Προς το περιεχόμενο

Huawei FreeBuds 5 Review


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ανταγωνισμός σε ό,τι αφορά τα TWS είναι τεράστιος. Πρόκειται για κατηγορία άλλωστε στην οποία έχουν εμπλακεί πρακτικά άπαντες: κατασκευαστές smartphones, εταιρείες ήχου και λοιποί παίκτες, μεγάλοι και μικροί από τον χώρο της τεχνολογίας.

Ως εκ τούτου κάθε μοντέλο που ρίχνεται στη μάχη της αγοράς, έχει να ανταγωνιστεί έναν μεγάλο αριθμό προτάσεων που βρίσκονται στην ίδια τιμολογιακή κατηγορία με αυτό, με αποτέλεσμα η ανάγκη για καινοτομία να είναι πιο έντονη από ποτέ. Αυτό -πρέπει να- είχαν κατά νου στη Huawei σχεδιάζοντας τα FreeBuds 5, τα νέα τους TWS ακουστικά ανοιχτού τύπου, που με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €159, έχουν ουκ ολίγους τρόπους για να ξεχωρίσουν. 

Ο σχεδιασμός τους αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους -αν όχι τον βασικότερο- για τους οποίους τα FreeBuds 5 κάνουν τη διαφορά. Μιλάμε άλλωστε για τη ναυαρχίδα στη σειρά TWS της Huawei για το 2023 και ως εκ τούτου η premium φύση δεν πρέπει να αποτυπώνεται μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στην εμφάνιση. Υιοθετούν έναν φουτουριστικό σχεδιασμό γεμάτο καμπύλες που σχηματίζουν ένα χαρακτηριστικό διπλό C ή αν προτιμάτε το ατσάλινο γλυπτό Cloud Gate του Anish Kapoor στο Millennium Park του Σικάγο (γούστα είναι αυτά).

Σύμφωνα με τη Huawei, για την ανάπτυξη του σχεδίου των FreeBuds 5 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 10.000 εξομοιώσεις βάσει πραγματικών σχεδίων αυτιών ανά τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτό προέκυψε ένα design που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και μεγαλύτερη άνεση, όντας κατά 0,3 χιλ. μικρότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η δική μας εμπειρία με τα FreeBuds 5 ήταν θετική: έμειναν στα αυτιά μας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παρέχοντάς μας μία σταθερά ισορροπημένη εμπειρία, αναγνωρίζοντας φυσικά ότι ο σχεδιασμός στα ακουστικά είναι αυτό που λέμε «hit or miss» και εξαρτάται από τον εκάστοτε χρήστη.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, Tlykog είπε

Πολύ καλά ακουστικά, αλλά κάποιος πρέπει να πει στη Huawei ότι δεν πουλάει όπως παλιά και πρέπει να μειώσει τιμές...

Μα πλέον αν δεις σε όλες τις εταιρίες δεν μετράνε τόσο το market share όσο το profitability της εταιρείας. Πουλάμε λιγότερα με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Λιγότερα άτομα μικρότερη παραγωγή πολλά μικρότερα αλλά το κέρδος μεγαλύτερο. 

Την είδαν όλες apple. Δυστυχώς ή ευτυχώς 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλο βραδυ...στα 158 αρχικη..... και 800 φευγα το ultimate watch.....πρωην φανατικος χαβαη...αλλα οχι τυφλος.....θες να παρεις πισω μεριδιο αγορας ?? μετα απο τον αδικο πολεμο των Γιανκηδων.....δυστηχως ομως οχι με υπερτιμολογηση νεων προιοντων....

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτέ δεν θα αγοράσω wireless ear-buds. Δεν βρίσκω τον λόγο για εμένα τουλάχιστον.

Τι γίνεται όταν αρχίσει η μπαταρία τους να μην την παλεύει; Αλλάζει ή τα πετάς και παίρνεις νέα;

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...