ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Ο δρομος που μενω ειναι χωματοδρομος. Ο δημος δε το φτιαχνει επειδη ειναι εκτος σχεδιου. Ειπε ενας αντιδημαρχος να φτιαχτει ενα κομματι του δρομου 20 μετρα με μπετο που περναμε ολοι και ειναι κατηφορα και χαλαει.(μπροστα απο το σπιτι μου). Επισης μπορει να βαλει εργατικα κτλ και να πληρωσουμε μπετο 90€/κυβικο για το υπολοιπο κομματι. Βεβαια για να γινει ολο ειναι ισως 200μετρα. Το πράσινο σπιτι ειναι το δικο μου. Ο δρομος που ειναι μπροστα στα αλλα σπιτια ειναι αδιέξοδο και εχει και εκει ανηφορα. Εγω δεν εχω πορτα εκει μονο μαντρα. Γενικα 60 μετρα εχω απο την αλλη πλευρα και καμια 20ρια εκει στο αδιεξοδο που ειναι 70 μετρα συνολο(το αδιεξοδο) Θελουν να φτιαξουν το αδιεξοδο που εχει ανηφορα και χαλαει με δικα μας λεφτα. Το θεμα ειναι πως δε ξερω αν πρεπει να πληρώσω δεδομένου Σε αντιθεση με ολους τους αλλους δε το χρησιμοποιω το δρομο αυτο καθολου Προφανώς θα γινει χωρις μηχανικο και ενα ωραιο αρπα κολλα οπως γινονται οι δουλειες συνηθως Δε ξερω ποσο καλο γέμισμα θα κανει αν θα βαλει οπλισμο αρκετο κτλ. Αυτοι που μετρήσανε ηταν πολυ αισιοδοξοι εγω μετραω πολυ λιγοτερα. Βγαζουν πλατος δρομου πχ 5 μετρα ενω με το ζορι βγαινει 4. Αξιζει να δωσω 400-450€; Δε ξέρω. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από ΠάρηςΓ
chrisgav Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Εαν τα εχεις και δεν θα σου λειψουν δωστα. Ειναι κατα καποιο τροπο αναβαθμιση της ποιοτητας της ζωης σου. Μην μιζεριαζεις για το εαν εν τελη ηταν δικαιο ή οχι, αλλα καντο για σενα. Αυτα παντα με τον προυποθεση οτι τα χεις και δεν θα σου λειψουν.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, chrisgav είπε Εαν τα εχεις και δεν θα σου λειψουν δωστα. Ειναι κατα καποιο τροπο αναβαθμιση της ποιοτητας της ζωης σου. Μην μιζεριαζεις για το εαν εν τελη ηταν δικαιο ή οχι, αλλα καντο για σενα. Αυτα παντα με τον προυποθεση οτι τα χεις και δεν θα σου λειψουν. Δε νομίζω να αλλάξει η ζωή μου αφού θα φτιαχτεί το κομμάτι που δε χρησιμοποιώ. Για να γινει ολο δε νομιζω να συμφωνήσουν και εχω μερικα χιλιαρικα να δωσω σε 1-2μηνες που τα εχω πλανάρει και δε θελω να βαλω εξτρα χρηματα.
vagos789 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Προφανως θα ηταν πιο ευκολο να το φτιαξει ο δημος ολο... Γνωμη μου να δωσεις τα λιγα λεφτα αφου μπορεις,να εχεις αυτη την ανεπαισθητη βελτιωση (δεν ξερεις ποτε που θα χρειαστει αυτο το κομματακι)και να.. καταγραφει στη γειτονια οτι ησουν συνεργασιμος και οχι αυτος που εβαλε εμποδια 2
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, vagos789 είπε Προφανως θα ηταν πιο ευκολο να το φτιαξει ο δημος ολο... Γνωμη μου να δωσεις τα λιγα λεφτα αφου μπορεις,να εχεις αυτη την ανεπαισθητη βελτιωση (δεν ξερεις ποτε που θα χρειαστει αυτο το κομματακι)και να.. καταγραφει στη γειτονια οτι ησουν συνεργασιμος και οχι αυτος που εβαλε εμποδια Αυτο σκεφτομαι αλλα δεν εχει καθοριστει το ποσο ακριβως.. Τωρα ο δημος δε το φτιαχνει ολο αλλα γενικα ειναι χαλια οι δρομοι και οχι μονο.... Βεβαια μου ειπε ενας που ειναι στα κοινα οτι υπαρχει κοντρα με το δημαρχο και καποιου ανωτερου και δε του εγκρινανε λεφτα για δρομους για να τον ριξουν.
G.TH. Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Περίεργο που δήμος σε προεκλογική περίοδο δεν κάνει ολόκληρο το έργο, και περίεργο που δεν φτιάχνει δρόμο εκτός σχεδίου. Μήπως ο αδιέξοδος δρόμος είναι ιδιωτικός και οι ιδιοκτησίες εξ αδιαιρέτου με αποκλειστική χρήση ενός κομματιού; 2
GeorgeKatz Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, G.TH. είπε Μήπως ο αδιέξοδος δρόμος είναι ιδιωτικός και οι ιδιοκτησίες εξ αδιαιρέτου με αποκλειστική χρήση ενός κομματιού; Κάτι τέτοιο θα παίζει με τον δρόμο. Εγώ λεω κάνε το τώρα που υπάρχει η ευκαιρία και η διάθεση. Τέτοιοι δρόμοι - δικαιώματα δύσκολα φτιάχνονται. Θα αναβαθμιστεί η γειτονιά, λιγότερη σκόνη και φασαρία, διάθεση συνεργασίας κτλ Τέλος ορίζεται κυριολεκτικά με μπετό ότι εκεί περνάει δρόμος. Στο μέλλον, όταν και μπεί η περιοχή στο σχέδιο πόλεως ο δρόμος αυτός θα προβλεφθεί. Τα παιδιά σου θα σε ευχαριστούν στο μέλλον που έδωσες αυτά τα 450€ το 2023. 3 1
tarantules Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μου ήρθε στο μυαλό αυτό διαβάζοντας το topic...... Spoiler 2
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, GeorgeKatz είπε Κάτι τέτοιο θα παίζει με τον δρόμο. Εγώ λεω κάνε το τώρα που υπάρχει η ευκαιρία και η διάθεση. Τέτοιοι δρόμοι - δικαιώματα δύσκολα φτιάχνονται. Θα αναβαθμιστεί η γειτονιά, λιγότερη σκόνη και φασαρία, διάθεση συνεργασίας κτλ Τέλος ορίζεται κυριολεκτικά με μπετό ότι εκεί περνάει δρόμος. Στο μέλλον, όταν και μπεί η περιοχή στο σχέδιο πόλεως ο δρόμος αυτός θα προβλεφθεί. Τα παιδιά σου θα σε ευχαριστούν στο μέλλον που έδωσες αυτά τα 450€ το 2023. Απλα αφορα μονο το ενα κομμάτι αρα σκονες δε γλιτώνεις. Για να γίνει ολο θέλει λογικα πανω απο 1000€ και δε ξερω αν θα δώσουν 21 λεπτά πριν, tarantules είπε Μου ήρθε στο μυαλό αυτό διαβάζοντας το topic...... Απόκρυψη περιεχομένων Καπως ετσι θα ειναι απλα μπετο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) @ΠάρηςΓ (ή kadmos), νομίζω ότι σας έχουν απαντήσει ήδη στο άλλο σαιτ. Τις διαβάσατε; (τις απαντήσεις) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2023 από MauroPaltoudias
Titos301 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) @ΠάρηςΓΕτσι οπως τα λεει πρεπει να μενει ηρακλειο ο φιλος κλασσικο προβλημα η τεχνικη υπηρεσια εχει βγαλει φαραωνικα εργα και ζηταει για ολα λεφτα και απαιτει να γινουν μονο τα δικα του ωστε να τα εξαργυρωσει στις επομενες περιφερειακες/δημοτικες εκλογες αναλογα που θα κατεβει, η οικονομικη υπηρεσια δεν του δινει λεφτα και ερχομαστε σε καταστασεις σαν του φιλου...που αντι να γινει μια δουλεια οπως πρεπει κανουν οτι να ναι, φυσικα ο δημαρχος ειναι αυτο που λεμε αχαμπαρος δεν παιρνει χαμπαρι Οταν ριχνουν σκετο μπετον ναι θα το παρει το νερο στην 1η δυνατη βροχη, αυτο που κανουν συνηθως εινα να βαζουν πλεγματα τετραγωνα 8εκ x 8εκ, πολλοι τα βαζουν σε περιφραξεις συνηθως σε βοσκοτοπους, αν το κανουν ετσι θα αντεξει πολλα χρονια, εχω δει τετοια δουλεια σε χωριο εξω απο το ηρακλειο με κλιση μπορει και 20% και ο δρομος δεν εχει παθει τιποτα τωρα 15+χρονια Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Titos301
ΠάρηςΓ Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Στις 27/5/2023 στις 3:22 ΜΜ, Titos301 είπε @ΠάρηςΓΕτσι οπως τα λεει πρεπει να μενει ηρακλειο ο φιλος κλασσικο προβλημα η τεχνικη υπηρεσια εχει βγαλει φαραωνικα εργα και ζηταει για ολα λεφτα και απαιτει να γινουν μονο τα δικα του ωστε να τα εξαργυρωσει στις επομενες περιφερειακες/δημοτικες εκλογες αναλογα που θα κατεβει, η οικονομικη υπηρεσια δεν του δινει λεφτα και ερχομαστε σε καταστασεις σαν του φιλου...που αντι να γινει μια δουλεια οπως πρεπει κανουν οτι να ναι, φυσικα ο δημαρχος ειναι αυτο που λεμε αχαμπαρος δεν παιρνει χαμπαρι Οταν ριχνουν σκετο μπετον ναι θα το παρει το νερο στην 1η δυνατη βροχη, αυτο που κανουν συνηθως εινα να βαζουν πλεγματα τετραγωνα 8εκ x 8εκ, πολλοι τα βαζουν σε περιφραξεις συνηθως σε βοσκοτοπους, αν το κανουν ετσι θα αντεξει πολλα χρονια, εχω δει τετοια δουλεια σε χωριο εξω απο το ηρακλειο με κλιση μπορει και 20% και ο δρομος δεν εχει παθει τιποτα τωρα 15+χρονια Γενικα θέλουν να γίνει ο δρομος και ειπαμε να γίνει όλο για να είναι ικανοποιημένοι ολοι. Τιμη δεν εχει δώσει ο εργολάβος για ολο αλλα μπακαλιστικα βγαλανε ενα ποσο 750*8 και οτι θα του πουνε καντο ολο με τοσα. Αυριο υποτίθεται θα μετρήσει και θα πάρει τα λεφτά. Η τιμη λενε παιζει 70-90€ κυβικό. Το μονο καλο είναι πως οσο αθλια δουλειά να κανεις το μπετο αντέχει καθως πατάει στο έδαφος και ρωγμη να εχει το κρατάει το πλέγμα που ειναι απλα στο πατο πεταμενο 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά για το record για όποιον ψάξει αντίστοιχο στο μέλλον. Ο εργολάβος θα χρεώσει 90€ κυβικό που τα μέτρησε στο περίπου και δεν είπε καν τιμή και λέει βγάλτε τα μόνοι σας. Ρώτησα εγώ αν θα μπει κανένα πλέγμα και μου είπε οχι αν θες ειναι παραπάνω και ειπε να παμε να τα πάρουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Τελικα ψηθηκανε να πάρουμε και πλεγμα για τις ανηφορες παροτι ελεγε ο εργαλαβος οτι δεν εχει αναγκη. Βεβαια εγω ειπα οτι δε ξερω αν εχει νοημα αφου θα ακουμπαει στο εδαφος δε θα κανει και πολλα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από ΠάρηςΓ
SB_1957 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Απλά για το record για όποιον ψάξει αντίστοιχο στο μέλλον. Ο εργολάβος θα χρεώσει 90€ κυβικό που τα μέτρησε στο περίπου και δεν είπε καν τιμή και λέει βγάλτε τα μόνοι σας. Ρώτησα εγώ αν θα μπει κανένα πλέγμα και μου είπε οχι αν θες ειναι παραπάνω και ειπε να παμε να τα πάρουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Τελικα ψηθηκανε να πάρουμε και πλεγμα για τις ανηφορες παροτι ελεγε ο εργαλαβος οτι δεν εχει αναγκη. Βεβαια εγω ειπα οτι δε ξερω αν εχει νοημα αφου θα ακουμπαει στο εδαφος δε θα κανει και πολλα. Δεν είμαι εργολάβος ούτε ειδικός, αλλά κάναμε εσωτερικό δρόμο με μπετόν στο οικόπεδο μας. Ο μάστορας που πήραμε έβαλε πλέγματα όχι μόνο στο κατηφορικό κομμάτι αλλά και στο εντελώς οριζόντιο. Ο γείτονας προτίμησε άλλον "μάστορα" που ήταν φθηνότερος, ο οποίος δεν έβαλε πλέγματα γιατί δεν χρειάζονταν! Το αποτέλεσμα ήταν να του φύγει όλος ο δρόμος και να πληρώσει πολλαπλάσια.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Δεν είμαι εργολάβος ούτε ειδικός, αλλά κάναμε εσωτερικό δρόμο με μπετόν στο οικόπεδο μας. Ο μάστορας που πήραμε έβαλε πλέγματα όχι μόνο στο κατηφορικό κομμάτι αλλά και στο εντελώς οριζόντιο. Ο γείτονας προτίμησε άλλον "μάστορα" που ήταν φθηνότερος, ο οποίος δεν έβαλε πλέγματα γιατί δεν χρειάζονταν! Το αποτέλεσμα ήταν να του φύγει όλος ο δρόμος και να πληρώσει πολλαπλάσια. Δε φευγει τοσο ευκολα. Σε ποσο καιρο εφυγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα