Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, TechWeirdo είπε

Μήπως η freedom24 διαφημίζεται συνέχεια από YouTubers? Πιστεύετε αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί ακόμα και με ασήμαντο ποσό είναι μια καλή πλατφόρμα για επενδύσεις;

Δινει πολλά λεφτά σε συγκεκριμένους Youtubers σε χορηγίες και commissions. Αυτοί θα πουλούσαν και την μάνα τους για τα χρήματα..

Για μένα που βλέπω σοβαρά το θέμα επένδυση η Freedom δεν ειναι πλατφόρμα που θα επένδυα τους κόπους μου. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο και μόνο που έχει 7 ευρώ ανά έμβασμα για να βγάλεις τα λεφτά σου είναι ένα μεγάλο μείον.

Από ελεγκτικούς μηχανισμούς έχει μόνο Cysec απ' ότι έχω δει ενώ οι ανταγωνιστές έχουν συνήθως 2-3 τύπου SEC, FCA, Bafin κλπ...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ.

Ποιος Κυρίτσης ρε, δουλευομαατε

Ο ορισμός του μετρίου ξερολα που καταπιάνεται με κάθε τι χωρίς να έχει γνώση εις βάθος 

Stay in your lane μπρο μου, φτιάξε τα pcακια σου, ασχολησου με τις θερμοαγωγιμες παστές σου ,στην Γερμανία η όπου αλλού έχεις μεταναστεύσει και άσε τα σοβαροφανη 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

απο τοτε που καταργησε το D account, εχω μεταφερει τα μετρητα μου αλλού με καλυτερο επιτοκιο. 

κατα τα αλλα ομως δεν ειχα ποτε προβλημα και εξακολουθω να εχω επενδυσεις σε αυτους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tutuyo είπε

Ποιος Κυρίτσης ρε, δουλευομαατε

Ο ορισμός του μετρίου ξερολα που καταπιάνεται με κάθε τι χωρίς να έχει γνώση εις βάθος 

Stay in your lane μπρο μου, φτιάξε τα pcακια σου, ασχολησου με τις θερμοαγωγιμες παστές σου ,στην Γερμανία η όπου αλλού έχεις μεταναστεύσει και άσε τα σοβαροφανη 

ο τυπος ειναι ο ορισμός του clickbait πολύ παπατζής... ολοι αυτοί οι ινφλουενσερς ξερολες τυπου κυριτσης, greekonomic έχουν λογοκρισία και το 99% των σχολιων σε στυλ "ευχαριστούμε που μας μορφωνεις" , "είσαι ο καλυτερος", "μονο freedom"  κλπ  🤣

αντισυστημικοι ιδεολογοι με ρωσικα κεφαλαια της freedom..

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...