Allan-Wake Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Αυτά τα λέει ο Γιάνης... Μόνο που τα λεφτά σου θα είναι σε ένα κρατικό ταμείο με την "εγγύηση" του κράτους... Τα έχει γράψει ολα με κάθε λεπτομέρεια στο βιβλίο του, και για το σύστημα Δημητρα και για τις παράλληλες πληρωμές με εγγύηση του δημοσίου: Spoiler https://ibb.co/H70HS00 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Allan-Wake
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 54 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Ξέρει κανείς που κάνω καταγγελία για μη κατοχή pos? Έχω βαρεθεί στην πόλη μου να πηγαίνω σε μαγαζιά και να μην δέχονται κάρτα.. και δε λν μιλάω για περίπτερα. Πρέπει να τρέχω να βγάζω μετρητά και να ξανά πηγαίνω να τους πληρώσω επειδή το έχουν κάνει καραμέλα. Μόνο εγώ ρωτάω πριν κάνω οτιδήποτε αν μπορώ να πληρώσω με κάρτα; 1
sdikr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Allan-Wake είπε Τα έχει γράψει ολα με κάθε λεπτομέρεια στο βιβλίο του, και για το σύστημα Δημητρα και για τις παράλληλες πληρωμές με εγγύηση του δημοσίου: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://ibb.co/H70HS00 Πριν πολλά χρόνια οι τράπεζες είχανε δικές τους κάρτες, αυτό σήμαινε πως για να δεχτεί ενας έμπορος την κάρτα πχ της εμπορικής, έπρεπε να έχει μηχανάκι της εμπορικής, εκεί είχε μικρότερες προμήθειες απο ότι είχε πχ με χρήση visa/mastercard. Θα πρέπει να πάρουν τώρα μηχανάκι ειδικά για Δημήτρα και να πληρώνουμε όλοι μέσω εφορίας για την ασφάλεια αυτού;
Skrobo Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν χρειάζεται να είναι ενα προς ένα, αυτοί θα δούνε τις κινήσεις που έχεις χτυπήσει στο Pos, θα δούνε τις αποδείξεις που έχεις στην ταμιακή αν έχει διαφορά μεγάλη θα σου έρθουν επίσκεψη. Αν εχεις μεγαλύτερο ποσο στο πακέτο του POS απο οτι στο Ζ της ταμιακής, εισαι αξιος της μοίρας σου. Ασχετα που ειναι σχεδόν απίθανο να γίνει. Ετσι και αλλιώς πρέπει να εκδόσεις κάθε μέρα κάποια παραστατικά για να δικαιολογείς τα έξοδα σου, αρα σχεδον πάντα θα καλύπτεται το ποσό.
Allan-Wake Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αν εχεις μεγαλύτερο ποσο στο πακέτο του POS απο οτι στο Ζ της ταμιακής, εισαι αξιος της μοίρας σου. Ασχετα που ειναι σχεδόν απίθανο να γίνει. Ετσι και αλλιώς πρέπει να εκδόσεις κάθε μέρα κάποια παραστατικά για να δικαιολογείς τα έξοδα σου, αρα σχεδον πάντα θα καλύπτεται το ποσό. Στη γειτονιά μου πήγαινε ο κόσμος με τις κάρτες της πρόνοιας στο ψιλικατζιδικο, τους έκανε χρέωση 200 ευρώ, και τους έδινε 190 στο χέρι. Έκοβε απόδειξη 200 ευρώ τσιγάρα (που έχουν 0% ΦΠΑ). Αλλά αυτο ειναι υποπερίπτωση επειδή τα τσιγάρα είναι κατηγορία ειδική. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Allan-Wake
kazantzidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μόνο εγώ ρωτάω πριν κάνω οτιδήποτε αν μπορώ να πληρώσω με κάρτα; Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρωταω για τα αυτονοητα... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρωταω για τα αυτονοητα... Γιατί είναι μηχανήματα που χαλάνε,γιατί οι τράπεζες μαμιούνται μερικές φορές και πέφτει το σύστημα τους πχ Πειραιώς σε Σκλαβενίτη.Πιο συχνά λένε για βλάβη στα πος παρά για προσφορές στα τυρια. Γιατί δεν γουστάρω να ταλαιπωρούμαι,θα πάω στον δίπλα που θα δουλευει το πος του. 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Απλα σε όσα μαγαζιά βλέπετε ξυνισμενες μούρες και γκρίνια δεν ξαναπατε, τέλος. Το εχω ως κανονα.Δεν αξιζουν τα χρηματα μου,σε σχεση με αλλους που κανουν τα παντα για να εξυπηρετησουν. 14 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Κατανοητό από εμένα ότι τους πονάει επειδή δεν έκοψαν αποδείξεις και δήλωναν ότι ήθελαν στην εφορία, και εγώ αν ήμουν στην δική τους θέση θα με ενοχλούσε, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα του πολίτη αυτό, είναι δικό τους πρόβλημα. Αυτα και αλλα πολλα πληρωνουμε. Ας το κλεισουν,το ευχομαι με ολη μου την καρδια,γιατι οσο το κρατανε,παιρνουν ενα κομματι απο την πιττα,που κανονικα θα πηγαινε σε καποιον αλλο. 12 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αν εχεις μεγαλύτερο ποσο στο πακέτο του POS απο οτι στο Ζ της ταμιακής, εισαι αξιος της μοίρας σου. Αυτο. Ειναι απιστευτο το ποσο χαζος μπορει να ειναι καποιος,ο οποιος δεν κοβει τα ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ εσοδα. Ειχα ακουσει και για ενα μαγαζι,καπου στην Πατρα,που δεν εκοβε αποδειξεις για τις παραγγελιες απο efood. Απιστευτο. 16 ώρες πριν, james01gr είπε Μου φαινεται πως στον καπνό/τσιγάρα έχουν συγκεκριμένο κέρδος με ποσοστό. Εάν στο χτυπήσει pos και εάν το ψιλικατζίδικο το pos του έχει χρέωση ελάχιστης συναλλαγής, παίζει να μπαινει και μέσα. Προφανώς αυτό που έκανε ήταν βλακεια και τα ψιλικατζίδικα στηρίζονται πως θα έρθει ο άλλος και θα πάρει παραπάνω από ένα πράγματα. Σιγουρα δεν ειχε κερδος,παιζει να εμπαινε και μεσα. Αλλα σκεψου οτι εχασε εναν σχεδον καθημερινο πελατη. Ειδικα εγω,που δεν κανω καλη διαχειριση,επαιρνα πολλα πραματα απο ψιλικατζιδικο,ακομα και για μαγειρεμα. Τωρα παω μονο οταν ειναι κλειστο το "μικρο" ψιλικατζιδικο της γειτονιας,αλλα φροντιζω να μη χρειαστει να παω,γενικοτερα. 1
sdikr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, Skrobo είπε Αν εχεις μεγαλύτερο ποσο στο πακέτο του POS απο οτι στο Ζ της ταμιακής, εισαι αξιος της μοίρας σου. Ασχετα που ειναι σχεδόν απίθανο να γίνει. Ετσι και αλλιώς πρέπει να εκδόσεις κάθε μέρα κάποια παραστατικά για να δικαιολογείς τα έξοδα σου, αρα σχεδον πάντα θα καλύπτεται το ποσό. Και όμως το κάνουν 1
Ducatista Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί είναι μηχανήματα που χαλάνε,γιατί οι τράπεζες μαμιούνται μερικές φορές και πέφτει το σύστημα τους πχ Πειραιώς σε Σκλαβενίτη.Πιο συχνά λένε για βλάβη στα πος παρά για προσφορές στα τυρια. Γιατί δεν γουστάρω να ταλαιπωρούμαι,θα πάω στον δίπλα που θα δουλευει το πος του. Χαλάνε πράγματι (εμενα δεν μου έχει χαλάσει ποτε) αλλα υπάρχουν χίλιες δύο λύσεις όμως ακόμη και στο κινητό μπορείς να χρεώσεις πλέον αλλά δέχομαι όντως να είναι κάτι εκτός λειτουργίας όμως ρε παιδιά οι 9/10 φορές που θα σου πει είναι χαλασμένο είναι παραμύθι αλλωστε όταν "χαλάει" το pos "χαλαει" και η ταμειακή ως δια μαγειας
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 3 hours ago, famas said: 0,60% προμήθεια σε μεγάλο νοσοκομείο, χωρίς καθόλου άλλα έξοδα. Συναλλαγές από 2,79€ μέχρι όριο κάρτας. Το μεγάλο νοσοκομείο κάνει και μεγάλο τζίρο μέσω καρτών, για αυτό και πληρώνει χαμηλότερες προμήθειες από ένα περίπτερο ή ένα ψιλικατζίδικο.
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, nlogginidis είπε Όλο το νόημα. Μπράβο αδερφέ μου. Θέλεις με κάρτα; Κανένα πρόβλημα. Μόλις 1% επιπλέον. Να έβλεπα μετά όλες τις θεωρίες του έλα μωρέ λίγα είναι... ΔΕΝ είναι μόνο το 1%. Έχουν υποχρεώσει τα pos, και καλά για να περιορίσουν την φοροδιαφυγή. Ας έβρισκαν λύση στο 2ο χωρίς να κάνουν απαραίτητο το 1ο. 6 ώρες πριν, ppanos7 είπε Η κλάψα των ελεύθερων επαγγελματιών με ξεπερνάει σε αυτή τη χώρα.... Δουλεύεις, κόβεις απόδειξη τέλος. Οι μισθωτοί δηλαδή είναι κορόιδα? Κι εσύ πελάτη . την ζητάς , παντού , είναι δικαίωμά σου. Ναι γιατί ως γνωστόν, οι μισθωτοί δεν έχουν βάλει τα χεράκια τους, για να βγάλουν τα ματάκια όλων. Υπάρχει η αντίληψη εδώ μέσα ότι μόνο οι ΕΕ φταίνε, αλλά οκ. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε. 2
kazantzidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί είναι μηχανήματα που χαλάνε,γιατί οι τράπεζες μαμιούνται μερικές φορές και πέφτει το σύστημα τους πχ Πειραιώς σε Σκλαβενίτη.Πιο συχνά λένε για βλάβη στα πος παρά για προσφορές στα τυρια. Γιατί δεν γουστάρω να ταλαιπωρούμαι,θα πάω στον δίπλα που θα δουλευει το πος του. Δεν μιλαω για αυτες τις περιπτωσεις. Μιλαω για μαγαζια που εδω και 1-2 χρονια οταν πηγαινεις δεν δεχονται μετρητα ή ειναι "χαλασμενο" το μηχανημα μηνες... προφανως το κανουν επιτηδες.
sdikr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ είναι μόνο το 1%. Έχουν υποχρεώσει τα pos, και καλά για να περιορίσουν την φοροδιαφυγή. Ας έβρισκαν λύση στο 2ο χωρίς να κάνουν απαραίτητο το 1ο. Ναι γιατί ως γνωστόν, οι μισθωτοί δεν έχουν βάλει τα χεράκια τους, για να βγάλουν τα ματάκια όλων. Υπάρχει η αντίληψη εδώ μέσα ότι μόνο οι ΕΕ φταίνε, αλλά οκ. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε. Εχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά δεν έχουν πιάσει Πραγματικά λύση με μετρητά δεν υπάρχει, αν έχουν παράπονα οι ΕΕ ας προσέχανε που μέχρι τώρα δηλώνανε μόνο το αφορολογήτο Ο μισθωτός ο σωστός δεν μπορεί να πεί ψέματα για το τι βγάζει, οι μισθωτοί που έχουν επίδομα ανεργίας και λαμβάνουν και μαύρα παραπάνω απο έναν μισθωτό δεν είναι μισθωτοί
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, sdikr είπε Ο μισθωτός ο σωστός δεν μπορεί να πεί ψέματα για το τι βγάζει, οι μισθωτοί που έχουν επίδομα ανεργίας και λαμβάνουν και μαύρα παραπάνω απο έναν μισθωτό δεν είναι μισθωτοί Χάχα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις