Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Δεν μιλαω για αυτες τις περιπτωσεις. Μιλαω για μαγαζια που εδω και 1-2 χρονια οταν πηγαινεις δεν δεχονται μετρητα ή ειναι "χαλασμενο" το μηχανημα μηνες... προφανως το κανουν επιτηδες. 

Και γιατί πας και ξαναπας; Η μεγαλύτερη τιμωρία ειναι να σε χάσουν απο πελάτη.Και μην νομίζεις ότι συμβαίνει μονο Ελλάδα.Την προηγούμενη εβδομάδα ήθελα να κουρευτώ (Αγγλία),πήγα στο κουρείο που πάω συνέχεια και έλειπε η ιδιοκτήτρια.Ηταν εκεί όμως ένα κυριούλης αλλά δεν "δούλευε" το pos όταν τον ρώτησα αν μπορώ να πληρωσω με κάρτα οπότε έφυγα.Ξαναπήγα προχθές που την είδα εκεί και φυσικά το pos δουλευε κανονικά. Για τον ίδιο λόγο δεν έχω ξαναπάει σε τούρκικο μπαρμπέρικο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Εχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα,  αλλά δεν έχουν πιάσει

Πραγματικά λύση με μετρητά δεν υπάρχει,   αν έχουν παράπονα οι ΕΕ  ας προσέχανε που μέχρι τώρα δηλώνανε  μόνο το αφορολογήτο

Ο μισθωτός ο σωστός δεν μπορεί να πεί ψέματα για το τι βγάζει,  οι μισθωτοί που έχουν επίδομα ανεργίας και λαμβάνουν και μαύρα παραπάνω απο έναν μισθωτό  δεν είναι μισθωτοί

Φίλε μην το ψάχνεις. Κι εσύ όνειρο ζεις. Ένα  όνειρο που έχει  λαϊκές αγορές με αόρατες αποδείξεις, ταξί με αποδείξεις που τις πήρε ο άνεμος, δικηγόρους και γιατρούς με δηλωθέν εισοδήματα 10 χιλιάρικα...να πάω και στους τεχνικούς ή όχι; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ο μισθωτός ο σωστός δεν μπορεί να πεί ψέματα για το τι βγάζει,  οι μισθωτοί που έχουν επίδομα ανεργίας και λαμβάνουν και μαύρα παραπάνω απο έναν μισθωτό  δεν είναι μισθωτοί

Οι μισθωτοί που ζητάνε να δηλωθούν λιγότερο για να  μην πληρώνουν περισσότερους φόρους /  λαμβάνουν περισσότερα επιδόματα τι είναι;

Επεξ/σία από Skrobo
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sdikr είπε

Εχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα,  αλλά δεν έχουν πιάσει

Πραγματικά λύση με μετρητά δεν υπάρχει,   αν έχουν παράπονα οι ΕΕ  ας προσέχανε που μέχρι τώρα δηλώνανε  μόνο το αφορολογήτο

Το έχω γράψει ήδη δύο φορές. Λύση υπάρχει. Έσοδα έξοδα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ για όλους. Όλοι θα ζητάμε απόδειξη και για τις τσιχλες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Οι μισθωτοί που ζητάνε να δηλωθούν λιγότερο για να  μην πληρώνουν λιγότερου φόρους, λαμβάνουν περισσότερα επιδόματα τι είναι;

η συντριπτική μειοψηφία εν αντιθέσει με τους ΕΕ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και γιατί πας και ξαναπας; Η μεγαλύτερη τιμωρία ειναι να σε χάσουν απο πελάτη.Και μην νομίζεις ότι συμβαίνει μονο Ελλάδα.Την προηγούμενη εβδομάδα ήθελα να κουρευτώ (Αγγλία),πήγα στο κουρείο που πάω συνέχεια και έλειπε η ιδιοκτήτρια.Ηταν εκεί όμως ένα κυριούλης αλλά δεν "δούλευε" το pos όταν τον ρώτησα αν μπορώ να πληρωσω με κάρτα οπότε έφυγα.Ξαναπήγα προχθές που την είδα εκεί και φυσικά το pos δουλευε κανονικά. Για τον ίδιο λόγο δεν έχω ξαναπάει σε τούρκικο μπαρμπέρικο.

Έφυγες και με τα δύο αυτιά; 😕

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Ωραία ρε παιδιά. Αφού λοιπόν οι ε.ε. κονομανε ασυστολα γιατί δεν γινόμαστε όλοι να λύσουμε το πρόβλημα μας και τυρανιομαστε στο υπαλληλικι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Αναλογικά, σίγουρα. Σε απόλυτα νούμερα οι εργαζόμενοι ειναι πολλαπλάσιοι. Μονο εγώ εχω 15, πχ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Τα έχει γράψει ολα με κάθε λεπτομέρεια στο βιβλίο του, και για το σύστημα Δημητρα και για τις παράλληλες πληρωμές με εγγύηση του δημοσίου:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εγώ κρατάω τον τίτλο του βιβλίου.

Πέρα από την πλάκα ένα τέτοιο σύστημα ειδικά σε μία χώρα τόσο κ***χανέιο όπως η δικιά μας δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.

1. Θα χάλαγες το τραπεζικό σύστημα μιας και οι εμπορικές τράπεζες θα έχαναν σταθερότητα και κέρδη άρα και επενδυτές.

2. Θα έπρεπε να εμπιστευτείς το δημόσιο (εδώ γελάμε) να φτίαξει ένα τέτοιο σύστημα διαχείρησης στην ΤτΕ, customer support, fraud prevention, compliance management κτλ...

3. Η βασική πηγή εσόδων των εμπορικών τραπεζών είναι στις διαφορές επιτοκίων μεταξύ καταθέσεων και χορηγήσεων, αν μεγάλο μέρος των καταθέσεων πήγαιναν σε λογαριασμούς ιδιωτών και επιχειρήσεων στην ΤτΕ οι εμπορικές τράπεζες θα έχαναν τη δυνατότητα να δανείζουν και να τονώσουν την οικονομία, αυτό θα χαλούσε τις επενδύσεις και τη γενική οικονομική ευημερία.

4. Έλλειψη καινοτομίας και ανταγωνισμού.

5. Ρίσκο επιρροής από πολιτικά πρόσωπα.

6. Επιθέσεις κυβερνοχώρου

Για εμένα τα 1. 2. και 6. είναι όχι απλά σημαντικά αλλά απαγορευτικά για τη χώρα μας.

Περιμένω βέβαια αυτό Digital euro (europa.eu), δεν είναι το ίδιο βέβαια.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ppanos7 είπε

Φίλε μην το ψάχνεις. Κι εσύ όνειρο ζεις. Ένα  όνειρο που έχει  λαϊκές αγορές με αόρατες αποδείξεις, ταξί με αποδείξεις που τις πήρε ο άνεμος, δικηγόρους και γιατρούς με δηλωθέν εισοδήματα 10 χιλιάρικα...να πάω και στους τεχνικούς ή όχι;

Δημόσιοι που δεν δήλωναν 2ες δουλειές (κυρίως χωράφια) για να μην πληρώνουν φόρους, αγρότες που προτιμούσαν τις επιδοτήσεις, μισθωτοί (εργολάβοι ΔΕΗ, και άλλων εταιρειών) που ζητούσαν/ζητάνε ακόμα φουσκωμένες αποδείξεις/τιμολόγια για να βάλουν κάτι και στην τσέπη, μαύρες δουλειές ως υπάλληλοι για να παίρνουν ταυτόχρονα και ταμείο ανεργειες, πιστωτικές κάρτες/δάνεια (αφορά και τις 2 μεριές), συνδικαλιστές (πάλι ΔΕΗ) που έδιναν κάρτες να χτυπάνε και ήταν σκόρπιοι στα μαγαζιά, υπερβολικά μεγάλοι μισθοί/συντάξεις/εφάπαξ κτλ κτλ κτλ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι,με κουρευει η ιδιοκτήτρια .λολ

μάλλον ο κυριούλης ήθελε να τα παντελωνιάσει!

Λείπει η γάτα-χορεύουν τα ποντίκια

Επεξ/σία από Maurikycli
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Το έχω γράψει ήδη δύο φορές. Λύση υπάρχει. Έσοδα έξοδα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ για όλους. Όλοι θα ζητάμε απόδειξη και για τις τσιχλες

Τόσα χρόνια αυτό έχουμε ξέρεις,  έσοδα - εξόδα

Αλλά το αποτέλεσμα το ξέρουμε, το ξέρει και η εφορία

12 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Οι μισθωτοί που ζητάνε να δηλωθούν λιγότερο για να  μην πληρώνουν λιγότερου φόρους, λαμβάνουν περισσότερα επιδόματα τι είναι;

Διάβασε ξανά τι έχεις γράψει,  όταν βγάλεις νόημα πες και σε εμάς

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Χάχα οκ

Επιχείρημα όχι αστεία

10 λεπτά πριν, nlogginidis είπε

Ωραία ρε παιδιά. Αφού λοιπόν οι ε.ε. κονομανε ασυστολα γιατί δεν γινόμαστε όλοι να λύσουμε το πρόβλημα μας και τυρανιομαστε στο υπαλληλικι;

Η ερώτηση είναι αφού είναι τόσο χάλια  γιατί έχουμε τόσους που θέλουν να γίνουν ΕΕ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Τόσα χρόνια αυτό έχουμε ξέρεις,  έσοδα - εξόδα

Αλλά το αποτέλεσμα το ξέρουμε, το ξέρει και η εφορία

Φίλε έχεις κάνει φορολογική δήλωση; Στα έξοδα δεν μπορούμε να περάσουμε τίποτα εκτός επιχείρησης. Δηλαδή τον υδραυλικό που φωνάζω στο σπίτι δεν μπορώ να βάλω την απόδειξη του στα έξοδα μου. Αυτό που λέω είναι να μπορούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ να τα περνάμε στα έξοδα. Θα δεις ως δια μαγείας να ζητάμε αποδείξεις παντού.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...