Προς το περιεχόμενο

Philips ambilightTV και έξτρα λάμπες


kallair
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από humax,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα, πριν μερικες μέρες πήρα την PHILIPS 65PUS8507 Ambilight 65'' η οποία εχει ambilight 3 πλευρών (δεν εχει στην κάτω πλευρά). Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά των Philips Hue White and Color Ambiance Play Light Bar 2-pack Black  αλλά το πρόβλημα μου ειναι το εξής. για να λειτουργήσουν και να αναβουν βάση των χρωμάτων της τηλεόρασης, χρειάζομαι και έξτρα εξοπλισμό ή μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην τηλεόραση;

Υπάρχει κάποιος κάτοχος τηλεορασης με ambilight που να τις εχει τις παραπανω μπάρες κ να το εχει κάνει για να μου λύσει την απορια;

 

 

Αναφορά σε κείμενο

 

How to get lights that sync with TV

There are two ways to do it: the Philips Hue Play HDMI sync box or Hue Sync TV app. Watch a movie, binge the latest show, or play a game with lights that brighten, dim, and change color along with the action on the screen. 

 

 

Διαβαζω το παραπανω στο site τους αλλά βρισκω συνεχεια αναφορες σε κριτικες οτι χρειαζεται εξτρα εξοπλισμος (hue bridge) και δεν ξερω αν ειναι και για την περιπτωση μου, που εχω την ambilight tv, αυτο.



ΕDIT.

 Τελικά βρηκα την απαντηση στα σχολια βιντεο του youtube. Χρειαζεται το hue bridge για να συνδεθουν οι εξτρα λαμπες στην τηλεοραση.

 

Επεξ/σία από kallair
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Λύση

Το sync box είναι για σύνδεση εξωτερικών πηγών σε τηλεόραση που δεν έχει ambilight. Από την άλλη, ναι το bridge είναι απαραίτητο για να συνδεθούν επιπλέον φώτα σε ambilight tv. 

 

Υ.Γ. Εντυπώσεις από ποιότητα εικόνας γιατί οι απόψεις είναι λιγοστές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, 26ska είπε

Επίσης θέλεις και το sync box φίλε https://www.skroutz.gr/s/22168154/Philips-Hue-Play-HDMI-Sync-Box-HDMI-Extender.html,αλλιώς δουλειά δεν κάνεις.

Oχι φιλε μου το sync box, επειδη το εψαξα ειναι για οταν δεν εχει ambilight η τηλεοραση. στην περιπτωση που εχει,  χρειαζεσαι μονο το hue bridge και μπορεις να συνδεσεις μεχρι 9 λαμπες( αν θυμαμαι καλα) να ανοιγοκλεινουν μαζι με το ambilight της τηλεορασης.

9 ώρες πριν, humax είπε

Υ.Γ. Εντυπώσεις από ποιότητα εικόνας γιατί οι απόψεις είναι λιγοστές;

Σε 4κ content ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... Χρωματα, ομοιομορφια μαυρου, αντιθεση... ΑΛΛΑ εκει  που πάσχει ειναι στο upscaling και μαλιστα ΠΟΛΥ! Τηλεοπτικό σημα ειναι πολυ χάλια σε σχεση με την προηγούμενη τηλεοραση μου (LG 55nano866) και youtube 1080p κάτι δεν μου κάθεται καλά. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειναι 65αρα αυτη κ η προηγουμενη που ειχα ηταν 55αρα...

θετικα:

  1. πολυ καλη εικονα σε 4k περιεχομενο
  2. γρηγορος επεξεργαστης 
  3. androidtv11
  4. τρομερο ambilight


Αρνητικα:

  1. πολυ κακο upscaling εικονας (στην ουσια το πιο σημαντικό προβλημα)
  2. δεν ενεργοποιει αυτόματα την LG ηχομπαρα που εχω στο arc (την ενεργοποιει αλλά δεν μπαινει στο ΑRC... πρεπει να μπω ρυθμισεις, ευτυχως 2 κλικ υποθεση, για να το αλλαξω)
  3. δεν ειναι οπως η κλασσικη τηλεοραση που θα βαλεις τα καναλια στην σειρα που θες. πρεπει να φτιαξεις λιστα αγαπημενων.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...