Προς το περιεχόμενο

banned accounts


miestega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαστε σε ένα νετ εδώ στο νησί μου, περίπου 10 άτομα με λογαριασμούς στο insomnia.

αναγκαστικά όταν είμαστε στο νετ μπαίνουμε από μια συγκεκριμένη ip.

έχουμε κάνει και συναλλαγές μεταξύ μας όταν δούμε και μας αρέσει μια αγγελία του άλλου, γιατί να μην βάλουμε αξιολόγηση εφόσον πουλήθηκε το προιον;

και καμιά φορά, αν δεν μπορεί να κάνει κάποιος την συναλλαγή του άλλου, μπαίνουμε στους λογαριασμούς τους και μιλάμε εμείς για αυτούς.

γιατί να φάμε όλοι ban; Γιατί δεν υπάρχει παραθυράκι όταν μπαίνουν πολλοί λογαριασμοί από μια αναγκαστική ip;

οι λογαριασμοί πλέον είναι με emails και φυσικά με αριθμούς τηλεφώνου από πριν, πως κάνετε ban αυτά τα emails και τους αριθμούς των ανθρώπων;

Δεν είναι ένα φυσικό πρόσωπο όλοι αυτοί που κάνατε ban.

Επεξ/σία από miestega
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • ξεκλειδώθηκε και κλειδώθηκε αυτό το θέμα
  • Super Moderators

Πρώτο, οι λογαριασμοί στο insomnia, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας, είναι αυστηρά προσωπικοί. Επομένως η φαιδρή δικαιολογία "μπαίνουμε στους λογαριασμούς τους και μιλάμε εμείς για αυτούς" στην καλύτερη περίπτωση δείχνει βαθιά άγνοια του πώς λειτουργούν οι αγγελίες. Από τη στιγμή που μοιράζεστε τα στοιχεία πρόσβασης, ο λογαριασμός θεωρείται πολλαπλός, ακόμη κι αν υπάρχει τυπικά ένα άτομο στο οποίο είναι "χρεωμένος".

Δεύτερο, δεν παρεμβαίνουμε γιατί είδαμε μια απλή ταύτιση ip. Αξιολογούνται και άλλες παράμετροι.

Τρίτο, δεν ξέρω σε ποιο νησί διαμένετε, όμως και σε βραχονησίδα να είστε, είναι αδιανόητο να ισχυρίζεστε ότι είστε διαφορετικά άτομα όταν επιχειρείτε να εγγραφείτε με το ίδιο κινητό. Τι σόι νησί είναι αυτό που, εκτός από μία ip, έχει μονάχα κι ένα κινητό;

Τέταρτο, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεστε με πολλαπλούς, να αναφέρω εδώ, προς ενημέρωση όσων μας διαβάσουν, ότι και πριν από ένα χρόνο που πιαστήκατε ξανά με πολλαπλούς, από τους οποίους πάλι βάζατε αξιολογήσεις στον εαυτό σας, την αμέσως επόμενη μέρα φτιάξατε πάλι πολλαπλούς και βάλατε ξανά αξιολογήσεις.

Πέμπτο, βάζετε που βάζετε αξιολογήσεις στον εαυτό σας, δεν σας αρκεί αυτό, αλλά πλάθετε και σενάρια "αξιοπιστίας". Εδώ παραπονιέστε πως είστε όλοι σε "ένα νησί" κι όμως οι αξιολογήσεις σας περιγράφουν καταθέσεις σε λογαριασμούς, άριστη επικοινωνία παρά την απόσταση, "άψογα" πακεταρίσματα και λοιπά παραμύθια της Χαλιμάς, τα οποία προφανώς στόχο έχουν να πείσουν όσους πράγματι βρίσκονται μακριά σας ότι είστε αξιόπιστος.

Έκτο, ενώ υποτίθεται πως είστε διάφορα άτομα, κατά δαιμονική σύμπτωση στις αξιολογήσεις κυρίαρχη θέση έχει κάποιος Βασίλης, ο οποίος συγκεντρώνει αξιολογήσεις/ευχαριστίες και σε λογαριασμούς άλλων δήθεν "συντοπιτών", είτε υποτίθεται πως είναι άντρες με άλλο όνομα (Γιάννης), είτε "γυναίκες". Επομένως, ακόμη κι αν αυτά τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, είναι πασιφανές ότι οι λογαριασμοί χρησιμοποιούνται για να αυξάνονται οι ανά εβδομάδα αγγελίες που αναρτά ο βασικός διαχειριστής όλων αυτών των λογαριασμών.

Έβδομο, όπως και πέρυσι που εντοπίστηκε προηγούμενη παρτίδα πολλαπλών, έτσι και φέτος, όλοι αυτοί οι λογαριασμοί (παλαιότερα και πρόσφατα αποκλεισμένοι) συνδέθηκαν από την ίδια συσκευή μέσα σε ένα λεπτό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά (αν υποτεθεί ότι υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία επ' αυτού, πριν την ανερυθρίαστη ομολογία στο παραπάνω μήνυμα) ότι, στην καλύτερη των περιπτώσεων τους διαχειρίζεται το ίδιο άτομο, κατά παράβαση των όρων χρήσης του insomnia.

Όγδοο, επειδή αναφέρθηκαν τα email, κατά δαιμονική σύμπτωση αυτός ο Βασίλης έχει βάλει το όνομά του ως mail και σε λογαριασμούς "άλλων" χρηστών.

Θα είχα και διάφορα άλλα να γράψω, αλλά νομίζω έχουμε αντιληφθεί όλοι τι συμβαίνει εδώ.

Επειδή, λοιπόν, και πλασματική εικόνα "αξιοπιστίας" δημιουργείται με την ασταμάτητη ανταλλαγή "αξιολογήσεων", ακόμη και από "απόσταση" με "καταθέσεις" κτλ, επειδή παντού εμφανίζεται αυτός ο ένας Βασίλης, επειδή ανοιχτά ομολογήθηκε πλέον ότι ο "ένας" γράφει για λογαριασμό "άλλου", και επειδή όλα τα παραπάνω είναι εντελώς ασύμβατα με τους όρους χρήσης του insomnia που αποδέχονται όλοι οι χρήστες κατά την εγγραφή τους, θα αποκλειστεί και αυτός ο λογαριασμός.

  • Like 19
  • Thanks 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...