετυχημένα κ καλά προϊόντα, οπότε καλά κανεις και εισαι εδω. 1
dtk-386 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Red_Bear είπε Καλά μην πάρεις μερίσματα, το γεγονός ομως οτι αυτην η εταιρεία, για τα προϊόντα της οποίας ενδιαφερεσαι, ειναι τόσο εμπορικά πετυχημένη ισως σημαίνει οτι κάνει πετυχημένα κ καλά προϊόντα, οπότε καλά κανεις και εισαι εδω. δεν ενδιαφέρομαι για κανεναν συγκεκριμένα. μου αρέσει να ενημερώνομαι για ουσιαστικά πράγματα, όχι για πωλήσεις και παρατηρώ ότι συχνά πυκνά βάζεις τέτοια links οπότε άφησα ένα σχόλιο γιατί άρχισε να κουράζει. 2
Red_Bear Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε δεν ενδιαφέρομαι για κανεναν συγκεκριμένα. μου αρέσει να ενημερώνομαι για ουσιαστικά πράγματα, όχι για πωλήσεις και παρατηρώ ότι συχνά πυκνά βάζεις τέτοια links οπότε άφησα ένα σχόλιο γιατί άρχισε να κουράζει. Καλως ή κακώς η καλή εμπορικη πορεία μιας εταιρίας λέει αρκετά πράγματα για την ποιότητα των προϊόντων της και την αποδοχή τους από το αγοραστικό κοινό. Τώρα γιατί κουράζεσαι εσύ με αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πάντως, μερίσματα ούτε εγώ έχω (για να χρησιμοποιήσω και το χιούμορ σου) 3 1
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Τουλάχιστον αυτό εδώ δεν έχει γίνει ακόμα σαν το θρεντ της Τέσλα που 9 στα 10 ποστ είναι για τις μετοχές και τα κέρδη τριμήνου και μια φορά τον χρόνο για το πως δουλεύει το αμάξι
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 9 ώρες πριν, Red_Bear είπε Καλως ή κακώς η καλή εμπορικη πορεία μιας εταιρίας λέει αρκετά πράγματα για την ποιότητα των προϊόντων της και την αποδοχή τους από το αγοραστικό κοινό. Τώρα γιατί κουράζεσαι εσύ με αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πάντως, μερίσματα ούτε εγώ έχω (για να χρησιμοποιήσω και το χιούμορ σου) Δεν ανέφερα ότι έχεις μερίσματα. Anyway αυτό που ήθελα να πω το είπα. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι οπότε...... 1
h3342 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 16 hours ago, Nabuko said: όμορφο αμάξι,τρομερά ποιοτικό εσωτερικό,μικρή μπαταρία,έπρεπε στα λεφτά του ναχε την 60άρα π έχει το dolphin και atto3 2
dtk-386 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, h3342 είπε όμορφο αμάξι,τρομερά ποιοτικό εσωτερικό,μικρή μπαταρία,έπρεπε στα λεφτά του ναχε την 60άρα π έχει το dolphin και atto3 θα λερθει με 60αρα είπε αλλά θα ξεφύγει σε τιμή οπότε καθίσταται κακή επιλογή. 2
h3342 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 13 hours ago, dtk-386 said: θα λερθει με 60αρα είπε αλλά θα ξεφύγει σε τιμή οπότε καθίσταται κακή επιλογή. δλδ από περιέργεια, αν έρθει με 60αρα μπαταρία θα φτάσει στην τιμή του ATTO3 που το ATTO3 είναι μεγαλύτερο.. αντε ναχουν κάνα χιλιάρικο διαφορά που τότε θα αξίζει ναπας στο μεγαλύτερο ATTO3.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 35 λεπτά πριν, h3342 είπε δλδ από περιέργεια, αν έρθει με 60αρα μπαταρία θα φτάσει στην τιμή του ATTO3 που το ATTO3 είναι μεγαλύτερο.. αντε ναχουν κάνα χιλιάρικο διαφορά που τότε θα αξίζει ναπας στο μεγαλύτερο ATTO3. ελα ντε. γενικα η τιμολογηση του 2 δεν βγαζει πολυ νοημα αλλα ισως να θεωρουν οτι τσιμπησανε ενα πελατολογιο και τωρα μπορουνε να βαρεσουν τις τιμες. ποιος ξερει? εγω το περιμενα στα 25 το αττο2 και με 50+ μπαταρια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα