Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop -δίλημμα


Kanellos_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, αποφάσισα μετά απο χρόνια να ξαναπάρω laptop και σκεφτόμουν κάτι σε 14" με ωραία οθόνη και αξιοπρεπή spec για everyday use χωρίς βλέψεις gaming και κατέληξα εδώ https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/zenbook-14-oled-q409-12th-gen-intel/ είναι στα 730euro απο σκρουτζ. Πρόσφατα όμως έπεσαν τα μάτια μου σε μια κινέζικη ετερία CHUWI, στο επίσημο site-store βρήκα αυτό εδώ   https://store.chuwi.com/products/corebook-x-i3-1215u στα 340euro που νομίζω είναι πολύ πιο VFM.. έχουν EU wherehouse όμως δεν γνωρίζω πολλά για την εταιρία.. επιτρέπει αγορά μέσω paypal οπότε ακόμα και πατάτα να μου στείλουν ξεκινάω dispute και είμαι safe σωστά? έχει κανείς άποψη?? Εσείς πιο θα επιλέγατε και γιατί?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα δυο φορητα απεχουν πολυ στα specs εξ'ου και η διαφορα στην τιμη. Εγω θα επαιρνα το asus λογω specs και λογω Ελλαδας... που σε περιπτωση σερβις θα βγαλω ακρη πιο γρηγορα ενω το chuwi θα πρεπει να το στειλεις καπου στο εξωτερικο. Λογικα και τα δυο θα κανουν την δουλεια που θες (οτιδηποτε εκτος gaming δηλ) , απο κει και περα ειναι ποσα λεφτα θες να δωσεις.

Επεξ/σία από mphxths
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, είναι κι άλλο ένα κόλλημα αυτό με την OLED. Διαβάζω τα ζητήματα burn in συνήθως από στάσιμες οθόνες. 

Αν κάποιος φίλος εδώ στο forum έχει εμπειρία με OLED laptop 1-2χρόνων ας μας πει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...