Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format


Vaso2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Δεν ειμαι καμια ειδικη στους υπολογιστες, γνωριζω τα βασικα. 

Σμρ αποφασισα να κανω format. Επδ ομως αλλαξα καρτα γραφικων μου βγαζει ενα διαφορετικο περιβαλλον στο bios και εχω μπερδευτει. Παλιοτερα πηγαινα στο Bios και αλλαζα προτεραιοτητα στα boot devices. Εχω ξανακανει δλδ φορματ απειρες φορες. Μονο που τωρα στο boot δεν μπορω να βρω την επιλογη για usb. Μου βγαζει μονο 2 επιλογες οπως φαινονται στη φωτο που ανεβασα. Η μια ειναι τα windows και η αλλη ειναι η SSD που φανταζομαι ειναι ο δευτερος σκληρος που εχω(?)

Σημειωση: Το φλασακι απο το οποιο προσπαθησα να μπουταρω το εκανα μονη μου και δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος. Ο χωρος που δεσμευτηκε στο φλασακι ειναι μονο 4,4 giga που μου φαινονται λιγα. 

354530481_297084969416891_6223275568113759634_n.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βλέπεις νέο BIOS, προφανώς άλλαξες μητρική. Βρες από το εγχειρίδιο της μητρικής με ποιο πλήκτρο από τα F (π.χ. F12, F10 κτλ.) ορίζεις κατά την εκκίνηση του υπολογιστή από ποια συσκευή θα γίνει boot.
Εφόσον έφτιαξες σωστά το φλασάκι (π.χ. με Rufus) θα το βρει όταν πατήσεις το σωστό πλήκτρο F και θα μπορείς να κάνεις boot από εκεί και να εγκαταστήσεις τα Windows.
Φρόντισε όμως να έχεις συνδεμένο μόνο τον δίσκο όπου θα εγκατασταθούν τα Windows και όχι και δεύτερο δίσκο, για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα στην εγκατάσταση. Αφού γίνει η εγκατάσταση, μπορείς να συνδέσεις και άλλον δίσκο αν θέλεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...