Προς το περιεχόμενο

Αγορές με τη revolut


tassoula2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μόλις αποκτήσει την ψηφιακή κάρτα της revolut και πρόκειται να ταξιδέψω στην Αγγλία. Έχω μεταφέρει στην κάρτα ευρώ και εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι: όταν θα κάνω αγορές στην Αγγλία και χτυπήσω την κάρτα θα γίνει αυτόματα μετατροπή σε λίρες Αγγλίας ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ πριν. Και ακόμα στις πληροφορίες που διάβασα λέει ότι οι μετατροπές είναι καλύτερο να γίνονται τις καθημερινές. Τι εννοεί?

Ευχαριστώ και συγνώμη αλλά είμαι καινούργια και δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο ξέρω την μετατροπή την κάνει αυτόματα.
Παρόλα αυτά εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις τη μετατροπή σε λίρες νωρίτερα για τρεις κυρίως λόγους.

Πρώτον , όπως είπες οι μετατροπές είναι καλύτερο να γίνονται καθημερινές γιατί τα Σαββατοκύριακα σου βάζει μια έξτρα προμήθεια. Αυτό νομίζω γίνεται γιατί το χρηματιστήριο συναλλάγματος είναι κλειστό τότε και δεν είναι σίγουροι με τι τιμή θα ανοίξει, οπότε σου βάζουν αυτή την έξτρα προμήθεια για να έχουν μια έξτρα ασφάλεια. Οπότε για να μπορείς να κάνεις αγορές και τα Σαββατοκύριακα χωρίς προμήθεια καλό είναι να έχεις ήδη αγορασμένες λίρες.

Δεύτερον, αν δεν ταξιδέψεις τώρα κοντά μπορείς να βάλεις την εφαρμογή να σε ειδοποιήσει ή και να κάνει αυτόματη αγορά συναλλάγματος όταν πέσει η τιμή της λίρας και άρα να αγοράσεις λίρες πιο φτηνά απ'ότι είναι τώρα ή όσο θα είναι την στιγμή που θα αγοράσεις κάτι. Σου έχει και γράφημα για να τσεκάρεις τη διακύμανση της τιμής ανα μέρες/μήνες/κτλ.

Τέλος, το δωρεάν πρόγραμμα της ρέβολουτ επιτρέπει να αγοράσεις μέχρι 1000 ευρώ σε συνάλλαγμα κάθε μήνα. Οτιδήποτε παραπάνω θα έχει προμήθεια. Οπότε αν πρόκειται να ξοδέψεις παραπάνω από 1000 ευρώ, καλό θα ήταν να τα αγοράσεις από τώρα έτσι ώστε μέχρι να πας να έχει γίνει reset ο μήνας και να μπορείς να αγοράσεις και άλλα 1000 χωρίς προμήθεια.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...