Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω μεγάλο πρόβλημα με το σπίτι μου.

Είμαι στον τελευταίο όροφο και πάνω από το δωμάτιο μου έχουν βάλει ηλιακό οι από κάτω μου οι οποίοι είναι θεοτρελοι. Πριν 2 χρόνια περίπου έσταζε ο ηλιακός τους και περνούσαν τα νερά από τις τρύπες που άνοιξαν στην μόνωση για να στηρίξουν τον ηλιακό, στο δωμάτιο μου. Τους ενημέρωσα 2 φορές γραπτώς (δεν μιλάμε) για να τον φτιάξουν καθώς μου δημιουργεί πρόβλημα. Λείπω 1 εβδομάδα, επιστρέφω και βρίσκω ένα πλημμυρισμένο δωμάτιο. Ανεβαίνω στην ταράτσα και βλέπω τον ηλιακό να τρέχει σαν βρύση, οπότε έκλεισα την βανα για να σταματήσει η διαρροή (λάθος μου, το αναγνωρίζω) και προφανώς τους ενημέρωσα γραπτά.  Αυτοί κάλεσαν την αστυνομία για να με συλλάβει για αυτό που έκανα και οι αστυνομικοί που ήρθαν τους είπαν ότι είναι υποχρεωμένοι να επιδιορθώσουν τον ηλιακό και αν θέλουν να πάνε να μου κάνουν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Εν τέλη επιδιόρθωσαν τον ηλιακό και δεν μου έκαναν καταγγελία. 

Τώρα έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα, εγώ δεν μπορώ να μείνω πλέον στο δωμάτιο και αυτοί δεν το φτιάχνουν και με απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση για το ότι είχα κλείσει τον ηλιακό αν τολμήσω να κάνω φασαρία, λένε ότι έχουν ακόμα κρατημένο το χαρτί που έγραψα. Μπορεί όντως να βρω τον μπελά μου? Μπορώ να πω ότι απλά έτσι το έγραψα αλλά δεν τον έκλεισα?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φωνάζεις αστυνομια να επιβεβαιώσει το προβλημα πας στο τμημα ζητας να γινει καταγραφη στο βιβλιο συμβαντων και καταθετεις  μηνυση για φθορα ξένης περουσιας.Α στην μετα να σκουζει που εκλεισες την βανα  οσο θελει ..........

• Like 11
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους ανθρώπους!. Αντι να σε σε ευχαριστούν που έκλεισες την βάνα και δεν πλημμύρισε ολος ο κόσμος με τα νερά σου την είπαν κιόλας!.

Και εγω σε ταράτσα μένω και κανα 2 φόρες που εχω δει διαρροές σε ηλιακούς αμέσως παίρνω την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας τηλ/νο για να ειναι ενήμερη και αν επιληφθεί του θέματος γιατι και εγω εχω περίεργους γείτονες.
Ίσως έτσι έπρεπε να εχεις κανει και εσυ, εφόσον γνωρίζεις οτι ο συγκεκριμένος γείτονας ειναι μ....ς! 

Βρες εναν δικηγόρο να σε καθοδηγήσει για το τι θα κάνεις και να σου συντάξει ενα εξώδικο και να απαιτήσεις να σου φτιάξουν ολες τις ζημιες στο δωματιο σου καθως και την σωστη στεγανοποίηση του σημείου που μπηκε ο ηλιακός. Επίσης μπορεί να υπάρχει και πρόβλημα στην πλάκα από την εισροή των υδάτων. Κανονικά την μόνωση απαγορεύετε να την τρυπάμε, αλλά ακόμα και αν γίνει ένας μάστορας που κάνει μονώσεις μπορεί να βαλει τα σωστά υλικά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nagini είπε

Είμαι στον τελευταίο όροφο και πάνω από το δωμάτιο μου έχουν βάλει ηλιακό οι από κάτω μου οι οποίοι είναι θεοτρελοι. Πριν 2 χρόνια περίπου έσταζε ο ηλιακός τους και περνούσαν τα νερά από τις τρύπες που άνοιξαν στην μόνωση για να στηρίξουν τον ηλιακό, στο δωμάτιο μου. Τους ενημέρωσα 2 φορές γραπτώς (δεν μιλάμε) για να τον φτιάξουν καθώς μου δημιουργεί πρόβλημα. Λείπω 1 εβδομάδα, επιστρέφω και βρίσκω ένα πλημμυρισμένο δωμάτιο. Ανεβαίνω στην ταράτσα και βλέπω τον ηλιακό να τρέχει σαν βρύση, οπότε έκλεισα την βανα για να σταματήσει η διαρροή (λάθος μου, το αναγνωρίζω) και προφανώς τους ενημέρωσα γραπτά.  Αυτοί κάλεσαν την αστυνομία για να με συλλάβει για αυτό που έκανα και οι αστυνομικοί που ήρθαν τους είπαν ότι είναι υποχρεωμένοι να επιδιορθώσουν τον ηλιακό και αν θέλουν να πάνε να μου κάνουν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα. Εν τέλη επιδιόρθωσαν τον ηλιακό και δεν μου έκαναν καταγγελία. 

Τώρα έχουμε πάλι το ίδιο πρόβλημα, εγώ δεν μπορώ να μείνω πλέον στο δωμάτιο και αυτοί δεν το φτιάχνουν και με απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση για το ότι είχα κλείσει τον ηλιακό αν τολμήσω να κάνω φασαρία, λένε ότι έχουν ακόμα κρατημένο το χαρτί που έγραψα. Μπορεί όντως να βρω τον μπελά μου? Μπορώ να πω ότι απλά έτσι το έγραψα αλλά δεν τον έκλεισα?

Που είναι το λάθος στο κλείσιμο της βανας του ηλιακού?

Γίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά?

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nagini είπε

Πες που να βάλουν το χαρτί .Και τράβα σε δικηγόρο γιατί έχεις πέσει σε παλιανθρώπους.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άμα είχα τέτοια αντιμετώπιση από γειτονες δεν ξέρω αν θα είχα την δική σου ψυχραιμία να αντίδρασω. 

Πήγαινε άμεσα σε δικηγόρο. Είναι υποχρεωμένοι να σε αποζημιωσουν για όλες τις ζημιές συν τα δικαστικά μη πω και για την ταλαιπωρία που σε έβαλαν ως άτομα που δεν συνεργάζονται. 

Τι είναι αυτα που τραβάει ο κόσμος από το τίποτα.... 

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Αλλά και λάθος να ήταν, όταν κατεβαίνουν τα νερά από το ταβάνι σου είσαι 100% δικαιολογημενος να πάρεις οποίο μετρο κρίνεις για να αποτρέψεις το πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Λένε ότι είναι παράνομο που άγγιξα περιουσιακό τους στοιχείο.

29 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους ανθρώπους!. Αντι να σε σε ευχαριστούν που έκλεισες την βάνα και δεν πλημμύρισε ολος ο κόσμος με τα νερά σου την είπαν κιόλας!.

Και εγω σε ταράτσα μένω και κανα 2 φόρες που εχω δει διαρροές σε ηλιακούς αμέσως παίρνω την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας τηλ/νο για να ειναι ενήμερη και αν επιληφθεί του θέματος γιατι και εγω εχω περίεργους γείτονες.
Ίσως έτσι έπρεπε να εχεις κανει και εσυ, εφόσον γνωρίζεις οτι ο συγκεκριμένος γείτονας ειναι μ....ς! 

Βρες εναν δικηγόρο να σε καθοδηγήσει για το τι θα κάνεις και να σου συντάξει ενα εξώδικο και να απαιτήσεις να σου φτιάξουν ολες τις ζημιες στο δωματιο σου καθως και την σωστη στεγανοποίηση του σημείου που μπηκε ο ηλιακός. Επίσης μπορεί να υπάρχει και πρόβλημα στην πλάκα από την εισροή των υδάτων. Κανονικά την μόνωση απαγορεύετε να την τρυπάμε, αλλά ακόμα και αν γίνει ένας μάστορας που κάνει μονώσεις μπορεί να βαλει τα σωστά υλικά ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.

Ειδοποίησα την διαχειρίστρια, αλλά και αυτή δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί τους και δεν θέλω να την πολυπιέζω γιατί έχει τα κοινόχρηστα χρόνια και αν πει ότι δεν θέλει άλλο θα πρέπει να τα αναλάβουμε ή εγώ ή οι τρελοί γιατί το 4ο διαμέρισμα της οικοδομής ενοικιάζεται..

4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Άμα είχα τέτοια αντιμετώπιση από γειτονες δεν ξέρω αν θα είχα την δική σου ψυχραιμία να αντίδρασω. 

Πήγαινε άμεσα σε δικηγόρο. Είναι υποχρεωμένοι να σε αποζημιωσουν για όλες τις ζημιές συν τα δικαστικά μη πω και για την ταλαιπωρία που σε έβαλαν ως άτομα που δεν συνεργάζονται. 

Τι είναι αυτα που τραβάει ο κόσμος από το τίποτα.... 

Αυτό είναι που με τρελαίνει πιο πολύ, το ότι δεν είναι τίποτα, όλη αυτή η φασαρία για αυτονόητα πράγματα. Πλέον συζητάω πολύ σοβαρά με τους γονείς μου το ενδεχόμενο πώλησης του σπιτιού γιατί τα 10 χρόνια που ζω εκεί με έχουνε τρελάνει, μου είναι πλέον ψυχοφθόρο το να μένω εκεί. Κάποιοι άλλοι πούλησαν το δικό τους διαμέρισμα πριν μερικά χρόνια εξαιτίας τους.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Οπότε δεν έχουν κάτι σοβαρό εναντίον μου και προχωράω με αστυνομία και δικηγόρους για να τελειώσει το ζήτημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nagini είπε

Λένε ότι είναι παράνομο που άγγιξα περιουσιακό τους στοιχείο.

Ειδοποίησα την διαχειρίστρια, αλλά και αυτή δεν μπορεί να βγάλει άκρη μαζί τους και δεν θέλω να την πολυπιέζω γιατί έχει τα κοινόχρηστα χρόνια και αν πει ότι δεν θέλει άλλο θα πρέπει να τα αναλάβουμε ή εγώ ή οι τρελοί γιατί το 4ο διαμέρισμα της οικοδομής ενοικιάζεται..

Αυτό είναι που με τρελαίνει πιο πολύ, το ότι δεν είναι τίποτα, όλη αυτή η φασαρία για αυτονόητα πράγματα. Πλέον συζητάω πολύ σοβαρά με τους γονείς μου το ενδεχόμενο πώλησης του σπιτιού γιατί τα 10 χρόνια που ζω εκεί με έχουνε τρελάνει, μου είναι πλέον ψυχοφθόρο το να μένω εκεί. Κάποιοι άλλοι πούλησαν το δικό τους διαμέρισμα πριν μερικά χρόνια εξαιτίας τους.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Οπότε δεν έχουν κάτι σοβαρό εναντίον μου και προχωράω με αστυνομία και δικηγόρους για να τελειώσει το ζήτημα.

Το δικό τους περιουσιακό στοιχείο προκαλεί πρόβλημα στο δικό σου  οπότε, αυτα που σου λένε δεν έχουν καμία σημασια. 

Να αποφεύγετε να μένετε τελευταίο όροφο με όσα συμβαίνουν με τις ταράτσες. Επίσης, νομική ασφάλιση ακινήτου και μην τσιγγουνευεστε καθόλου. 

Εγώ άμα είχα τέτοιους που προκαλούσαν θέματα σε άλλους θα κοιτούσα να τους κάνω τον βίο αβιωτο. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να βγάλετε κάποια στιγμή άκρη, όποτε θα βρέχει θα έχεις πάλι θέμα...

Πρέπει να επισκευαστεί το ζήτημα της μόνωσης στην ταράτσα και να περαστεί στα κοινόχρηστα... οπότε και να ξανά στάξει ο πανηλίθιος ο θερμοσίφωνας δεν θα έχεις θέμα... Σε αυτό θα πρέπει να ενοχλήσεις τη διαχειρίστρια... Διαφορετικά θα πρέπει να συνεννοηθείς με τον κύριο από το άλλο thread που μόνωσαν τη μισή ταράτσα...

Επεξ/σία από hydra7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nagini είπε

Ούτε να το σκέφτεσαι να πουλήσεις το σπίτι σου . Κάνε ότι σου είπαν οι προηγούμενοι , καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Όχι μόνο στην δική σου κατοικία. Οι διαβρωσεις στον οπλισμό αφορούν ολόκληρη την οικοδομή 

Οχι απαραίτητα. 

Τους από κάτω ορόφους πολυ δύσκολα εκτός άμα πέφτουν ποτάμι τα νερά απο την οροφή προς το δάπεδο του τελευταίου ορόφου η προχωρήσει η υγρασία κάθετα από όλο το ντουβάρι του τελευταίου ορόφου προς τα κάτω μέχρι τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ενεργήσει αυτοβούλως ο τελευταίος ώστε να επισκευάσει τα πάντα και μετά θα κυνηγάει με αγωγές τους υπαίτιους για επισκευή. 

Τρύπα στην πλάκα δεν κάνεις σε καμία περίπτωση αλλιώς τους τρέχεις στο δικαστήριο. 

Ts έχεις πολύ δουλειά και δρόμο μπροστά σου, μηχανικοί, αστυνομίες, πραγματογνωμονες, δικηγόρος, δικαστήριο που με τις αναβολές θα πάρει χρόνια. Αλλά στο τέλος, θα αναγκαστούν να σε πληρώσουν αρκετά χρήματα ή τους βγάζει το σπίτι σε πληστειριασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...