NickTG Δημοσ. 10 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 30 minutes ago, stormrain said: Παιδες μια γρηγορη ερωτηση, αν και εχω το Legion Gο, νομιζω πως τα docks ειναι ιδια σε ολες τις κονσολες. Εχει κανεις καποια προταση για decent dock? https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0BQB6VG39?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Έχω πάρει αυτό. Δεν έχω κάποιο παράπονο μέχρι τώρα. 1 1
Deargr Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ξαφνικα εξαναφανιστηιαν ολτα τα Rog ally απο τις μεγαλες αλυσιδες.👀 Επεξ/σία 17 Απριλίου από Deargr
noFEARgr Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Ε το λενε καποιες βδομαδες τωρα οτι ετοιμαζουν κατι . Και μαλιστα σε συνεργασια με το xbox Προσωπικα αυτο που θα ηθελα να δω ειναι oled 120 hz , ( αν εχουμε καποια εξελιξη στα panel και vrr ) και λιγο πιο μεγαλη στις 8 ιντσες , 1080p . Τωρα απο apu λιγο πολυ ξερουμε τι να περιμενουμε. Μπαταρια σιγουρα οτι εχει και το ally x
pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μιας κ μυριζομαι οτι παει να δημιουργηθει προβλημα , οταν ανεβαζει θερμοκρασια το μηχανημα δεν μου βλεπει την sd καρτα Γνωριζετε κανα κολπο κανα cooler σε hardware εξωτερικο...κατι να σωσει την κατασταση?? ( Ειμαι αρχαριος ωστε να ανοιγω το μηχανημα για ψυκτρες κλπ )
spinemm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εαν ειναι απο τις day1 και αρχικες παρτιδες, τοτε καλο θα ηταν για να γλυτωσεις την καρτα σου να την βγαζεις απο τη θυρα (μη σου πω καλυτερα να ΜΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ καθολου) στην παραμικρη ανοδο θερμοκρασιας...διαφορετικα, να ετοιμαζεσαι να.....welcome to the club οσων απο εμας δεν την βγαζαμε και καταληξαμε με ψημενες καρτες!!! Εαν εχεις το 512ΜΒ καλυτερα κανε μια αναβαθμιση σε ενα 1ΤΒ να σωθεις!!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από spinemm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα